BLOG

Hogyan tüntesd el a maszk alatti pattanásokat?/ Mi az a maskne és hogyan ápold?

2020.10.05. Hogyan tüntesd el a maszk alatti pattanásokat?/ Mi az a maskne és hogyan ápold?

A maszkviselés a mindennapjaink része lett. A szájmaszk alatti nedvesség, meleg és a szájmaszk dörzsölődése irritálja az arcbőrt. A maszk alatti pattanásos, kiütéses tüneteknek külön neve is van, ez a maskne. Hogyan előzd meg és hogyan ápold ezt a területet, erről szól ez a cikk.

tovább

Lábápolás lépésről lépésre + kedvenc termékeim

2020.09.25. Lábápolás lépésről lépésre + kedvenc termékeim

A manikűrős cikk után gondoltam írok egy lábápolás cikket is:) A lábról kevesebb szó esik, mint a sminkről vagy a bőrápolásról (talán azért, mert főleg télen nem is látszik), de ugyanolyan fontos az ápolása. Illetve van néhány termék, amit mostanában fedeztem fel vagy nagyon bevált. Ezeket is megosztom ebben az írásban.

tovább

Kipróbáltam: Urban Decay Born to run paletta / Őszinte vélemény + swatchok

2020.09.22. Kipróbáltam: Urban Decay Born to run paletta / Őszinte vélemény + swatchok

Az első Urban Decay palettámat (Naked Honey) idén vettem meg és a lejtőn nincs megállás:) Annyira megszerettem, hogy beszereztem még eg palettát a márkától. A Born to Run palettára esett a választásom. Hogy ez is annyira bevált-e mint a másik, erről szól ez a cikk...

tovább

Hogyan készítsd el a tökéletes manikűrt? + kedvenc termékeim

2020.09.10. Hogyan készítsd el a tökéletes manikűrt? + kedvenc termékeim

Én azok közé tartozom, akik soha nem járnak körmöshöz, hanem minden vasárnap megcsinálom a körmeimet és (köszönhetően a mai termékeknek) egy hétig bírják. Hogyan készítem el és milyen termékek váltak be? Erről szól ez a cikk.

tovább

A száraz, vízhiányos bőr ápolása + kedvenc termékeim

2020.07.27. A száraz, vízhiányos bőr ápolása + kedvenc termékeim

A száraz, feszülő bőr kellemetlen érzés, ráadásul hajlamosabb a ráncosodásra is, mint a többi bőrtípus. Ebben a cikkben azokat a termékeket és bőrápolási rutint mutatom be, ami nekem bevált. Sok közülük használható vízhiányos, de nem száraz bőr esetén is.

tovább

Szempillaspirál kisokos /Melyik mire jó+ kedvenceim

2020.07.13. Szempillaspirál kisokos /Melyik mire jó+ kedvenceim

Szempillaspirál sokféle van: hagyományos kefés, szilikon sörtéjű, hajlított fejű...De melyik mire jó és kinek melyiket érdemes használni. Erre válaszolok ebben a cikkben + minden típusból bemutatom a kedvencemet is.

tovább

Olcsó, de nagyon jó: Delia hialuronsavas szérum

2020.07.09. Olcsó, de nagyon jó: Delia hialuronsavas szérum

Amikor a hialuronsavról írtam cikket, beszereztem néhány terméket, mely tartalmazza ezt az anyagot. Köztük volt (mint a legolcsóbb ilyen termék) a Delia széruma is. Az 1.500.- Ft körüli ára miatt túl sokat nem vártam tőle, aztán alaposan meglepett (pozitív értelemben:)

tovább

2 hónapig csak L`oreal arcápolás termékeket használtam: Mi történt a bőrömmel?/ képekkel

2020.06.30. 2 hónapig csak L`oreal arcápolás termékeket használtam: Mi történt a bőrömmel?/ képekkel

Elhatároztam, hogy elindítok egy új sorozatot, melyben hosszabb ideig egy arcápolási márka termékeit használom. Kíváncsi voltam, hogy érzek-e változást a bőrömön. Az első kísérleti alany a L`oreal Paris arcápolási családja volt.

tovább

Kipróbáltam: Maybelline: The colossal Volume` express szempillaspirál

2020.06.28. Kipróbáltam: Maybelline: The colossal Volume` express szempillaspirál

A drogériás szempillaspirálok közül sok felveszi a versenyt a drágábbakkal. Ilyen ez a Myabelline szempillaspirál is....

tovább

Kipróbáltam: Himalaya Herbals kakóvajas ajakápoló

2020.06.27. Kipróbáltam: Himalaya Herbals kakóvajas ajakápoló

A Himalaya herbals kakaóvajas ajakápoló a legnépszerűbbek között van. Nekem meg éppen kezdett elege lenni a mentolos ajakápolókból, ezért gondoltam kipróbálom...

tovább