A legjobb szettek sminkrajongóknak karácsonyra

2020.11.04.

Szokásomhoz híven ebben a hónapban is összegyűjtöttem a legjobb szetteket, amiknek minden sminkrajongó örülne. Én néha magamat is meglepem egy-egy ilyen csomaggal, mert igencsak jó ajánlatokat lehet találni és kedvezőbben juthatunk hozzá akár a kedvenc termékeinkhez.

Ebben az évben is kikerültek onlie (és természetesen offline is:) a karácsonyi szettek a (web)áruházak kínálatába. Én a Notino ajánlatai közül szemezgettem és ezek voltak a kedvenceim, melyek a legjobb ajándékok nőknek (mindegyik szett 10.000.- Ft alatti vagy maximum néhány száz forinttal van felette:)

Ecsetszettek

Az a tapasztalatom, hogy legtöbben az ecsetekre sajnálják a pénzt, szerintem ilyenkor az a legjobb megoldás, ha ajándékba kérjük:))) Ahhoz, hogy a smink tökéletes legyen szerintem a jó eszközök elengedhetetlenül fontosak (elsősorban a szem és az arc sminkjéhez). Nem kell sok ecset, néhány jól kiválasztott eszköz elegendő, viszont fontos, hogy jó minőségek legyenek.

A klasszikus ecset márkák közül a Sigmanak remek és jól összeállított szettjei vannak. Amit különösen szeretek bennük, hogy általában van hozzájuk valamilyen tartó, így a tárolás/ hordozás kérdése is megoldódik...

Kedvencek:

Sigma Beauty Glam N Go

Ez egy három darabos szett, mely szemfestő ecseteket tartalmaz. Natúrabb vagy füstösebb  szemsmink is elkészíthető vele. A lapos ecsetet elsősorban a mozgó szemhéjra jó használni, tömörebben viszi fel az anyagot. A nagyobb fehér ecset klasszikus satírozó ecset a mélyítő vonalra vagy színek  összesatírozásához. A kis kúpecset pedig jó szolgálatot tehet, ha a sarkokba szeretnénk sötétebb színt tenni, vagy az alsó pillatőbe vastagabb vonalat húzni. Mindez egy csinos kis neszesszerben van...

Sigma Beauty Essential Trio Brush set

Ebben két szemfestő ecset és egy pirosító/ púderecset van. Ez egy tégely alakú tartóban van. Én valahogy mindig imádtam a Sigmának ezeket a tartóit, mert nagyon elegánsnak tartom...

Bár a Sigma színe a fekete, ez a szett pasztell árnyalatokban is kapható...

Sigma ecsetekről ebben a cikkben írtam részletesen: Karácsonyi csillogás Sigma termékekkel

Ebben a videóban pedig csak a Sigma ecseteit használtam a Topsminkblog Youtube csatornáján:

Real Techniques ecsetek

A Real Techniques aránylag új márka, a Pixiwoo vloggereinek brandje, mely kimondottan sminkecsetekre szakosodott. Modernebb külsejű, vegán (szintetikus szálakból készült) és gluten free termékek. És az árhoz képest meglehetősen magas minőségűek, professzionális felhasználásra is alkalmasak. 

Kedvenc:

Real Techniques Everyday Essentials

Bár ezzel a szettel akár egy teljes sminket is össze lehet hozni, elsősorban az arc sminkeléséhez való ecseteket tartalmaz. (Alapozó, púder, pirosító ecset + a márkának a nagyon kedvelt sminkszivacsa is megtalálható benne). A márkának vannak vegyes ecsetkészletei, vagy kimondottan szemre való ecseteket tartalmazó is. 

Lancome szempilaspirál szettek

A Lancome szempillaspiráljai a legkedveltebb high end spirálok között vannak ( a Hypnose pedig egy legendás termék). Magasabb árkategóriájúak , viszont szettben sokkal jobban megéri. Ilyenkor általában a spirál áráért még néhány ajándék terméket is kapunk.

Kedvenc:

Lancome Eye makeup Hypnose Doll eyes

A Hypnose Doll a Hypnose szempillaspirál egy továbbfejlesztett verziója. A szettben a spirálon kívül még egy fekete szemceruza és a (szintén klasszikus) Bi facial szemlemosó is megtalálható (az utóbbi kettő mini méretben).

YSL Touché Eclat szett

Nem olyan rég próbáltam ki ezt a korrektort, akkor cikket is írtam róla. Azóta viszont egyértelműen ez lett a kedvencem. Elsősorban azoknak jó, akiknek kevesebb fedésre van szükségük és talán a legjobb választás 40 felett. Szerencsére ebből is van szett, a spirál mellé egy gyönyörű YSL mini, vörös rúzs is jár.

Erről a termékről írt részletes véleményemet elolvashatod itt: Egy ikonikus sminktermék: Yves Saint Laurent Touché Eclat korrektor

Notino Beauty Bag

Ha teljesebb sminkkészletet szeretnél, akár ajándékba , akár magadnak, akkor a Notino sminkkészlete ideális választás. Rúzs, szempillaspirál, körömlakk + arctisztító kendőcskék és mattító lapocskák. És mindez 5.000.- Ft alatt:)

A többi év ajánlóját itt olvashatod:

Legjobb karácsonyi szettek 2021

A legjobb karácsonyi ajándészettek-2019


Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink

Karácsonyi smink tippeket ebben a cikkben olvashatsz: A tökéletes karácsonyi smink titka

Ez a cikk is érdekelhet:) Ha igen klikk a képre és már olvashatod is...

vissza

Hozzászólások

Social Media

Kapcsolat

TOPSMINK BLOG -RIEDER OTÍLIA

E-mail:

topsminkblog@gmail.com


Legnépszerűbb bejegyzések

Teafaolaj- Hogyan használom?

Ajakradír házilag- 3 összetvőből

Ombre haj képek - A legjobb 50 ombre haj fotó

Hogyan tisztítsd a sminkes ecseteidet

Milyen a jó alap sminkkészlet ?

Kérlek a Blog tartalmát ne másold, ne jelentesd meg más online és offline felületen.

Topsmink.hu egyedi szöveges és képi tartalom. Copyright 2015-2021, R. Otília. Minden jog fenntartva!



BLOG