ÁR szolg

ESKÜVŐI SMINK        ALKALMI SMINK           SZALAGAVATÓ SMINK          SMINKTANÁCSADÁS  

 

BEJELENTKEZÉS: Tel: +36 70 8827727  email: info@topsmink.hu

ESKÜVŐI SMINK 

Az esküvő az egyik legfontosabb esemény egy nő életében. Fontos, hogy, olyan gyönyörű legyél, ahogy azt kislány korodban megálmodtad. Ha természetes sminkben érzed magad jól, akkor olyan legyen, ha erősebb sminket szeretnél, akkor az is tökéletesen és tartósan legyen elkészítve.

Mi a garancia, hogy megfelel ezeknek a feltéleknek az általam készített smink?

Közel 20 évet töltöttem el a szépségiparban, különböző márkáknál és több, mint 10 éve aktívan és folyamatosan készítek sminkeket és szépítek hölgyeket.

Ez egyrészt garancia arra, hogy mivel a legkülönfélébb adottságokkal rendelkező vendégeket sminkeltem, bármilyen bőrtípus, arc- és szemforma esetén el tudom készíteni a kívánt sminket, hiszen, mind technikailag, mind termékekkel megfelelően fel vagyok készülve.

A szépségiparban eltöltött éveimnek köszönhetően, rengeteg terméket kipróbáltam és minden igényre a legjobbat használom. Csak minőségi kozmetikumokat használok. Elsősorban Mac és Estée Lauder termékekkel sminkelek. Az így elkészült makeup libírja az örömkennyeket és a hajnalig tartó multozást. Akár 40 fokban is (ezt az évek alatt többen meg is erősítették:)

A smink előtt részletes egyeztetek a leendő menyasszonnyal, hogy milyen legyen a smink. Fontos tudni, hogy milyen lesz az esküvő stílusa, a ruha, a dekoráció a csokor és milyen stíulsú sminket szeretne viselni a nagy napon. Majd ehhez teszem hozzá a szakmai tudásomat, hogy a megvalósult smink ezeknek a feltételeknek megfelelően tökéletes legyen.

A próbasmink után részletesen leírom a használt termékek listáját és rajzot készítek a sminkről, így teljesen ugyanaz a smink készül el az esküvő napján, mint a próbasminknél.

Mit tartalmaz az esküvői smink szolgáltatás?

Próbasminket, amikor egyeztetjük és kitaláljuk, hogy milyen sminket viselj a nagy napon és azt el is készítjük. A használt termékekről és a sminkről részletes lista készül. A próbasmink kb. 1,5 órát vesz igénybe.

Sminket az esküvő napján.

Kiszállási díjat.

Hol? 

Budapest területén belül, ott, ahol szeretnéd, Budapest környékén egyeztetés alapján. Az ár Budapesten kiszállási díjat tartalmazza. A próbasmik és az esküvői smink helyszíne természetesen lehet két különböző helyen.

Mennyibe kerül? 

Próbasmink: 8.000.-Ft 

Az ár a kiszállás díját tartalmazza.

Esküvői smink a nagy napon: 12.000.-Ft 

Az ár a kiszállás díját tartalmazza.

Koszorúslány és örömanya smink: 5.000.-Ft/ fő 

Mindkettő részletes, kidolgozott sminket jelent, igazodva a ruhához és az esküvő stílusához. Elkészítési ideje: 30-40 perc/fő. Ez az ár abban az esetben él, ha a menyasszonyt is én sminkelem. Ha tanú, koszorúslány leszel az esküvőn és szeretnél egy szép sminket, de a a menyasszony más sminkessel dolgozik, akkor az alkalmi smink árai érvényesek. (8.000.-/fő)

Minőségi műszempilla felrakása: 3.500.- 

Csak minőségi, természetes anyagból készült pillákat használok, mely az esküvő után természetesen a menyasszonynál marad és a későbbiekben még többször felhasználható.

Vélemények a "Topsmink" esküvői sminkről:


"Szuper volt az esküvői smink. Végig 35 fok volt és én voltam az egyetlen, akinek sminkje hajnalig tökéletesen bírta. Még egyszer köszönöm!" -  ALexandra

"Kedves Otília! Természetes sminket kértem, melyben nagyon jól éreztem magam. A párom és a vendégek is azt mondták még nem láttak ilyen szépnek. És ezt  Neked is köszönhetem!" -  Györgyi

"A próbasmink után nem bírtam ki, hogy 10 percenként bele ne nézzek a tükörbe. Annyira tetszett a végeredmény. Estig tartott a smink és alig bírtam lemosni. Már nagyon várom a nagy napot :)" - Nóra


Időpont egyeztetés, egyéni csomag ajánlat kérése:

email:   info@topsmink.hu         tel: 06 70 882-7727

Íme néhány kép az esküvői munkáim közül:

Még többet megnézhetsz közülük a galériában ittALKALMI SMINK


Az alkalom az , ami Neked fontos. Kismama fotózás vagy  vállalati rendezvény? Olyan sminket készítek, amilyet elképzeltél.

Nagyon fontos, hogy a sminkes tudja, ha egy hölgy sminkest kér egy alkalomra az valóban nagyon fontos neki. Készítettem már sminkeket kismama fotózásra, karácsonyi céges összejövetelre, bulihoz, fesztiválra. De arra is volt példa, hogy valaki válása után szeretett volna magáról egy szexi fotósorozatot és ehhez keresett sminkest.

Ezeknél a munkáknál a legfontosabb, hogy tükrözze az illető egyéniségét, de megfeleljen az alkalomnak is. Sokszor lehet kicsit különlegesebb, extrémebb a smink annál, mint amit a hétköznapokon viselünk. Ehhez megfelelő, speciális sminkes anyagokra van szükség.

10 éves szakmai tapasztalatom a garancia arra, hogy az elkészült smink ezeknek a feltételeknek meg fog felelni. Csak minőségi anyagokkal dolgozom (elsősorban MAC és Estée Lauder termékekkel). Ezért a smink kifogástalan lesz mindaddig, amíg le nem mossák... 


Hol? 

Budapest területén belül, ott, ahol szeretnéd. Készülhet az otthonodban, a rendezvény helyszínén vagy a fotósudióban. Az ár a kiszállási díjat tartalmazza.

Mit tartalmaz? 

Kiszállási díjat és a gyönyörű sminket.  A smink elkészítése 1-1,5 órát tart.

Mennyibe kerül?  

8.000.- Ft   Az ár a kiszállás díját tartalmazza.

Ha bármelyik típusú sminkhez műszempillát szeretnél az plusz költséget jelent.  Soros műszempilla felrakása 3.500.-Ft Minőségi, természetes anyagból készült műszempillát használok, mely természetesen a Tiéd lesz és késsőbbiekben akár még többször felhasználhatod.

Időpont egyeztetése:  email: info@topsmink.hu   tel: +36 70 8827727

 

SZALAGAVATÓ SMINK


Korok sminkje, színházi vagy natúr smink.  Legyél te a legszebb a szalagavatón!

10 éves gyakorlattal készítem a szalagavató sminkeket. A színházi jellegű sminkek elkészítésében it otthon vagyok, így a szalagavató tánc stílusához tudjuk igazítani a sminket. Csak minőségi anyagokat használok (elsősorban Mac és Estée Lauder termékeket), így a smink bírja a táncokat és az utána következő bulit is :)

Hol? Budapesten ott, ahol szeretnéd, akár a szalagavató helyszínén is.  Budapest környékén egyeztetés alapján.  Budapesten nincs külön kiszállási díj.

Mennyibe kerül?  8.000.- Ft   2 vagy több fő felett 6000.- Ft/fő  Az ár a kiszállás díját tartalmazza.

Ha műszempillát szeretnél az plusz költséget jelent. Soros műszempilla felrakása 3.500.-Ft. Minőségi, természetes anyagú szempillát használok, mely atermészetesen a Tiéd marad és a későbbiekben még többször felhasználható.

Időpont egyeztetés: Email: info@topsmink.hu     Tel: +36 70 8827727

  

 


SMINKTANÁCSADÁS

 


Ma már a mindennapi megjelenéshez hozzá tarozik a szép smink.

Nem tudod hogyan kezdj hozzá? Milyen színeket használj? Milyen eszközöket anyagokat vásárolj ?

10 éves tapasztalattal rendelkező sminkes által vezetett sminktanácsadásunkon ezekre a kérdésekre is választ kapsz.

Jöhetsz egyénileg vagy csoportosan...

Minden arc és szemformát lehet tökéletesen sminkelni, lehet, hogy amit Te hibának látsz az arcodon, az megfelelő sminkkel tökéletes lehet.

Lehet, hogy eddig nem mertél sminkelni, pedig – és ezt meggyőződéssel mondom- sminkelni mindenki tud, csak nem tanították meg- EDDIG!

Sminktanácsadással még a MAC keretein belül kezdtem el foglalkozni, száznál több hölgy szépült  a kezeim alatt. Nekem mindig is ez volt a kedvenc  szolgáltatásom. Fantasztikus érzés, ahogy kezdetben bizonytalan hölgyek meglátják azt a szépséget, ami bennük lakozik, és nyernek valamit:  önbizalmat.

Szerintem a smink lényege nem az, hogy új arcot rajzoljunk, hanem hogy a legjobb formánkat hozzuk. Hogy a tükörbe nézve azt mond,  igen ez vagyok én és nagyon jól nézek ki!

Mindez apróságokon múlik, ami mindenki által megtanulható.

Jelentkezz még ma és légy gyönyörű minden nap!

Mi történik a sminktanácsadáson?

1. Átbeszéljük eddigi sminkelési szokásaid, átnézzük az eszközeidet.

2. Elemezzük az arcod előnyös pontjait és azokat az apróságokat, amiket el szeretnék tüntetni.

3. Lépésről lépésre elkészítjük a sminket. A sminkelés úgy történik, hogy az arcod egyik oldalán én készítem el a sminket a másik oldalon pedig Te. Természetesen lépésről lépésre, pl: felrakom a korrektort utána Te is, aztán alapozót utána Te is, egészen az utolsó lépésekig (ez általában a szájfény...). Először egy alapsmink készül el, majd megmutatom, hogy kis időráfordítással, hogy lehet egy alkalmi sminket elkészíteni. A tanácsadás kb. 2- 2,5 órát vesz igénybe.

4. Átbeszélünk minden apró trükköt, amit a Te adottságaidra szabunk. Ez a smink, ez a tanácsadás Neked szól.

5. Rajzot kapsz az elkészült sminkről, mely alapján magabiztosan fogod elkészíteni egyedül is.

6. A tanácsadás végén felírjuk a javasolt termékeket és eszközöket. Mi az ami feltétlenül szükséges a továbbiakban.

Ha többen jönnétek, természetesen arra is van lehetőség. Hozd el anyukádat vagy a legjobb barátnődet. Szépüljetek együtt!

Leánybúcsú, buli előtti szépítkezés? Egy csajos program, ami még a későbbiekben is hasznos lehet...

Hol?

-Lehet a lakásodban. Szükség lesz egy nagyobb méretű asztalra a termékek kipakolásához és egy világos helységre.

- Bármilyen választott helyszínen (munkahely, iroda, tréningterem stb.)

-Általam biztosított helyszínen, a Belvárosban

 A  sminktanácsadás kb.2.5 órán kersztül tart. Eddigi sminkelési szokások átbeszélése, mindennapi smink megtanítása, kiegészítés alkalmi sminkké és ennek megtanulása, rajz a sminkről, termékajánlás.

Ára: 20.000.- Ft /fő

Ha többen jönnétek (2, 3, 4 fő): 15.000.-Ft/fő

Az ár a kiszállás díját tartalmazza.

 

Amennyiben nagyobb baráti társaságról, céges rendezvényről lenne szó, kérj árajánlatot.

Ezt abban az esetben is ajánlom, ha 2,5 órás tanácsadást kevésnek ítéled meg, több sminket vagy nehezebb technikákat szeretnél megtanulni.

email: info@topsmink.hu

tel: +36/70/8827727