Ombre haj képek - A legjobb 50 Ombre haj fotó

2017.03.02.

Ombre haj képek - A legjobb 50 Ombre haj fotó

Összegyűjtöttem az 50 legjobb Ombre haj képet.
Íme!


Ha szeretnél még több sminktippet és trükköt megismerni töltsd le a Topsmink ingyenes e-könyvét     innen , melyben 103 sminktippet ismerhetsz meg...

Ha még nem követsz facebookon megteheted itt


Az ombre hajfestés 5-6 éve vált népszerűvé. Egyfajta színátmenetet jelent a sötétebb tövektől a világosabb hajvégekig. 

Ebben az összeállításban a nekem legjobban tetsző 50 képet tettem közzé, de a Topsmink pinterest oladalán, külön mappában még több képet találsz és folyamatosan bővítem az ottani gyűjteményt :)

Megnézheted itt

https://hu.pinterest.com/topsmink/ombre-hair/

Íme néhány szépen elkészített ombre, több hajszínhez:

Már 2013-ban lehetett olvasni olyan cikket, amelyben temették az ombre hajfestést. Ehhez képest mai napig tartja magát, de természetesen változatos technikákkal és színekkel bővült.

Megjelent a Balayage technika, ami a melírnak (fólia nélkül) és az addigi ombre festésnek a keveréke. Itt már a hajtő közeli tincsek közül is befestenek néhányat. Így teljesen természetes napszítta hatást érnek el.

És, hogy ne unjunk bele az ombre hajfestésbe, elkezdődött a játék a színekkel, ahol már a haj teljes felülete festett, természetesen átmenetesen.

Pl: Vörösre

Vagy őszre / szürkére / ezüstre:


És aztán beindultak a fantázia színek, akár kimosható, akár állandó hajfestés formájában.

Személyes kedvencem a rózsaszínes / lilás árnyalatok:

A kékek és zöldek, néha egyszerre:

És példa a negatív ombre festésre, amikor a haj töve a világosabb és mindez kékben:

Ezek után pedig nem volt megállás, csak a fantáziánk szabhat határt, hogy milyen színekben pompázzon a hajunk. Néhány gyönyörű megoldás:

A képek forrásai: therighthairstyles.com, womensday.com, pinterest.com, instagram.com, sunsetdesires.blogspot.com, assezcoiffure.com, stayglam.com, polyvore.com, simplyorganicbeauty.com, weheartit.com, totalbeauty.com, yourhaircolors.com, fashionisers.com, blog.vpfashion.com, longhairstyles.co, elliewilde.com, stylesweekly.com, herstylecode.com, eslamoda.com, ciaobellabody.com

vissza

Hozzászólások