A legjobb karácsonyi szettek ajándékba (vagy magadnak)

2019.12.13.

A tavalyihoz hasonlóan idén is készítettem egy ajánlót, a legjobb karácsonyi szettekből. Az ilyen csomagok nemcsak akkor hasznosak, ha meg szeretnél lepni valakit, hanem saját részre is...Remek alkalom arra, hogy spóroljunk vagy kipróbáljunk egy terméket, amivel már régóta kacérkodunk...


Idén is összegyűjtöttem a legjobb karácsonyi szetteket. Mivel tudatos fogyasztónak tartom magam, ilyenkor is fontos, hogy átgondoljam mi az, ami valóban megéri. Sokat böngészek az ajánlatok között is. 

Az egyik legnagyobb választékot karácsonyi szettekből a Notinonál találtam.  Megnézheted itt:

Ajándékok nőknek

Na itt aztán van miből válogatni:)

Az én stratégiám alapján, három szempontot szoktam figyelni.

Az első, hogy (elsősorban magasabb árkategóriájú termékek esetén), gyakoriak az olyan szettek, amikor az alaptermék áráért ilyenkor még néhány terméket mellé csomagolnak. Én szeretem ezeket az ajánlatokat, mert árba jobban megéri:)

Múltkor már bemutattam a Clinique High Impact spirálját. Karácsony idején a spirál áráért, még egy szemceruzát és egy lemosó balzsamot is kapunk.

Hasonló ajánlat a szintén nagyon népszerű (de kicsit borsos árú:) Lancome Hypnose spirál szett. Az ajándék itt is fekete szemceruza és szemfesték lemosó, melyeket valószínűleg el is fogunk használni. Tehát az ajándék ebben az esetben valóban hasznos is. (Mindennapi szemsmink és lemosása ezzel a szettel egy időre meg is oldódik)

Amire még vadászom ilyenkor, azok a mini termékeket tartalmazó szettek, olyan márkától, amit már régóta ki szerettem volna próbálni. Idén a (koromnak és bőrtípusomnak megfelelő) Vichy Neovaidol szettjét választottam. A Hyaluron Boostert és a termálvíz sprayt már nagyon rég ki szerettem volna próbálni és akkor vásárlom meg a normál méretű kiszerelést, ha beválnak. Ebben a szettben még egy arckrémet (a boostert inkább szérumként szokták használni) és egy micellás vizet is találunk. Ha megérkezik a sajátom, természetesen írok róla véleményt:)

Arcápolási szetteket itt találsz (köztük ezt is és még sok Vichy szettet minden bőrtípusra):

Arcápoló ajándékszettek

És most pedig következzenek a legjobb sminkes ajánlatok:

A Revolution PRO rúzsait (elsősorban a sok ötcsillagos vélemény miatt) már régóta ki szerettem volna próbálni. Idén remek öt darabos kiszerelést vásárolhatunk baráti áron. Ez a Revolution Pro Lipstick Collection. Én is kaptam a remek alkalmon, hogy beszerezzek egy ilyen csomagot. Swatchokkal és értékeléssel persze majd jelentkezem:)

Elkészült az értékelés: Kipróbáltam: Revolution Pro Lipstick Collection

Ha ajándékba vagy magunknak szeretnénk egy olyan smink készletet, amiben sok minden van, akkor azt gondolom idén (is) a Makeup Revolution Soph X szettje az egyik legjobb választás. Tartalmaz szemhéjfesték palettát, arckontúr palettát highlighterrel és három szájfényt. Az ár pedig szintén kedvező. A paletták színei is olyan natúr színek, melyeket bátran viselhetünk minden nap, de készíthető belőle ütősebb, alkalmi smink is.

Ha pedig magasabb szintre emelnéd a sminkes tudományodat vagy olyasvalakinek ajándékoznál, akinek az alap sminkcuccai már megvannak, akkor én a Sigma ecsetkészletét ajánlom. Több ok miatt is. A Sigma ecsetei profi ecsetek (profi sminkesek is örülnének egy ilyen kis készletnek:) Tapasztalatom szerint a sminkecset az, amire a legtöbben sajnálják kiadni a pénzt. Habár szeretnének ecseteket, hamarabb vesznek egy szemhéjfestéket, vagy rúzst. Ráadásul ez a szett minden fontos ecsetet tartalmaz és az ecsettartók közül nekem ez a hengeres típus a kedvencem, mert könnyű használni, mindig ott lehet a sminkesasztalkán... A Sigma ecsettartója ráadásul kimondottan igényes munka.

A Sigma egyik karácsonyi szettjét, köztük az ecseteket ebben a cikkben mutattam be:

Karácsonyi csillogás Sigma termékekkel

Az említett sminkes szetteket megnézheted (és megvásárolhatod) itt:

Smink készletek


A többi év karácsonyi ajánlóit itt találod:

A legjobb szettek sminkrajongóknak karácsonyra 2020

Karácsony 2021- ajándék ajánló


Téli sminkkel kapcsolatban ezeket a cikkeket találod a blogon:

Karácsonyi csillogás Sigma termékekkel

Smink Inspiráció- Jégkirálynő smink

3 termék, amit feltétlenül szerezz be, ha itt a hideg

A tökéletes karácsonyi smink titkai


Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:) Ha igen klikk a képre és már olvashatod is:)

vissza

Hozzászólások