Ilyen volt 2020- Ezek voltak a legnépszerűbb cikkek

2021.01.18.

Szokásomhoz híven most is összegyűjtöttem az elmúlt évben írt (rekord mennyiségű) cikkből a legnépszerűbbeket. Fogadjátok szeretettel:)

2020-ban turbó sebességre kapcsoltam a blogírás terén. 2015-ben kezdtem a írni a blogot és 2019 végéig 123 cikket írtam összesen, ez évente kb. 25 cikket jelent (átlagban havonta 2 cikk) . Ehhez képest 2020-ban 70 (!) cikk született (átlag havi 6 cikk). Ez elsősorban annak volt köszönhető, hogy a hosszú és alapos cikkek mellett, melyek most is jellemzik a Topsmink blogot, elkezdtem rövidebb termék értékeléseket is írni. Rengeteg kozmetikai és smink terméket próbáltam az elmúlt évtizedekben, gondoltam hasznos lehet, ha leírom a tapasztalataimat. És bebizonyosodott, hogy szerettétek is ezeket a cikkeket, mert jónéhány bekerült az éves Top10-be.

És most következzenek a legnépszerűbb cikkek:

Ha kíváncsi vagy valamelyikre, csak kattints a címre és már olvashatod is:)

Kipróbáltam: Mivolis Haar Vital Komplex tabletta


A DM saját márkás szépség vitaminja, a többi szépségvitaminhoz képest sokkal jobb áron kapható. De vajon működik is? A tapasztalataimat írtam meg ebben a cikkben.

Highlighter kisokos


Ez egy alapos cikk a highlighterek típusairól és használatáról. Természetesen a kedvenc highlightereimet is megtalálod a cikkben.

Kipróbáltam a legnépszerűbb alapozót: Catrice HD liquid alapozozó és Camouflage korrektor

A Catrice alapozója és korrektora a legnépszerűbb ebben a kategóriában. Én is kipróbáltam őket és leírtam (őszinte) véleményem.

így formázd a szemöldököd + kedvenc szemöldök termékeim


A szemöldök formázása fókuszba került az elmúlt években. A formázással kapcsolatos tudnivalókat, a különböző típusú eszközöket (ceruza, por, zselé stb.) és a kedvenc termékeimet osztottam meg ebben az alapos cikkben.

Kipróbáltam: L'oreal Paris Hydra Genius hidratáló


Ez a könnyű hidratáló az elmúlt év egyik felfedezése számomra, már újra is vettem és a második tégellyel fogyasztom... 

Hajfestés otthon:L'orea Paris Casting Creme Gloss hajfesték teszt


A karantén időszakkal a szépségápolásban is új "trendek" (ha lehet ezt így mondani) jöttek. Nagyrészt kényszerűségből, de pl. a hajfestést is kénytelenek voltunk megoldani otthon. Én a legnépszerűbb hajfestékkel tettem egy próbát.

Ennek a cikknek a videó változata is elkészült a Topsminkblog Youtube csatornájára:

Kipróbáltam: La Roche Posay Effaclar Duo


Szintén egy népszerű termék, ami elsősorban zsíros, pattanásos bőrre ajánlott. Spoiler: Nekem is nagyon bevált. Részletek a cikkben.

Kipróbáltam: Garnier BB krém


Szintén egy termék teszt. Ezt a BB krémet csak a népszerűsége miatt próbáltam ki és azzal  mindent elmondok, hogy már újra vettem:) 

Kipróbáltam a legnépszerűbb hidratáló krémet: Hélia D Botanic Concept Tokaji aszús krém

Amikor teszteltem, akkor még a Hélia D kréme volt a legnépszerűbb hidratáló (azóta a The Ordinary már beelőzte). Őszinte véleményem olvasható a cikkben.

Smink 40 felett részletesen


Erre a cikkre (túlzások nélkül) évek óta készülök. Végre elkészült egy nagyon alapos cikk erről a témáról és  örülök, hogy sokan olvassátok.

A nagy bejelentésem pedig az 2021-re vonatkozóan, hogy elindul a Topsmink Youtube csatornája, a bloghoz hasonló témákkal és stílusban. Néhány videót már le is forgattam:)

Tehát jövő ilyenkor, terveim szerint már nem csak a legnépszerűbb cikkeket, hanem a legnépszerűbb videókat is meg fogom osztani:)

UPDATE 2022: Így is történt. Elindult a Topsmink Blog Youtube csatorna. A legnépszerűbb videó jelenleg a "Natúr temészetes smink, lépésről lépésre 40 felett", melyet már több, mint tízezren néztek meg:

Az előző évek legnépszerűbb cikkeit itt találod:

Legnépszerűbb cikkek 2017-ben

Legnépszerűbb cikkek 2018-ban

Legnépszerűbb cikkek 2019-ben

Ilyen volt 2021- A legnépszerűbb cikkek, videók, fotók

Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink

Ezek a cikkek is érdekelhetnek...ha igen klikk a képre és már olvashatod is:)


vissza

Hozzászólások