ÚJ A BLOGON - JANUÁRI KEDVENCEK

Új termékek, alkalmazások, amelyeket az elmúlt hónapban próbáltam ki és beváltak...

TOVÁBB

ÚJ A BLOGON- Kipróbáltam a legnépszerűbb púdert

A Rimmel Stay matte jelenleg a legnépszerűbb púder. Kipróbáltam és teszteltem heteken keresztül. Őszinte véleményemet olvashatjátok a blogon.

TOVÁBB

ÚJ A BLOGON - Egyszerű henna minták

Összegyűjtöttem a legjobb képeket egyszerű henna mintákról. Ha kacérkodsz a testfestéssel érdemes ránézni...

TOVÁBB

AKTUÁLIS - Sminkinspiráció: Jégkirálynő

Fagyos kékek, fehérek, ezüstök, sok csillám és highlight. Ezek jellemzik a tél királynőjének sminkjét. A leglátványosabb képeket válogattam össze, melyeket a jégkirálynő inspirált.

TOVÁBB

AKTUÁLIS - Mi lesz menő 2019-ben?

A közösségi oldalak statisztikái alapján kiderült, mik lesznek a legújabb trendek a sminkben, a hajszínek vagy arcápolás terén. A részleteket elolvashatod a a cikkben:)

TOVÁBB

AKTUÁLIS - Kedvencek és Top posztok

Alapozó teszt, Rejtett szemhéj sminkelése, Cruelty free termékek szerepeltek a legnépszerűbb bejegyzésekben. Itt megnézheted az elmúlt év legnépszerűbb cikkeit egy helyen. Hátha még valamelyiket nem olvastad...

TOVÁBB

A sminkelés alapjai

Az évek alatt több mint 100 bejegyzést írtam. Összeválogattam azokat a cikkeket, melyekkel érdemes elkezdeni a sminkeléssel való ismerkedést. Tematikusan csoportosítottam őket, így szépen sorban haladva egy kis smink tanfolyamnak is megfelel :)) Alapozás, szem- és szájfestés kezdőknek, Alap sminktermékek, Sminkek lépésről lépésre és sminkhibák kijavítása. Ezt mind megtalálod itt...

TOVÁBB

Legnépszerűbb bejegyzések

A legnépszerűbb bejegyzések egy helyen. Mac termékek, Ombre haj, Kezdő sminkkészlet, Ajakradír házilag, Sminktippek 40 felett. Ha még nem olvastad itt a lehetőség.

TOVÁBB

BLOG

Cruelty free termékek - Tények és tévhitek

Cruelty free termékek - Tények és tévhitek

Amikor egy évvel ezelőtt elhatároztam, hogy elsősorban igyekszem cruelty free termékeket vásárolni, azt gondoltam egyszerű dolgom lesz. Van egy lista, egyik oldalán az állatkísérletet végző kozmetikai cégek a másikon pedig a cruelty free márkák. Aztán kiderült, hogy ez nem ilyen egyszerű.

tovább

Sminktippek rejtett szemhéjra

Sminktippek rejtett szemhéjra

A rejtett szemhéj egy speciális szemforma (amikor a mozgórészből szinte semmi nem látszik). Néhány tippet osztok meg, hogyan sminkeld!

tovább

Melyik a legjobb alapozó? - Mac Fix fluid vs. Estée Lauder Double Wear

Melyik a legjobb alapozó? - Mac Fix fluid vs. Estée Lauder Double Wear

Két hasonló tulajdonságokkal rendelkező alapozót hasonlítottam össze.
Erős fedés, matt hatás, extra tartós alapozás. De melyik teljesít jobban?

tovább

Ne hagyd, hogy a smink öregítsen! - 5 Sminktipp 40 felett

Ne hagyd, hogy a smink öregítsen! - 5 Sminktipp 40 felett

Azért sminkelünk, hogy jobban nézzünk ki, de sajnos rosszul kiválasztott termékekkel rossz technikával az ellenkező hatást is elérhetjük. Sorba vettem azokat a sminktippeket, mellyel fiatalosabbnak tűnhet a megjelenésünk.

tovább

Sminktermékek - Milyen a jó alap sminkkészlet?

Sminktermékek - Milyen a jó alap sminkkészlet?

Szerintem sokan hajlamosak vagyunk arra, hogy megvegyük a századik (ugyanolyan színű) szemhéjpúdert, miközben néhány alapdarab hiányzik a sminktáskánkból. De mik azok a termékek, amik feltétlenül legyenek a sminktáskánkban?

tovább
További bejegyzések