5 ok, amiért szuper a Krémmánia oldala

2016.09.20.

Gondolom ezt a fórumot senkinek nem kell bemutatni. A krémmánia a leglátogatottabb beauty oldal, nem érdemtelenül. Egyszerű, de nagyszerű koncepció, hibátlan kivitelezés. Lássuk mi az 5 fő ok, amiért ilyen sikeres lehet.

1. A vélemények mennyisége

A Krémmánia alapját a termékek véleményezése képezi. Amiért más, mint egy egyszerű blog, hogy nem egy bloger véleménye, akinek lehet, hogy más a bőrtípusa és mások a színei, mint a miénk, hanem tényleg nagyszámú vásárló próbálja ki a termékeket, minden érdek nélkül. A sok hozzászólásból tényleg jól levonható, hogy mik egy kozmetikum előnyei vagy hátrányai. Legyen az csomagolás, textúra vagy használat során kiderült apróságok.

Ha valami újat szeretnék kipróbálni én mindig elolvasom és ez az a fórum, ami tényleg hasznos.

2. Sminkek

A krémmániára bárki feltöltheti elkészült sminkjét vagy manikűrjét, így rengeteg ötletet szerezhetünk. Mivel ezt blogerek linkkel együtt megtehetik, szuper blogokra is találhatunk így. Az én írásaimra is volt, aki így talált rá.

Sminkek a Krémmánián itt

3. Eladhatjuk, ami felesleges

Ez egy nem olyan régi, de szuper és népszerű funkció. Ha valami nem vált be, vagy egyszerűen kiderül, hogy azt gondoltuk valamiről, hogy feltétlenül kell, maj egyáltalán nem használjuk , itt el tudjuk adni.

Itt megunt termékünk meg fogja találni hozzáértő vevőjét, aki ugyanúgy rajong a kozmetikumokért és fogja értékelni.

Adás-Vétel itt

4. Különlegességeket vehetünk

A krémmánián sok fanatikus rajongó van, aki külföldön is vásárol vagy netről rendel. ezért olyan termékeket is megvehetünk, ami itthon nem kapható. én pl. így találtam meg a High Beam highlighterét vagy a Benefit Fake up korrektorát. Ezekről a sminkekről külföldi blogokon rengeteg pozitív kritikát olvasni, de itthon nem beszerezhetőek. Itt ezt is megoldhatjuk.

5. Blog

Ha van praktikus és szakszerű sminkes, kozmetikai blog, akkor a krémmániáé az. Jól használható és praktikus. Rendszeresen összeszedik pl. a Hónap kedvenceit és legnegatívabban értékelt termékeit, ami a vásárlásnál nagy segítség.

Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink

Ezek a cikkek is érdekelhetnek...Ha igen klikk a képre és már olvashatod is:)

vissza

Hozzászólások