BLOG

Gyors, nyári smink lépésről lépésre

2021.07.27. Gyors, nyári smink lépésről lépésre

Az elmúlt években sok drogériás terméket teszteltem (annak ellenére, hogy inkább high end sminkeket használok) és volt, ami nagyon bevált. Most a kedvenceimmel készítettem el egy bronzos, üde nyári sminket...

tovább

VIDEÓ: Natúr, természetes smink 40 felett lépésről lépésre

2021.07.22. VIDEÓ: Natúr, természetes smink 40 felett lépésről lépésre

Elkészült az első smink videó a Topsminkblog Youtube csatornájára. Aki olvassa a blogot annak talán nem meglepő, hogy ez egy mindennap hordható természetes smink...

tovább

Kipróbáltam: Bourjois Perfect 123 CC krém / őszinte vélemény

2021.06.28. Kipróbáltam: Bourjois Perfect 123 CC krém / őszinte vélemény

Én sokáig csak alapozókat használtam (és gyakran indokolatlanul erős fedésűeket:), aztán valahogy eljött az idő, amikor nem igényeltem a makulátlan arcbőrt, csak egységesíteni szerettem volna az arcképet. Ekkor léptek be az életembe a BB és CC krémek, amik közül többet nagyon megkedveltem...Ebben a cikkben a Bourjois nagyon népszerű Perfect 123 CC krémről írom le a tapasztalataimat...

tovább

TOP 5 nyári körömlakk /Essie, Opi, Essence, Sally Hansen

2021.06.18. TOP 5 nyári körömlakk /Essie, Opi, Essence, Sally Hansen

Nyáron előkerülnek nálam a vibráló élénk körömlakkok. A kedvenceimet mutatom meg ebben a cikkben:)

tovább

Kipróbáltam és nagyon bevált: Tresemmé Purify & Hydrate sampon, balzsam, fejbőrradír

2021.06.18. Kipróbáltam és nagyon bevált: Tresemmé Purify & Hydrate sampon, balzsam, fejbőrradír

Nemrég írtam egy cikket a kedvenc hajápoló termékeimről. Ott is leírtam, hogy nehéz jó termékeket találnom, mert zsírosodásra és korpásodásra hajlamos a hajam, viszont a festésről és a formázástól a vége száraz és igénybe vett. Ezért nehéz termékeket választani. Amikor megláttam (egy reklámban:) a Tresemmé Purify és Hydrate termékcsaládot, amit kimondottan erre a típusú hajra készítettek, akkor tudtam, hogy ezt ki kell próbálnom:)

tovább

Kipróbáltam: Vichy M89 Probiotic szérum / őszinte vélemény

2021.06.03. Kipróbáltam: Vichy M89 Probiotic szérum / őszinte vélemény

Ami az arcápolást illeti: szérumfüggő vagyok. Közel 20 éve állandó része a napi arcápolási rutinomnak. Ezért amikor lehetőségem nyílt kipróbálni a Vichy M89 Probiotics szérumot, lelkesen vetettem bele magam a tesztelésbe. A tapasztalataimat olvashatod ebben a cikkben.

tovább

ÚJ VIDEÓK: Sminkecsetek tisztítása

2021.05.24. ÚJ VIDEÓK: Sminkecsetek tisztítása

A sminkecsetek tisztítása a legnépszerűbb cikk jelenleg a blogon. Ezért a videó változatát is elkészítettem a Topsmink YouTube csatornájára, vagyis mindjárt két videót... A cikkben megtalálod a két videót és arról is írok, hogy miért készült egy helyett kettő kisfilm a témából.

tovább

Kipróbáltam: Organic Shop testradírok / őszinte vélemény

2021.05.24. Kipróbáltam: Organic Shop testradírok / őszinte vélemény

A bőr radírozása fontos. Elsősorban azért mert eltávolítjuk vele az elhalt hámsejteket, a bőrfelület simább egyenletesebb lesz, a hidratáló termékek
pedig könnyebben beszívódnak. Én most találtam rá az Organic Shop radírjaira, kipróbáltam őket és ebben a cikkben összefoglalom a tapasztalataimat:)

tovább

Ezek lesznek a trendek 2021-ben?

2021.04.29. Ezek lesznek a trendek 2021-ben?

Minden évben közzé teszem a Pinterest listáját, ami a legújabb trendeket osztja meg. A keresési statisztikák alapján listázzák azokat a trendeket, amelyekre nagyon nő a keresés. Hogy ebben az évben mit jelöltek meg trendeknek, az derül ki ebből a cikkből.

tovább

TOP12 legszebb rózsaszín rúzs

2021.04.22. TOP12  legszebb rózsaszín rúzs

Én csak tavasszal viselek rózsaszín rúzst, akkor viszont folyamatosan. Élénkebb és természetes árnyalatokban egyaránt. A kedvenceimet gyűjtöttem össze ebbe a cikkben (drogériás és high end termékek is szerepelnek a listán:)

tovább