BLOG

Kipróbáltam: Urban Decay Naked Honey paletta / Őszinte vélemény

2020.05.27. Kipróbáltam: Urban Decay Naked Honey paletta / Őszinte vélemény

Régi vágyam teljesült azzal, hogy be tudtam szerezni egy Urban Decay palettát. Most már sokkal könnyebb is megvenni őket, mert nem kell külföldről rendelni itthon is beszerezhetők. Sok véleményt elolvastam és végül a Naked Honey paletta mellett döntöttem, már csak azért is mert közeledik a nyár és ez egy igazi, meleg színeket tartalmazó paletta. Miután kipróbáltam már tudtam, hogy miért lettek ennyire híresek ezek a darabok...

tovább

Kipróbáltam: L`oreal Paris Hydra Genius /Őszinte vélemény

2020.05.26. Kipróbáltam: L`oreal Paris Hydra Genius /Őszinte vélemény

Elhatároztam, hogy egy-egy időszakban egy márka arcápolóit fogom használni, hogy jobban érezzem a hatásukat és később jó kis cikkeket tudjak írni róla:) A L`oreal Paris volt az egyik ilyen márka és így került sor a Hydra Genius hidratáló gélre, ami kimondottan ajánlott a a vízhiányos, száraz bőrömre. A tapasztalataimat írtam meg a cikkben.

tovább

Kipróbáltam: Essence Long Lasting szemceruza /Őszinte vélemény+ sminkek

2020.05.25. Kipróbáltam: Essence Long Lasting szemceruza /Őszinte vélemény+ sminkek

Az Essence long lasting szemceruza az egyik legnépszerűbb termék. Amíg nem próbáltam ki, sokaktól hallottam, hogy ez egy lerobbanthatatlan ceruza, ami lepipálja a legdrágábbakat is... Elhatároztam, hogy kipróbálom és mivel rengeteg színben kapható mindjárt 6 darabot is beszereztem. Teszteltem, sminkeket készítettem vele... Őszinte véleményemet pedig elolvashatod a cikkben.

tovább

Hajfestés otthon: Kipróbáltam: L`oreal Casting Creme Gloss / képekkel

2020.05.22. Hajfestés otthon: Kipróbáltam: L`oreal Casting Creme Gloss / képekkel

Mostanában fókuszba került az otthoni hajfestés. Én (egy két kivételtől eltekintve) évtizedek óta itthon festem a hajam. Gondoltam megosztom a tapasztalataimat és írok az egyik olyan hajfestékről, ami nekem nagyon bevált.

tovább

Smink: Klasszikus cicaszemek lépésről lépésre

2020.05.19. Smink: Klasszikus cicaszemek lépésről lépésre

Elkészítettem egy klasszikus cicaszem sminket, ami technikailag a nehezebben elkészíthető sminkek közé tartozik, viszont nem igényel sok terméket. Ebben a cikkben lépésről lépésre írom le hogyan készült.

tovább

Egy ikonikus sminktermék: EOS organic ajakbalzsam/ Őszinte vélemény

2020.05.18. Egy ikonikus sminktermék: EOS organic ajakbalzsam/ Őszinte vélemény

Az EOS lip balm egy olyan szépségápolási termék, ami körül valóban óriási volt a hype néhány éve. Rengeteg olyan fotó lehetett látni, amin világsztárok kapták elő a táskájukból és használták. Ráadásul kerek kis formásáról mindig könnyen fel is lehetett ismeri. De hatásos is? Valóban hidratálja az ajkakat? Erre kerestem a választ ebben a cikkben...

tovább

Kipróbáltam a legnépszerűbb testápolót: Alverde testvaj makadámdióval és karitévajjal

2020.05.18. Kipróbáltam a legnépszerűbb testápolót: Alverde testvaj makadámdióval és karitévajjal

Ez egy nagyon népszerű termék, a Krémmánia listáján, mely az összes szépségterméket tartalmazza, Top10-ben van. Más testápolót még a Top100-ban sem találunk. Gondoltam, ha ennyire népszerű, akkor biztos nagyon jó is...Ráadásul száraz bőrűként a célcsoportba tartozom, tehát beszereztem egyet. Ebben a cikkben a tapasztalataimat írtam meg erről a testvajról.

tovább

Egy ikonikus sminktermék: Yves Saint Laurent Touche Éclat /őszinte vélemény

2020.05.16. Egy ikonikus sminktermék: Yves Saint Laurent Touche Éclat /őszinte vélemény

Az Yves Saint Laurent Touche Éclat évtizedek óta az egyik (ha nem a legismertebb) korrektor. Nagyon ritka, hogy egy korrektor ikonikus termékké váljon (talán ezen kívül nem is tudok többet). Én most használtam először, ezért nagyon kíváncsi voltam a termékre. Néhány hét használat után írtam meg őszinte véleményemet ebben a cikkben.

tovább

Smink lépésről lépésre: Zöld szemek tusvonallal

2020.05.15. Smink lépésről lépésre: Zöld szemek tusvonallal

Ritkán készítek színes szemfestéseket magamnak. Most viszont beszereztem a Revolution Alexis Stone palettáját, amiben csak élénk, matt színek vannak. Úgyhogy itt volt az alkalom, hogy kitörjek a komfortzónámból...Elsőként a zöldeket próbáltam ki...

tovább

Kipróbáltam: Essence Shine Last& Go körömlakk / vélemény+swatchok

2020.05.13. Kipróbáltam: Essence Shine Last& Go körömlakk / vélemény+swatchok

A Essence régebbi formulájú körömlakkját (Essence the Gel) nagyon szerettem, elsősorban a tartóssága miatt. Amikor megújult, természetes volt, hogy kipróbálom őket... Hát, nem vagyok meggyőződve, hogy ez jobb...Hogy miért az kiderül a cikkből...

tovább