BLOG

Kipróbáltam a legnépszerűbb szempillaspirált: Lovely Curling pump up

2020.05.13. Kipróbáltam a legnépszerűbb szempillaspirált: Lovely Curling pump up

Ez a legnépszerűbb szempillaspirál a hazai piacon. Már csak ezért is kíváncsi voltam rá, valóban olyan jó-e. Nem volt egyértelműen pozitív a véleményem, hogy miért az kiderül a cikkből.

tovább

Kipróbáltam: Maybelline Great lash szempillaspirál /őszinte vélemény

2020.05.11. Kipróbáltam: Maybelline Great lash szempillaspirál /őszinte vélemény

A Maybelline Great lash egy ikonikus sminktermék, mely több, kint 40 éve(!) van a piacon. Vannak, akik szeretik, vannak akik kevésbé. Én az előbbiekhez tartozom, a cikkből kiderül, hogy miért...

tovább

Francia körmök kis csavarral

2020.05.08. Francia körmök  kis csavarral

A francia körömfestés nagyon népszerű, nekem is ez a kedvencem. Általában magamnak készítem el. Amikor beleunok a hagyományos formába, akkor egy kicsit csavarok rajta...

tovább

Kipróbáltam: Garnier Micellás víz /őszinte vélemény

2020.05.06. Kipróbáltam: Garnier Micellás víz /őszinte vélemény

A Garnier micellás víz az egyik legnépszerűbb szépségápolási termék (nem csak a lemosók közt, hanem az összes termék közül). A micellás vizek egyszerűsítették az arctisztítást, hiszen azt hirdetik, hogy egy termék elég a smink lemosására és az arctisztításra. De valóban így van ez? Kipróbáltam és az őszinte véleményemet megírtam ebben a cikkben.

tovább

Tavaszi smink: Lila szemek

2020.05.04. Tavaszi smink: Lila szemek

Idén tavasszal rekord mennyiségű sminket készítettem magamra, hogy legyen képanyag a blog közösségi oldalain. A legnagyobb kedvenc egyértelműen ez a lila füstös szemfestés volt. Ebben a cikkben részletesen leírom, hogyan és milyen termékekkel készült.

tovább

Kipróbáltam: Sudocrem / őszinte vélemény

2020.04.28. Kipróbáltam: Sudocrem / őszinte vélemény

Van több gyógyszertári készítmény, ami nagyon népszerű, mert sokoldalúan felhasználható. Ilyen a Sudocrem is, mely hivatalosan popsikenőcs, de annyi véleményt olvastam, hogy mennyi mindenre használják, hogy elhatároztam kipróbálom. Néhány hónapja használom alkalomszerűen. Ebben a cikkben az eddigi tapasztalatomat olvashatjátok.

tovább

Highlighter kisokos- Minden, amit tudni kell /Milyen típusok vannak és hogyan használd?

2020.04.27. Highlighter kisokos- Minden, amit tudni kell /Milyen típusok vannak és hogyan használd?

A highlighter technikáról legtöbbeknek az arccsontra feltett nagyon fényes vagy csillogós púderek ugranak be, de tulajdonképpen fénnyel, a világos és a sötét felületekkel való kiemelést jelenti. Milyen esetekben jó használni? Milyen termékeket kapni erre a célra és ezeket hogyan használd? Erről szól ez a cikk.

tovább

Kipróbáltam: Manna ében arctisztító szappan

2020.04.20. Kipróbáltam: Manna ében arctisztító szappan

A nagy Manna őrület már talán lecsengőben van, de a márka változatlanul nagyon népszerű. Ha magyar natúr kozmetikum márkát kéne mondani 10-ből minimum 9-en a Mannát említenék. Engem valahogy mégis elkerültek a Manna termékek (eddig), most viszont kipróbáltam az egyik legnépszerűbbet, a Ében arctisztító szappant. Őszinte véleményem olvasható a cikkben...

tovább

Kipróbáltam: Pompom Neroli virágvizes zselé

2020.04.20. Kipróbáltam: Pompom Neroli virágvizes zselé

A Pompom márka Neroli virágvizes zseléje nagyot futott az utóbbi időben. Rövid idő alatt lett az egyik legnépszerűbb hidratáló a magyar piacon. Természetes anyagokból készült, könnyű zselé állagú krém, melynek az ára is kedvező. Nekem mégsem vált be:(((
Hogy miért arról írok ebben a cikkben.

tovább

Kipróbáltam: Catrice szemöldök ceruza /vélemény+swatchok

2020.04.16. Kipróbáltam: Catrice szemöldök ceruza /vélemény+swatchok

A szemöldök ceruza az a termék, amit minden nap használok és szerintem sokan vannak ezzel mások is így. Ezért nagyon fontos, hogy legyenek olyan termékeim, amik megbízhatóak és ha lehet, akkor nem kerülnek sokba.

tovább