BLOG

Smink lépésről lépésre: Kék, zöld és narancs beauty smink

2020.06.22. Smink lépésről lépésre: Kék, zöld és narancs beauty smink

Minden hónapban megszavaztatom, hogy a készített sminkek közük melyikről szeretnétek hosszabb leírást. Ebben a hónapban egy beauty smink nyert, melyhez kék és narancs színű szemhéjfestékeket használtam. A különlegessége az volt, hogy a sötétebb szín került belülre...

tovább

Kipróbáltam: Essence szemöldök ceruza / őszinte vélemény

2020.06.21. Kipróbáltam: Essence szemöldök ceruza / őszinte vélemény

Az Essence szemöldök ceruzája egy nagyon baráti árú termék, 500.- Ft körül van az ára. De vajon jó is? Ez derül ki ebből a cikkből.

tovább

Kipróbáltam: Maybelline Lash Sensational szempillaspirál

2020.06.20. Kipróbáltam: Maybelline Lash Sensational szempillaspirál

A Maybelline Lash Sensational az egyik legnépszerűbb szempillaspirál, a Temptalian többször hozták ki a legjobb szempillaspirálnak. Gondoltam beszerzek egyet és kipróbálom...

tovább

Kipróbáltam: Kallos Serical Latte tejproteines hajpakolás

2020.06.19. Kipróbáltam: Kallos Serical Latte tejproteines hajpakolás

Ez a hajpakolás nagyon népszerű. 1000.- Ft-ért szinte ipari mennyiségű terméket kapunk. Hogy mennyire hatásos erre voltam kíváncsi.

tovább

Kipróbáltam: Lovely K-lips /folyékony matt ajakrúzs

2020.06.18. Kipróbáltam: Lovely K-lips /folyékony matt ajakrúzs

A Lovely K lips a The Kylie Lip Kit (Kylie Jenner márkája) másolata. Az egyik legnépszerűbb rúzs Magyarországon. Egy matt, folyékony és tartós rúzs, de valóban annyira jó?

tovább

Kipróbáltam: CeraVe hidratáló krém / Őszinte vélemény

2020.06.17. Kipróbáltam: CeraVe hidratáló krém / Őszinte vélemény

A CeraVe termékek igazán tavaly robbantak be itthon a köztudatba. Egyszerű összetételű, bőrgyógyászokkal együttműködve kidolgozott termékeik közül talán a legnépszerűbb a Moisturising Cream. Elsősorban száraz, nagyon száraz bőrre ajánlják, tehát én is a célcsoportba tartozom. Hurrá! Már meg is rendeltem, hogy kipróbáljam...

tovább

Kipróbáltam: Urban Decay Naked Honey paletta / Őszinte vélemény

2020.05.27. Kipróbáltam: Urban Decay Naked Honey paletta / Őszinte vélemény

Régi vágyam teljesült azzal, hogy be tudtam szerezni egy Urban Decay palettát. Most már sokkal könnyebb is megvenni őket, mert nem kell külföldről rendelni itthon is beszerezhetők. Sok véleményt elolvastam és végül a Naked Honey paletta mellett döntöttem, már csak azért is mert közeledik a nyár és ez egy igazi, meleg színeket tartalmazó paletta. Miután kipróbáltam már tudtam, hogy miért lettek ennyire híresek ezek a darabok...

tovább

Kipróbáltam: L`oreal Paris Hydra Genius /Őszinte vélemény

2020.05.26. Kipróbáltam: L`oreal Paris Hydra Genius /Őszinte vélemény

Elhatároztam, hogy egy-egy időszakban egy márka arcápolóit fogom használni, hogy jobban érezzem a hatásukat és később jó kis cikkeket tudjak írni róla:) A L`oreal Paris volt az egyik ilyen márka és így került sor a Hydra Genius hidratáló gélre, ami kimondottan ajánlott a a vízhiányos, száraz bőrömre. A tapasztalataimat írtam meg a cikkben.

tovább

Kipróbáltam: Essence Long Lasting szemceruza /Őszinte vélemény+ sminkek

2020.05.25. Kipróbáltam: Essence Long Lasting szemceruza /Őszinte vélemény+ sminkek

Az Essence long lasting szemceruza az egyik legnépszerűbb termék. Amíg nem próbáltam ki, sokaktól hallottam, hogy ez egy lerobbanthatatlan ceruza, ami lepipálja a legdrágábbakat is... Elhatároztam, hogy kipróbálom és mivel rengeteg színben kapható mindjárt 6 darabot is beszereztem. Teszteltem, sminkeket készítettem vele... Őszinte véleményemet pedig elolvashatod a cikkben.

tovább

Hajfestés otthon: Kipróbáltam: L`oreal Casting Creme Gloss / képekkel

2020.05.22. Hajfestés otthon: Kipróbáltam: L`oreal Casting Creme Gloss / képekkel

Mostanában fókuszba került az otthoni hajfestés. Én (egy két kivételtől eltekintve) évtizedek óta itthon festem a hajam. Gondoltam megosztom a tapasztalataimat és írok az egyik olyan hajfestékről, ami nekem nagyon bevált.

tovább