BLOG

A száraz, vízhiányos bőr ápolása + kedvenc termékeim

2020.07.27. A száraz, vízhiányos bőr ápolása + kedvenc termékeim

A száraz, feszülő bőr kellemetlen érzés, ráadásul hajlamosabb a ráncosodásra is, mint a többi bőrtípus. Ebben a cikkben azokat a termékeket és bőrápolási rutint mutatom be, ami nekem bevált. Sok közülük használható vízhiányos, de nem száraz bőr esetén is.

tovább

Szempillaspirál kisokos /Melyik mire jó+ kedvenceim

2020.07.13. Szempillaspirál kisokos /Melyik mire jó+ kedvenceim

Szempillaspirál sokféle van: hagyományos kefés, szilikon sörtéjű, hajlított fejű...De melyik mire jó és kinek melyiket érdemes használni. Erre válaszolok ebben a cikkben + minden típusból bemutatom a kedvencemet is.

tovább

Olcsó, de nagyon jó: Delia hialuronsavas szérum

2020.07.09. Olcsó, de nagyon jó: Delia hialuronsavas szérum

Amikor a hialuronsavról írtam cikket, beszereztem néhány terméket, mely tartalmazza ezt az anyagot. Köztük volt (mint a legolcsóbb ilyen termék) a Delia széruma is. Az 1.500.- Ft körüli ára miatt túl sokat nem vártam tőle, aztán alaposan meglepett (pozitív értelemben:)

tovább

2 hónapig csak L`oreal arcápolás termékeket használtam: Mi történt a bőrömmel?/ képekkel

2020.06.30. 2 hónapig csak L`oreal arcápolás termékeket használtam: Mi történt a bőrömmel?/ képekkel

Elhatároztam, hogy elindítok egy új sorozatot, melyben hosszabb ideig egy arcápolási márka termékeit használom. Kíváncsi voltam, hogy érzek-e változást a bőrömön. Az első kísérleti alany a L`oreal Paris arcápolási családja volt.

tovább

Kipróbáltam: Maybelline: The colossal Volume` express szempillaspirál

2020.06.28. Kipróbáltam: Maybelline: The colossal Volume` express szempillaspirál

A drogériás szempillaspirálok közül sok felveszi a versenyt a drágábbakkal. Ilyen ez a Myabelline szempillaspirál is....

tovább

Kipróbáltam: Himalaya Herbals kakóvajas ajakápoló

2020.06.27. Kipróbáltam: Himalaya Herbals kakóvajas ajakápoló

A Himalaya herbals kakaóvajas ajakápoló a legnépszerűbbek között van. Nekem meg éppen kezdett elege lenni a mentolos ajakápolókból, ezért gondoltam kipróbálom...

tovább

Kipróbáltam a legnépszerűbb hidratáló krémet: Helia-D Botanic Concept /őszinte vélemény

2020.06.26. Kipróbáltam a legnépszerűbb hidratáló krémet: Helia-D Botanic Concept /őszinte vélemény

Magyarországon (legalábbis a Krémmánia listák alapján) a Helia-D Botanic Concept Tokaji aszús hidratáló kréme a legnépszerűbb hidratáló krém. Én a száraz/ nagyon száraz bőrre ajánlott terméket használtam. Őszinte véleményem olvasható a cikkben.

tovább

Smink lépésről lépésre: az Urban Decay Born to Run palettájával

2020.06.25. Smink lépésről lépésre: az Urban Decay Born to Run palettájával

Akik követik a blogot, azok tudják, hogy miután beszereztem az Urban Decay Naked Honey palettáját, teljesen el voltam ájulva. Ezek után már semmi sem állíthatott meg, elindultam a lejtőn és megvettem a Born to run palettát is. Ezt a sminket ezzel a termékkel készítettem.

tovább

Egy fontos összetevő: Hialuronsav + kedvenc termékeim

2020.06.24. Egy fontos összetevő: Hialuronsav + kedvenc termékeim

A kozmetikai termékek legfontosabb része az összetevő lista, de legtöbbször mégsem ez alapján választunk (inkább reklámok vagy a csomagolás alapján). A hialuronsav most a legnépszerűbb összetevők közé tartozik (teljesen jogosan). Erős hidratáló hatása révén a ráncok csökkentésében is szerepet játszik. Ez a cikk erről az összetevőről szól és bemutatok, néhány olyan terméket, amelyben van hialuronsav és nekem beváltak.

tovább

Kipróbáltam: Mivolis Haar vital komplex tabletta

2020.06.23. Kipróbáltam: Mivolis Haar vital komplex tabletta

Szépségvitaminok, haj és körömerősítő kapszulák nagy választékban kaphatóak. A DM saját márkás terméke árban nagyon kedvező, ezért gondoltam kipróbálom. De erősebb lett-e hajam és körmöm? Kiderül a cikkből.

tovább