BLOG

Tavaszi smink: Lila szemek

2020.05.04. Tavaszi smink: Lila szemek

Idén tavasszal rekord mennyiségű sminket készítettem magamra, hogy legyen képanyag a blog közösségi oldalain. A legnagyobb kedvenc egyértelműen ez a lila füstös szemfestés volt. Ebben a cikkben részletesen leírom, hogyan és milyen termékekkel készült.

tovább

Kipróbáltam: Sudocrem / őszinte vélemény

2020.04.28. Kipróbáltam: Sudocrem / őszinte vélemény

Van több gyógyszertári készítmény, ami nagyon népszerű, mert sokoldalúan felhasználható. Ilyen a Sudocrem is, mely hivatalosan popsikenőcs, de annyi véleményt olvastam, hogy mennyi mindenre használják, hogy elhatároztam kipróbálom. Néhány hónapja használom alkalomszerűen. Ebben a cikkben az eddigi tapasztalatomat olvashatjátok.

tovább

Highlighter kisokos- Minden, amit tudni kell /Milyen típusok vannak és hogyan használd?

2020.04.27. Highlighter kisokos- Minden, amit tudni kell /Milyen típusok vannak és hogyan használd?

A highlighter technikáról legtöbbeknek az arccsontra feltett nagyon fényes vagy csillogós púderek ugranak be, de tulajdonképpen fénnyel, a világos és a sötét felületekkel való kiemelést jelenti. Milyen esetekben jó használni? Milyen termékeket kapni erre a célra és ezeket hogyan használd? Erről szól ez a cikk.

tovább

Kipróbáltam: Manna ében arctisztító szappan

2020.04.20. Kipróbáltam: Manna ében arctisztító szappan

A nagy Manna őrület már talán lecsengőben van, de a márka változatlanul nagyon népszerű. Ha magyar natúr kozmetikum márkát kéne mondani 10-ből minimum 9-en a Mannát említenék. Engem valahogy mégis elkerültek a Manna termékek (eddig), most viszont kipróbáltam az egyik legnépszerűbbet, a Ében arctisztító szappant. Őszinte véleményem olvasható a cikkben...

tovább

Kipróbáltam: Pompom Neroli virágvizes zselé

2020.04.20. Kipróbáltam: Pompom Neroli virágvizes zselé

A Pompom márka Neroli virágvizes zseléje nagyot futott az utóbbi időben. Rövid idő alatt lett az egyik legnépszerűbb hidratáló a magyar piacon. Természetes anyagokból készült, könnyű zselé állagú krém, melynek az ára is kedvező. Nekem mégsem vált be:(((
Hogy miért arról írok ebben a cikkben.

tovább

Kipróbáltam: Catrice szemöldök ceruza /vélemény+swatchok

2020.04.16. Kipróbáltam: Catrice szemöldök ceruza /vélemény+swatchok

A szemöldök ceruza az a termék, amit minden nap használok és szerintem sokan vannak ezzel mások is így. Ezért nagyon fontos, hogy legyenek olyan termékeim, amik megbízhatóak és ha lehet, akkor nem kerülnek sokba.

tovább

Kipróbáltam a legnépszerűbb BB krémet - Garnier BB krém őszinte vélemény

2020.04.16. Kipróbáltam a legnépszerűbb BB krémet - Garnier BB krém őszinte vélemény

A BB krém egy nagyon kényelmes kozmetikai termék. Kis túlzással hidratáló krém és alapozó egyben. A kapható BB krémek viszont nagyon különböznek egymástól, van köztük krémes és matt, kevésbé és jobban fedő... Én a legnépszerűbbet a Garnier olajmentes BB krémét próbáltam ki.

tovább

Kipróbáltam: Bioderma Sensobio H2O Micellás víz / Őszinte vélemény

2020.04.15. Kipróbáltam: Bioderma Sensobio H2O Micellás víz / Őszinte vélemény

A Bioderma H2O az egyik legnépszerűbb szépségápolási termék. Nemcsak a lemosók között, hanem általában. A népszerűsége töretlen, ha patikában állok sorba, gyakran látom, hogy valaki ezt veszi. Én is a Hype miatt vettem vettem meg, őszinte véleményemet olvashatjátok a cikkben.

tovább

Kipróbáltam Catrice Eyebrow set / Szemöldök ápoló készlet /Őszinte vélemény

2020.04.15. Kipróbáltam Catrice Eyebrow set / Szemöldök ápoló készlet /Őszinte vélemény

A Catrice szemöldök termékei (is) nagyon népszerűek. Gondoltam kipróbálom ezt a szettet, mel egy por állagú termék szemöldökre.

tovább

Kipróbáltam: L`oreal Paris Tattoo Signature filces tus / Őszinte vélemény

2020.04.15. Kipróbáltam: L`oreal Paris Tattoo Signature filces tus / Őszinte vélemény

Nagyon szerettem volna egy filces tust. Egy szó miatt esett a választásom erre a L`oreal termékre. Azt írták "ultra fekete". Ez kell nekem gondoltam, aztán nem egészen azt kaptam amire gondoltam...

tovább