BLOG

Egy ikonikus sminktermék: Yves Saint Laurent Touche Éclat /őszinte vélemény

2020.05.16. Egy ikonikus sminktermék: Yves Saint Laurent Touche Éclat /őszinte vélemény

Az Yves Saint Laurent Touche Éclat évtizedek óta az egyik (ha nem a legismertebb) korrektor. Nagyon ritka, hogy egy korrektor ikonikus termékké váljon (talán ezen kívül nem is tudok többet). Én most használtam először, ezért nagyon kíváncsi voltam a termékre. Néhány hét használat után írtam meg őszinte véleményemet ebben a cikkben.

tovább

Tisztító lemosóradír mitesszeres, zsíros bőrre házilag, 3 összetevőből

2020.05.15. Tisztító lemosóradír mitesszeres, zsíros bőrre házilag, 3 összetevőből

Egy időben sokat kísérleteztem házikencék készítésével. Összességében elmondhatom, hogy igazán csak néhány vált be. Ezek közé tartozik ez a teafaolajos lemosóradír is, mely elsősorban zsíros, mitesszeres bőrre ajánlott.

tovább

Smink lépésről lépésre: Zöld szemek tusvonallal

2020.05.15. Smink lépésről lépésre: Zöld szemek tusvonallal

Ritkán készítek színes szemfestéseket magamnak. Most viszont beszereztem a Revolution Alexis Stone palettáját, amiben csak élénk, matt színek vannak. Úgyhogy itt volt az alkalom, hogy kitörjek a komfortzónámból...Elsőként a zöldeket próbáltam ki...

tovább

Kipróbáltam: Essence Shine Last& Go körömlakk / vélemény+swatchok

2020.05.13. Kipróbáltam: Essence Shine Last& Go körömlakk / vélemény+swatchok

A Essence régebbi formulájú körömlakkját (Essence the Gel) nagyon szerettem, elsősorban a tartóssága miatt. Amikor megújult, természetes volt, hogy kipróbálom őket... Hát, nem vagyok meggyőződve, hogy ez jobb...Hogy miért az kiderül a cikkből...

tovább

Kipróbáltam a legnépszerűbb szempillaspirált: Lovely Curling pump up

2020.05.13. Kipróbáltam a legnépszerűbb szempillaspirált: Lovely Curling pump up

Ez a legnépszerűbb szempillaspirál a hazai piacon. Már csak ezért is kíváncsi voltam rá, valóban olyan jó-e. Nem volt egyértelműen pozitív a véleményem, hogy miért az kiderül a cikkből.

tovább

Kipróbáltam: Maybelline Great lash szempillaspirál /őszinte vélemény

2020.05.11. Kipróbáltam: Maybelline Great lash szempillaspirál /őszinte vélemény

A Maybelline Great lash egy ikonikus sminktermék, mely több, kint 40 éve(!) van a piacon. Vannak, akik szeretik, vannak akik kevésbé. Én az előbbiekhez tartozom, a cikkből kiderül, hogy miért...

tovább

Francia körmök kis csavarral

2020.05.08. Francia körmök  kis csavarral

A francia körömfestés nagyon népszerű, nekem is ez a kedvencem. Általában magamnak készítem el. Amikor beleunok a hagyományos formába, akkor egy kicsit csavarok rajta...

tovább

Kipróbáltam: Garnier Micellás víz /őszinte vélemény

2020.05.06. Kipróbáltam: Garnier Micellás víz /őszinte vélemény

A Garnier micellás víz az egyik legnépszerűbb szépségápolási termék (nem csak a lemosók közt, hanem az összes termék közül). A micellás vizek egyszerűsítették az arctisztítást, hiszen azt hirdetik, hogy egy termék elég a smink lemosására és az arctisztításra. De valóban így van ez? Kipróbáltam és az őszinte véleményemet megírtam ebben a cikkben.

tovább

Tavaszi smink: Lila szemek

2020.05.04. Tavaszi smink: Lila szemek

Idén tavasszal rekord mennyiségű sminket készítettem magamra, hogy legyen képanyag a blog közösségi oldalain. A legnagyobb kedvenc egyértelműen ez a lila füstös szemfestés volt. Ebben a cikkben részletesen leírom, hogyan és milyen termékekkel készült.

tovább

Kipróbáltam: Sudocrem / őszinte vélemény

2020.04.28. Kipróbáltam: Sudocrem / őszinte vélemény

Van több gyógyszertári készítmény, ami nagyon népszerű, mert sokoldalúan felhasználható. Ilyen a Sudocrem is, mely hivatalosan popsikenőcs, de annyi véleményt olvastam, hogy mennyi mindenre használják, hogy elhatároztam kipróbálom. Néhány hónapja használom alkalomszerűen. Ebben a cikkben az eddigi tapasztalatomat olvashatjátok.

tovább