BLOG

Elindult a Topsmink Youtube csatornája

2021.02.26. Elindult a Topsmink Youtube csatornája

Elérkezett ez a nap is:) Elindult a Topsmink Youtube csatornája...

tovább

Kipróbáltam: Babyliss tripla hajsütővas / őszinte vélemény

2021.02.11. Kipróbáltam: Babyliss tripla hajsütővas / őszinte vélemény

Én azok közé tartozom, akik szinte semmit nem tudnak csinálni a hajukkal. Na jó hajvasalót tudok használni, de hajformázók nagy része csődöt mondott nálam (legutóbb egy meleglevegős hajformázó bukott el...) Viszont lelkesen nézek hajformázó videókat, hátha tanulok valamit. Az utóbbi időkben egyre többször láttam, hogy tripla hajsütővasat használnak, amivel hullámos haj készíthető...

tovább

Kipróbáltam: Rózsavíz / Őszinte vélemény / Hogyan használom?

2021.02.03. Kipróbáltam: Rózsavíz / Őszinte vélemény / Hogyan használom?

A rózsavíz a natúr kozmetika egyik kedvenc kozmetikuma. Én akkor határoztam el, hogy kipróbálom, amikor arctonikot kerestem a száraz bőrömre. Végül ennél sokkal több mindenre tudtam használni...

tovább

Arcápolási rutinom +kedvenc termékeim

2021.01.22. Arcápolási rutinom +kedvenc termékeim

2020-ban sok új terméket kipróbáltam, a kedvenc reggeli és esti arcápolási rutinom is részben változott. Ebben a cikkben az aktuális rutint és a kedvenc termékeimet osztom meg veletek.

tovább

Kipróbáltam: Listerine szájvizek / Őszinte vélemény

2021.01.20. Kipróbáltam: Listerine szájvizek / Őszinte vélemény

Ebben a cikkben kivételesen nem egy smink- vagy arcápolási terméket teszteltem, hanem a Listerine márka szájvizeit. Őszinte véleményem olvasható a cikkben.

tovább

Ilyen volt 2020- Ezek voltak a legnépszerűbb cikkek

2021.01.18. Ilyen volt 2020- Ezek voltak a legnépszerűbb cikkek

Szokásomhoz híven most is összegyűjtöttem az elmúlt évben írt (rekord mennyiségű) cikkből a legnépszerűbbeket. Fogadjátok szeretettel:)

tovább

Ezek a legjobb alap krémek / bőrtípusok szerint

2020.12.11. Ezek a legjobb alap krémek / bőrtípusok szerint

Az alapkrém számomra az a termék, ami egyszerű összetétellel ápolja és nyugtatja az arcbőrt (sok közülük arcra és testre is használható). Rugalmasan kiegészíthetőek más termékekkel (szérumok, speciális arcápoló termékek és mostanában nagy hangsúly van ezeken). Ezért mostanában nagyon drága speciális, sok összetevőjű krémek helyett alap krémeket használok, mert ezek adnak jó bázist a többi termékhez. A kedvenceimet gyűjtöttem össze ebben a cikkben.

tovább

Top 5 kedvenc Nivea termékem

2020.12.11. Top 5 kedvenc Nivea termékem

A krém, amit mindenféle túlzás nélkül mindenki használt már. Nincs aki ne találkozott volna a klasszikus kék/ fehér fémdobozzal. A Nivea a klasszikus krém mellett még több terméktípussal is a legnépszerűbbek között van (testápolók, tusfürdők stb.) Ebben cikkben a kedvenceimet gyűjtöttem össze.

tovább

TOP 5 Kedvenc Neutrogena termékem

2020.12.11. TOP 5 Kedvenc Neutrogena termékem

Ha Neutrogena termékekről van szó, akkor az első, ami eszembe jut az a hidratálás. Legyen szó akár kézkrémről, akár ajakápolóról, akár testápolóról. És nekem, akinek száraz bőröm van (nem csak vízhiányos, hanem gyerekkoromtól szenvedtem vele), ez egy nagyon fontos szempont. Ráadásul azt vettem észre, hogy van néhány Neutrogena termék, amit folyamatosan újra veszek. Ebben a cikkben a kedvenc Neutrogena termékeimet gyűjtöttem össze.

tovább

Sminktippek: Smink 40 felett/ Részletesen

2020.12.08. Sminktippek: Smink 40 felett/ Részletesen

Egyszer már írtam egy külön cikket a 40 feletti sminkről, ahol néhány tippet osztottam meg. De úgy gondolom itt az ideje, hogy egy alapos, nagy cikket is készítsek arról, hogyan érdemes sminkelni ebben a korban és a kedvenc termékeimről is írok.

tovább