Elfogytak 2022.január / értékelés+ videó

2022.02.18.

A blog elmúlt 6 éve alatt még soha nem írtam "elfogytak" cikket. Most, ha időm engedi igyekszem majd néhány mondatot írni azokról e termékekről, melyeket teljesen elhasználtam és készítek róluk egy rövid videót is.

2022.januárjában számos beauty termékem teljesen kiürült, mert sikeresen elfogyasztottam:)

Egy rövid videót is készítettem róluk a Topsminkblog Youtube csatornájára:

Ez nem beszélős videó, csak csillagoztam a termékeket és egy-egy mondatot írtam róluk, ezért ebben a cikkben egy kicsit bővebben kifejtem mit gondolok róluk. A legrosszabbal kezdem és azzal fejezem be, amelyik a legjobban bevált:)

Essie all-in-one/ alapozó és fedőlakk egyben


Mikor megláttam nagyon megörültem ennek a termének, mert alapozó és fedőlakk egyben, ráadásul azt a néhány lakkomat, ami van az Essie-től, azokat is nagyon szeretem. Sajnos egyáltalán nem vált be (sem alap, sem fedőlakként). Nagyon vastag réteg, ezért sokat kellett várni, amíg lehetett rá kenni a körömlakkot, a végeredmény is nagyon nehezen száradt (szerintem tovább, mintha nem tettem volna fel), nem adott plusz fényt és tartósabbá se tette nekem a lakkozást.

Értékelés: 2 csillag az adható 5-ből :(

Ebben a videóban használtam ezt a lakkot Topsminkblog Youtube csatornán: 


Alverde ajakápoló bio körömvirággal


Egy ajakápoló, aminek átlagos volt a hidratálása, de az állagát azt nagyon nem szerettem. Vastag réteget hagyott az ajkakon, a melegben hajlamos olvadni, olyankor még durvább, szinte alig tudtam felkenni. Ahogy lejárt a szavatossági ideje (1 év) rögtön meg is romlott, ezért el sem tudtam teljesen használni.

Értékelés: 3 csillag (mert hidratálni azért hidratált valamennyire) az adható 5-ből

Elizabeth Arden prevage anti-aging daily serum /minta 5ml


Egy high end (magasabb árkategóriájú termék), ezért sokat vártam tőle. Egy érdekes (zselés hatású, könnyű) állagú szérum. Gyorsan beszívódott, nem okozott semmilyen problémát, hidratált, puha lett a bőr, de semmi extra, ebben a kategóriában többet várok el. Ugyan csak a mintát használtam el és az néhány alkalomra volt elég (lehet, hogy egy normál méretű termék elhasználása esetén más lenne a véleményem), de sok termék volt más, amit a minta  miatt vettem meg, ez nem tartozik közéjük)

Értékelés: 3 csillag az adható 5-ből

Mixa atopiance calming body balm/ testápoló


Ez egy slágertermék. Nekem nagyon száraz bőröm van, ezért kiemelten kell foglalkoznom a hidratálásával. A Cerave (itt írtam róla: Cera Ve hidratáló krém ) és a La Roche Posay vált be eddig a legjobban. Ez közel nem hozta azt a szintet (bár nem is annyiba került). Hidratált, nyugtatta a bőrt, de nehezebben volt kenhető és a hosszú távú hatása sem volt annyira erős, mint a másik kettőnek. Összességében azért pozitív volt róla a benyomásom (bár újravenni nem fogom, ha őszinte akarok lenni, még a Garnier testápolókat is jobban szerettem az állaguk miatt)

Értékelés: 4 csillag az adható 5-ből

L'oreal Paris age specialist szemkörnyék ápoló


Egy zsírosabb szemkörnyék ápoló, kimondottan 55 év felettieknek. A szemkörnyék ápolókról (és azok korlátairól, már írtam egy cikket). Ezért csodát ettől sem vártam, viszont alaposan hidratálta a szemkörnyéket, nagyon szerettem használni és nagyon sokáig elég volt.

Értékelés: 4 csillag az adható 5-ből

írtam egy alapos cikket a L'oreal arcápolási termékekről, elolvashatod itt: 2 hónapig csak L'oreal arcápolást használtam / Mi történt a bőrömmel?

Revolution Skincare szérumok


Arról, hogy szérum függő vagyok már többször írtam itt a blogon:) Ezt a két szérumot (2% hyaluronic Acid és Multi peptide szérum) együtt szereztem be (notionoról). 3.500.- Ft körül volt darabja. A hyaluronsavasat használtam nappalra, a peptidest éjszakára (ez egy icipicit ragacsossabb). Mindkettő cseppentős, folyékony állagú, látványosan javítottak a bőröm állapotán és semmilyen problémát nem okoztak a pirosodásra hajlamos bőrömön (nem úgy, mint most egy retinolos szérum, amivel szenvedek eleget). Napi használat mellett is kb. 3 hónapig (még lehet, hogy több) elég volt.

Értékelés: 4,5 csillag az adható 5-ből 

La Roche posay Cicaplast Baume B5 és Embryolisse Lait-Creme Concentré


Azért vettem egybe, mert hasonlóan használtam a két krémet. Kialakítottam egy olyan bőrápolási rutint, amiből a drága luxus krémeket elhagytam (most én is azon a véleményen vagyok, mint sokan, hogy nem érdemes pazarolni rájuk a pénzt- tisztelet a kivételnek) és több, olcsóbb, magas hatóanyagú terméket használok. Éjszakára a szérum és egy zselés állagú krém után, egy erősen regeneráló, vastagabb krémet használok ( az arcápolási rutinomról részletesen itt írtam: Arcápolási rutinom+kedvenc termékeim ). Az elmúlt hónapokban ez volt a La roche posay és az Embryolisse és mindkettőt rajongásig szeretem és már újra is vettem, Ezek mindig lesznek itthon. Hidratálnak és nagyon erősen regenerálnak is, hozzák rendbe a bőrt (főleg, ha van idejük kifejteni a hatásukat éjszaka). A Cicaplast gyógyszertáribb, vastagabb réteg. Az Embryolisse kicsit könnyebb állagú (de még zsíros krém, ezért kimondottan száraz bőrre érdemes használni, zsíros bőrre, biztos, hogy sok. AZ Embyolisse azzal futott be, hogy a modelleknél divatheteken lehetett látni, hogy ezzel hozzák rendbe az igénybevett bőrt és a legtöbb sminkes is ezt használja. 

Az én bőrömre mindkettő egy csoda volt:)

Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink

Ezek a cikkek is érdekelhenek...Ha igen akkor klikk a képre és már olvashatod is:)

vissza

Hozzászólások

Social Media

Kapcsolat

TOPSMINK BLOG -RIEDER OTÍLIA

E-mail:

topsminkblog@gmail.com


Legnépszerűbb bejegyzések

Teafaolaj- Hogyan használom?

Ajakradír házilag- 3 összetvőből

Ombre haj képek - A legjobb 50 ombre haj fotó

Hogyan tisztítsd a sminkes ecseteidet

Milyen a jó alap sminkkészlet ?

Kérlek a Blog tartalmát ne másold, ne jelentesd meg más online és offline felületen.

Topsmink.hu egyedi szöveges és képi tartalom. Copyright 2015-2021, R. Otília. Minden jog fenntartva!



BLOG