BLOG

Kipróbáltam a legnépszerűbb BB krémet - Garnier BB krém őszinte vélemény

2020.04.16. Kipróbáltam a legnépszerűbb BB krémet - Garnier BB krém őszinte vélemény

A BB krém egy nagyon kényelmes kozmetikai termék. Kis túlzással hidratáló krém és alapozó egyben. A kapható BB krémek viszont nagyon különböznek egymástól, van köztük krémes és matt, kevésbé és jobban fedő... Én a legnépszerűbbet a Garnier olajmentes BB krémét próbáltam ki.

tovább

Kipróbáltam: Bioderma Sensobio H2O Micellás víz / Őszinte vélemény

2020.04.15. Kipróbáltam: Bioderma Sensobio H2O Micellás víz / Őszinte vélemény

A Bioderma H2O az egyik legnépszerűbb szépségápolási termék. Nemcsak a lemosók között, hanem általában. A népszerűsége töretlen, ha patikában állok sorba, gyakran látom, hogy valaki ezt veszi. Én is a Hype miatt vettem vettem meg, őszinte véleményemet olvashatjátok a cikkben.

tovább

Kipróbáltam Catrice Eyebrow set / Szemöldök ápoló készlet /Őszinte vélemény

2020.04.15. Kipróbáltam Catrice Eyebrow set / Szemöldök ápoló készlet /Őszinte vélemény

A Catrice szemöldök termékei (is) nagyon népszerűek. Gondoltam kipróbálom ezt a szettet, mel egy por állagú termék szemöldökre.

tovább

Kipróbáltam: L`oreal Paris Tattoo Signature filces tus / Őszinte vélemény

2020.04.15. Kipróbáltam: L`oreal Paris Tattoo Signature filces tus / Őszinte vélemény

Nagyon szerettem volna egy filces tust. Egy szó miatt esett a választásom erre a L`oreal termékre. Azt írták "ultra fekete". Ez kell nekem gondoltam, aztán nem egészen azt kaptam amire gondoltam...

tovább

Kipróbáltam: MAC Mineralize pirosító/ Vélemény és swatchok

2020.04.10. Kipróbáltam: MAC Mineralize pirosító/ Vélemény és swatchok

A Mineralize a MAC ásványi anyagokat tartalmazó termékcsaládja. Az egyik legnépszerűbbek ezek közül a pirosítók. Én is nagyon kedvelem ezeket a termékeket. Ebben a cikkben arról írok, hogy mi az amit tudni kell róluk és hogyan érdemes használni őket.

tovább

Tavaszi smink: BB krém és Highlight

2020.04.08. Tavaszi smink: BB krém és Highlight

Alapvetően ritkán viselek highlightos, műszempillás, rózsaszín rúzsos sminket, de a tavasz engem is megihletett... Ebben a cikkben lépésről lépésre írom le, hogyan készült...

tovább

Tavaszi körmök Essence lakkokkal / 4 egyszerű manikűr képekkel

2020.03.31. Tavaszi körmök Essence lakkokkal / 4 egyszerű manikűr képekkel

Nagyon szeretem az Essence körömlakkjait. A régi formula nagy kedvencem volt, az új textúrával most ismerkedem. Gyönyörű tavaszi színeket szereztem be és elkészítettem néhány egyszerű, az évszaknak megfelelő körömfestést. Ezeket osztom meg ebben a cikkben.

tovább

Kipróbáltam: L`occitane shea vajas kézkrém

2020.03.29. Kipróbáltam: L`occitane shea vajas kézkrém

A mostani (pandémiás) időszakban kiemelt helyet kap a kézmosás a mindennapi rutinban. Ennek következményeként pedig sokkal több kézkrém is fogy. Én szinte állandóan száraznak érzem a kezeimet. Be is rendeltem néhány darabot és azt gondoltam, hogy ez a legjobb alkalom arra, hogy kipróbáljam a L`occitane ikonikus (és kicsit drágácska) kézkrémet. El is használtam egy tubust, a véleményemet pedig megírtam ebben a cikkben.

tovább

Kipróbáltam: AVON Supershock Volume Szempillaspirál / Őszinte vélemény

2020.03.27. Kipróbáltam: AVON Supershock Volume Szempillaspirál / Őszinte vélemény

Az Avon Supershock szempillaspirált már használtam több mint 10 évvel ezelőtt és akkor imádtam. Kíváncsi voltam, hogy ennyi idő elteltével, ha most kipróbálom, akkor mi lesz a véleményem. Ez derül ki ebből a cikkből.

tovább

Kipróbáltam: Maybelline Color Tattoo / Vélemény+ Swatchok

2020.03.23. Kipróbáltam: Maybelline Color Tattoo / Vélemény+ Swatchok

A Color Tattoo, egy krémes szemhéjfesték, mely a Maybelline márka egyik sikerterméke. Ami fontos, hogy már nagyon rég (talán több, mint tíz éve az) és a mai napig az egyik legjobb krémes szemhéjfestéknek, bázisnak tartják. Engem sokáig elkerül ez a termék (főleg a MAC Paint Potját használtam), ezért nagyon kíváncsi voltam rá...

tovább