BLOG

Kipróbáltam és nagyon bevált: Tresemmé Purify & Hydrate sampon, balzsam, fejbőrradír

2021.06.18. Kipróbáltam és nagyon bevált: Tresemmé Purify & Hydrate sampon, balzsam, fejbőrradír

Nemrég írtam egy cikket a kedvenc hajápoló termékeimről. Ott is leírtam, hogy nehéz jó termékeket találnom, mert zsírosodásra és korpásodásra hajlamos a hajam, viszont a festésről és a formázástól a vége száraz és igénybe vett. Ezért nehéz termékeket választani. Amikor megláttam (egy reklámban:) a Tresemmé Purify és Hydrate termékcsaládot, amit kimondottan erre a típusú hajra készítettek, akkor tudtam, hogy ezt ki kell próbálnom:)

tovább

Kipróbáltam: Vichy M89 Probiotic szérum / őszinte vélemény

2021.06.03. Kipróbáltam: Vichy M89 Probiotic szérum / őszinte vélemény

Ami az arcápolást illeti: szérumfüggő vagyok. Közel 20 éve állandó része a napi arcápolási rutinomnak. Ezért amikor lehetőségem nyílt kipróbálni a Vichy M89 Probiotics szérumot, lelkesen vetettem bele magam a tesztelésbe. A tapasztalataimat olvashatod ebben a cikkben.

tovább

ÚJ VIDEÓK: Sminkecsetek tisztítása

2021.05.24. ÚJ VIDEÓK: Sminkecsetek tisztítása

A sminkecsetek tisztítása a legnépszerűbb cikk jelenleg a blogon. Ezért a videó változatát is elkészítettem a Topsmink YouTube csatornájára, vagyis mindjárt két videót... A cikkben megtalálod a két videót és arról is írok, hogy miért készült egy helyett kettő kisfilm a témából.

tovább

Kipróbáltam: Organic Shop testradírok / őszinte vélemény

2021.05.24. Kipróbáltam: Organic Shop testradírok / őszinte vélemény

A bőr radírozása fontos. Elsősorban azért mert eltávolítjuk vele az elhalt hámsejteket, a bőrfelület simább egyenletesebb lesz, a hidratáló termékek
pedig könnyebben beszívódnak. Én most találtam rá az Organic Shop radírjaira, kipróbáltam őket és ebben a cikkben összefoglalom a tapasztalataimat:)

tovább

Ezek lesznek a trendek 2021-ben?

2021.04.29. Ezek lesznek a trendek 2021-ben?

Minden évben közzé teszem a Pinterest listáját, ami a legújabb trendeket osztja meg. A keresési statisztikák alapján listázzák azokat a trendeket, amelyekre nagyon nő a keresés. Hogy ebben az évben mit jelöltek meg trendeknek, az derül ki ebből a cikkből.

tovább

TOP12 legszebb rózsaszín rúzs

2021.04.22. TOP12  legszebb rózsaszín rúzs

Én csak tavasszal viselek rózsaszín rúzst, akkor viszont folyamatosan. Élénkebb és természetes árnyalatokban egyaránt. A kedvenceimet gyűjtöttem össze ebbe a cikkben (drogériás és high end termékek is szerepelnek a listán:)

tovább

Oral B 3D White elektromos fogkefe / őszinte vélemény

2021.04.19. Oral B 3D White elektromos fogkefe / őszinte vélemény

Kicsit több mint egy éve váltottam hagyományos fogkeféről elektromosra. Vélemények és értékelések alapján az Oral B Vitality 100 3D White modellt választottam. Most már van annyi tapasztalatom erről az elektromos fogkeféről, hogy megírjam a saját véleményem ebben a cikkben...

tovább

TOP 8 legjobb highlighter (szerintem)

2021.04.08. TOP 8 legjobb highlighter (szerintem)

Újra itt a tavasz, majd jön a nyár és ez számomra azt (is) jelenti, hogy elővehetem a kedvenc highlightereimet:) Ebben a cikkben a (kategóriánként) legjobbakat mutatom be.

tovább

3 termék zsírosodó, igénybe vett hajra, ami nagyon bevált

2021.03.11. 3 termék zsírosodó, igénybe vett hajra, ami nagyon bevált

Ebben a cikkben azokat a hajápoló termékeket gyűjtöttem össze, amik nekem (a zsírosodó, de igénybe vett hajamra) legjobban beváltak.

tovább

ÚJ VIDEÓ: Ezeket a sminkeket készítettem 2020-ban

2021.03.01. ÚJ VIDEÓ: Ezeket a sminkeket készítettem 2020-ban

2020-ban indult el a Topsmink Instagram oldala (jobb későn, mint soha:) Ezért sok sminket készítettem. Mindennapiakat, extrémeket és fantázia sminkeket egyaránt. Ezért összeállítottam belőle egy YouTube videót...Ebből a cikkből pedig az is kiderül, hogy mi inspirált ezeknél a sminkeknél...

tovább