BLOG

2 hónapig csak L`oreal arcápolás termékeket használtam: Mi történt a bőrömmel?/ képekkel

2020.06.30. 2 hónapig csak L`oreal arcápolás termékeket használtam: Mi történt a bőrömmel?/ képekkel

Elhatároztam, hogy elindítok egy új sorozatot, melyben hosszabb ideig egy arcápolási márka termékeit használom. Kíváncsi voltam, hogy érzek-e változást a bőrömön. Az első kísérleti alany a L`oreal Paris arcápolási családja volt.

tovább

Kipróbáltam: Maybelline: The colossal Volume` express szempillaspirál

2020.06.28.

A drogériás szempillaspirálok közül sok felveszi a versenyt a drágábbakkal. Ilyen ez a Myabelline szempillaspirál is....

tovább

Kipróbáltam: Himalaya Herbals kakóvajas ajakápoló

2020.06.27. Kipróbáltam: Himalaya Herbals kakóvajas ajakápoló

A Himalaya herbals kakaóvajas ajakápoló a legnépszerűbbek között van. Nekem meg éppen kezdett elege lenni a mentolos ajakápolókból, ezért gondoltam kipróbálom...

tovább

Kipróbáltam a legnépszerűbb hidratáló krémet: Helia-D Botanic Concept /őszinte vélemény

2020.06.26.

Magyarországon (legalábbis a Krémmánia listák alapján) a Helia-D Botanic Concept Tokaji aszús hidratáló kréme a legnépszerűbb hidratáló krém. Én a száraz/ nagyon száraz bőrre ajánlott terméket használtam. Őszinte véleményem olvasható a cikkben.

tovább

Smink lépésről lépésre: az Urban Decay Born to Run palettájával

2020.06.25. Smink lépésről lépésre: az Urban Decay Born to Run palettájával

Akik követik a blogot, azok tudják, hogy miután beszereztem az Urban Decay Naked Honey palettáját, teljesen el voltam ájulva. Ezek után már semmi sem állíthatott meg, elindultam a lejtőn és megvettem a Born to run palettát is. Ezt a sminket ezzel a termékkel készítettem.

tovább

Egy fontos összetevő: Hialuronsav + kedvenc termékeim

2020.06.24. Egy fontos összetevő: Hialuronsav + kedvenc termékeim

A kozmetikai termékek legfontosabb része az összetevő lista, de legtöbbször mégsem ez alapján választunk (inkább reklámok vagy a csomagolás alapján). A hialuronsav most a legnépszerűbb összetevők közé tartozik (teljesen jogosan). Erős hidratáló hatása révén a ráncok csökkentésében is szerepet játszik. Ez a cikk erről az összetevőről szól és bemutatok, néhány olyan terméket, amelyben van hialuronsav és nekem beváltak.

tovább

Kipróbáltam: Mivolis Haar vital komplex tabletta

2020.06.23. Kipróbáltam: Mivolis Haar vital komplex tabletta

Szépségvitaminok, haj és körömerősítő kapszulák nagy választékban kaphatóak. A DM saját márkás terméke árban nagyon kedvező, ezért gondoltam kipróbálom. De erősebb lett-e hajam és körmöm? Kiderül a cikkből.

tovább

Smink lépésről lépésre: Kék, zöld és narancs beauty smink

2020.06.22. Smink lépésről lépésre: Kék, zöld és narancs beauty smink

Minden hónapban megszavaztatom, hogy a készített sminkek közük melyikről szeretnétek hosszabb leírást. Ebben a hónapban egy beauty smink nyert, melyhez kék és narancs színű szemhéjfestékeket használtam. A különlegessége az volt, hogy a sötétebb szín került belülre...

tovább

Kipróbáltam: Essence szemöldök ceruza / őszinte vélemény

2020.06.21. Kipróbáltam: Essence szemöldök ceruza / őszinte vélemény

Az Essence szemöldök ceruzája egy nagyon baráti árú termék, 500.- Ft körül van az ára. De vajon jó is? Ez derül ki ebből a cikkből.

tovább

Kipróbáltam: Maybelline Lash Sensational szempillaspirál

2020.06.20. Kipróbáltam: Maybelline Lash Sensational szempillaspirál

A Maybelline Lash Sensational az egyik legnépszerűbb szempillaspirál, a Temptalian többször hozták ki a legjobb szempillaspirálnak. Gondoltam beszerzek egyet és kipróbálom...

tovább