BLOG

Kipróbáltam: Cerave arckrémek (nappali és éjszakai) / őszinte vélemény

2021.12.14. Kipróbáltam: Cerave arckrémek (nappali és éjszakai) / őszinte vélemény

A blogon már többször írtam az arcápolási rutinomról, amit nem is olyan egyszerű összeállítani, mert nagyon száraz, pirosodásra hajlamos bőröm van. Úgy érzem szinte semmi nem hidratál eléggé, főleg a téli időszakban. Mivel a Cerave hidratáló testre nagyon bevált, gondoltam teszek egy próbát az arckrémekkel is. Tapasztalataimat osztom meg ebben a cikkben...

tovább

A legjobb sminkecsetek, amiket mindenképp szerezz be

2021.12.08. A legjobb sminkecsetek, amiket mindenképp szerezz be

Többször írtam arról a blogon, hogy egy jó sminkhez elég néhány ecset. Viszont azok legyenek minőségben a lehető legjobbak. Ebben a cikkben a kedvenceimről írok:)

tovább

Karácsony 2021 - Ezek a legjobb sminkes ajándékszettek idén...

2021.11.30. Karácsony 2021 - Ezek a legjobb sminkes ajándékszettek idén...

Újra itt a karácsony és újra itt a Topsmink szokásos, éves ajándékszett ajánlója:) Szerintem ezek a legjobb ajánlatok az idén:

tovább

Karácsonyi csillogás Sigma termékekkel / vélemény, swatch, smink

2021.11.09. Karácsonyi csillogás Sigma termékekkel / vélemény, swatch, smink

Nagyon örültem, amikor lehetőségem nyílt, hogy kipróbálhattam a Sigma Beauty palettáit és ecseteit. Ahogy megláttam az aranyban játszó színpalettát, megálmodtam egy csillogó karácsonyi sminket. Ebben a cikkben elolvashatod a véleményem a Sigma termékeiről, megnézheted a swatchokat és bemutatok egy igazi ünnepi sminket, ami tökéletes viselet karácsonykor.

tovább

Ezek a kedvenc L`oreal termékeim

2021.10.26. Ezek a kedvenc L`oreal termékeim

A L`oreal Paris termékeket a teljes kozmetikai palettán találunk. Sminktermékek mellett arcápolás és hajápolás kategóriában is vannak nagy kedvenceim. Ezeket osztom meg ebben a blogban.

tovább

Avokádóolaj / Szőlőmagolaj - A legfontosabb tudnivalók

2021.10.13. Avokádóolaj / Szőlőmagolaj - A legfontosabb tudnivalók

Szeretek kipróbálni természetes bőrápolási termékeket. Ebben a cikkben az avokádóolajról és a szőlőmagolajról osztom meg a legfontosabb tudnivalókat.

tovább

Őszi smink lépésről lépésre

2021.09.17. Őszi smink lépésről lépésre

Ezen a héten egy igazi őszi sminket készítettem és osztok meg Veletek. Dominálnak a barnás árnyalatok, amit nagyon szeretek. Ebből a cikkből kiderül, hogy ez a smink hogyan készült és milyen termékeket használtam hozzá...

tovább

Ezek a kedvenceim: Szemkörnyék ápolók

2021.09.08. Ezek a kedvenceim:  Szemkörnyék ápolók

A szemkörnyék ápolása speciális termékeket igényel, mivel egy nagyon érzékeny területről van szó. Itt jelennek meg az első ráncocskák, de küzdhetünk szem alatti karikákkal vagy duzzanatokkal is. Ebben a cikkben a kedvenc szemkörnyékre való krémeket mutatom be, amik nekem valamilyen szempontból beváltak...

tovább

ÚJ VIDEÓ: Gyors nyári smink, lépésről lépésre, csak drogériás termékekkel

2021.09.07. ÚJ VIDEÓ: Gyors nyári smink, lépésről lépésre, csak drogériás termékekkel

Az elmúlt években egyre több drogériás sminkterméket próbáltam ki és szerettem meg. Ebben a videóban egy gyors nyári sminket készítettem el, melyhez csak drogériában kapható termékeket használtam:)

tovább

TOP 5 legjobb Catrice termék (szerintem)

2021.08.02. TOP 5 legjobb Catrice termék (szerintem)

A mindennapi sminkem elkészítéséhez szívesen használok High end (magasabb árkategóriájú) és kedvezőbb árú termékeket egyaránt. A Catrice sminktermékeit szinte napi szinten használom és többet nagyon megkedveltem közülük. Ebben a cikkben azokat osztom meg Veletek, melyeket ár/érték arányban a legjobbnak találok.

tovább