BLOG

Ezek a legjobb alap krémek / bőrtípusok szerint

2020.12.11. Ezek a legjobb alap krémek / bőrtípusok szerint

Az alapkrém számomra az a termék, ami egyszerű összetétellel ápolja és nyugtatja az arcbőrt (sok közülük arcra és testre is használható). Rugalmasan kiegészíthetőek más termékekkel (szérumok, speciális arcápoló termékek és mostanában nagy hangsúly van ezeken). Ezért mostanában nagyon drága speciális, sok összetevőjű krémek helyett alap krémeket használok, mert ezek adnak jó bázist a többi termékhez. A kedvenceimet gyűjtöttem össze ebben a cikkben.

tovább

Top 5 kedvenc Nivea termékem

2020.12.11. Top 5 kedvenc Nivea termékem

A krém, amit mindenféle túlzás nélkül mindenki használt már. Nincs aki ne találkozott volna a klasszikus kék/ fehér fémdobozzal. A Nivea a klasszikus krém mellett még több terméktípussal is a legnépszerűbbek között van (testápolók, tusfürdők stb.) Ebben cikkben a kedvenceimet gyűjtöttem össze.

tovább

TOP 5 Kedvenc Neutrogena termékem

2020.12.11. TOP 5 Kedvenc Neutrogena termékem

Ha Neutrogena termékekről van szó, akkor az első, ami eszembe jut az a hidratálás. Legyen szó akár kézkrémről, akár ajakápolóról, akár testápolóról. És nekem, akinek száraz bőröm van (nem csak vízhiányos, hanem gyerekkoromtól szenvedtem vele), ez egy nagyon fontos szempont. Ráadásul azt vettem észre, hogy van néhány Neutrogena termék, amit folyamatosan újra veszek. Ebben a cikkben a kedvenc Neutrogena termékeimet gyűjtöttem össze.

tovább

Sminktippek: Smink 40 felett/ Részletesen

2020.12.08. Sminktippek: Smink 40 felett/ Részletesen

Egyszer már írtam egy külön cikket a 40 feletti sminkről, ahol néhány tippet osztottam meg. De úgy gondolom itt az ideje, hogy egy alapos, nagy cikket is készítsek arról, hogyan érdemes sminkelni ebben a korban és a kedvenc termékeimről is írok.

tovább

Kipróbáltam: Invisibobble hajgumik és csattok

2020.12.04. Kipróbáltam: Invisibobble hajgumik és csattok

Én azok közé tartozom, akik gyönyörű sminkeket tudnak készíteni, viszont elvesznek a frizura készítésnél. Szinte semmit nem tudok csinálni a hajammal. Ezért egyik barátom a hajvasaló a másik pedig a hajgumi és a haj csatt. Amiből, mint tudjuk sosem lehet elég... Tavaly nyáron kezdtem el használni az Invisibobble termékeket, amik megjelenésük idején felrobbantották a hajkiegészítők piacát...

tovább

5 Black Friday ajánlat, ami nagyon megéri

2020.11.24. 5 Black Friday ajánlat, ami nagyon megéri

A blogból már kiderülhetett, hogy nagyon tudatosan vásárolok (kozmetikumot is:) Megtervezem, hogy mire van szükségem vagy miről szeretnék írni a blogon és annak megfelelően szerzem be a termékeket. Szinte soha nem vásárolok úgy, hogy beszabadulok egy drogériába... Figyelem a jó ajánlatokat és ha találok olyat, amit amúgy is szerettem volna, akkor veszem inkább meg. Ebben a cikkben azokat a Notino Black Friday ajánlatokat válogattam össze, melyek valóban megérik...

tovább

5 márka az Estée Laudertől, amit érdemes kipróbálni / MAC, Bobbi Brown, Smashbox...

2020.11.11. 5 márka az Estée Laudertől, amit érdemes kipróbálni / MAC, Bobbi Brown, Smashbox...

Az Estée Lauder nem csak egy szépségápolási márka, hanem egy cégcsoport is, melyhez közel 20 brand tartozik. Közöttük olyan népszerűek is, mint a Mac Cosmetics vagy a Bobbi Brown, de hajápolási és parfüm márkák is. Ezek közül mutatom be a kedvenceimet ill. a legkedveltebb termékeket, amiket rendszeresen használok.

tovább

A legjobb szettek sminkrajongóknak karácsonyra

2020.11.04. A legjobb szettek sminkrajongóknak karácsonyra

Szokásomhoz híven ebben a hónapban is összegyűjtöttem a legjobb szetteket, amiknek minden sminkrajongó örülne. Én néha magamat is meglepem egy-egy ilyen csomaggal, mert igencsak jó ajánlatokat lehet találni és kedvezőbben juthatunk hozzá akár a kedvenc termékeinkhez.

tovább

Végre beszereztem: Bobbi Brown termékek (tus, rúzs, highlighter) /swatchok+vélemény

2020.10.22. Végre beszereztem: Bobbi Brown termékek (tus, rúzs, highlighter) /swatchok+vélemény

A Bobbi Brown márka géles tus már évek óta a várólistámon van. Aki olvassa a blogot az tudja, hogy nekem egy tus sosem lehet elég jó, mindig el tudok még feketébbet, még jobbat képzelni. Mivel sokan állítják, hogy ez a tus a legjobb, nem volt kérdéses, hogy egyszer beszerzem. És ha már Bobbi Brown termékek, akkor szert tettem néhány rúzsra és egy highlighterre is. Swatchok és vélemény a cikkben:)

tovább

Legendás termékek: Kipróbáltam: Glamglow Supermud tisztító maszk / őszinte vélemény

2020.10.21. Legendás termékek: Kipróbáltam: Glamglow Supermud tisztító maszk / őszinte vélemény

A Glamglow tisztító maszkját először a Popsugar Beauty ikonikus beauty termékek listáján láttam. Ez egy világsztárok által is használt, high end kategóriájú tisztító maszk, melyről blogger és vevővéleményekben is rengeteg dicséretet lehet olvasni. Ezért én is tettem vele egy próbát, őszinte véleményem olvasható a cikkben.

tovább