Karácsony 2021 - Ezek a legjobb sminkes ajándékszettek idén...

2021.11.30.

Újra itt a karácsony és újra itt a Topsmink szokásos, éves ajándékszett ajánlója:) Szerintem ezek a legjobb ajánlatok az idén:

Az ajándékcsomag remek dolog. Akkor is, ha másnak keresel ajándékot és akkor is ha kipróbálnád egy márka termékeit (ilyenkor remek szetteket állítanak össze a márkák mini termékekből, ami remek választás, ha kacérkodsz termékekkel és kipróbálnád ). Szerintem sminkes szettek közül idén ezek a legjobb karácsonyi ajándékok nőknek ( a szetteket a Notino választékából válogattam):

Ha ecsetszettet keresel:

Kezdjük rögtön az ecsetekkel. Mindenki szeretne jó minőségű sminkes ecseteket, de sokszor sajnáljuk rá a pénzt. Ilyenkor kell kérni ajándékba:) Idén két remek ecsetkészletet is találtam:

Sigma Glam N Go


Legutóbbi cikkemben részletesen írtam a Sigma termékeiről, köztük a legmagasabb kategóriát képviselő ecsetekről is (A cikket elolvashatod itt: Karácsonyi csillogás Sigma termékekkel). Ebben a szettben szemfestéshez találsz három remek ecsetet, melyekkel bármilyen szemsminket elkészíthetsz, ráadásul a hozzá tartozó táska is egy igazán elegáns darab.

Notino Luxe Collection


Ez a szett 7 ecsetet tartalmaz, mellyel a teljes sminket elkészítheted. Szemre és arcra használható ecseteket egyaránt. Nekem nagy kedvencem az a típusú hengeres tartó, ami ezekhez az ecsetekhez jár, mert higénikusan állítva tárolhatjuk benne az ecseteket.

A legjobb minik:

Én imádom a mini termékeket, mert szeretek kipróbálni valamit, mielőtt a nagy méretben megvenném. Ezek a szettek remek alkalmat kínálnak erre:

Bobbi Brown Love & Go


A Bobbi Brown luxusmárka idén egy nagyon jó kis szettel rukkolt elő. Van benne egy mini rúzs (a Bobbi Brown rúzsokról itt írtam: Végre beszereztem: Bobbi Brown termékek azóta is nagy kedvenceim, folyamatosan viselem őket:), szempillaspirál, krémes szemhéjfesték és az egyik nagy kedvenc a lemosó olaj, mindez egy csinos kis táskában.

theBalm Travel size classics


A theBalm slágerterméke a Mary Lou bronzer, amit már én is bemutattam (több cikkben is:) a blogon. Pl. ebben: TOP8 highlighter szerintem A mini bronzer mellett szempillaspirált, kontúrozó púdert, pirosítót és primert is tartalmaz a szett. Mindet mini kiszerelésben.

Még egy dolog eszembe jutott írás közben közben a mini termékekről: utazáshoz is nagyon jól jönnek.

A legköltségtakarékosabb:

Wet n Wild The Blushing Theory


A Wet N Wild egy külföldön nagyon népszerű kedvező áru márka, ami itthon drogériákban nem kapható (sajnos:(, viszont a Notinonál igen, ezért mindenképp be szerettem volna tenni egy szettjüket ebbe a válogatásba. Én több terméküket próbáltam már és nagyon jó minőséget képviselnek. A szemceruzájuk az ikónikus sminktermékeket tartalmazó listára is felkerült. Pirosító, korrektor+ táska, mindez 3.000.- Ft körüli áron:)

A legjobb "óriás" szett

Makeup Revolution The ultimate Glamour

 

Emlékszem, hogy amikor még sminkes üzletben dolgoztam, ünnepek idején mennyien kerestek olyan szettet, amiben "minden" van. Amiből egy teljes sminket el lehet készíteni. A Makeup Revolution idén előrukkolt egy szettel, ami remek választás lehet tiniknek, akik éppen most ismerkednek a sminkeléssel. Jó minőségű, de nem luxus sminktermékek, pont ideális választás számukra. Ebben a szettben tényleg minden van: 4 db (!) szemhéjfesték paletta, szempillaspirál, 3 db szájfény, 2 db rúzs, kontúr, highlighter, pirosító paletta, szemhéjbázis, fixáló spray és még 3 ecset is:)

A legjobb táska

PUPA Vamp! Explosive lashes


Bevallom velem is történt már olyan, hogy egy szettet a táska miatt vettem meg. Az idén (szerintem) a Pupa szempillaspirál szettjéhez járó arany koktéltáska az ami mindent visz. A szempillaspirál és a tus már csak bónusz:)))

A legjobb luxus szett

Lancome Hypnose


Ilyenkor érdemes a luxus márkák kedvenc termékeit is beszerezni, mert a főtermék áráért még plusz miniket is kapunk. A Lancome szettjében az ikónikus Hypnose szempillaspirál (normál méret) mellé (mini) szemceruzát és lemosót is találunk.

Hát ez lenne az idei ajánló, remélem mindenki megtalálja azt a szettet, amit legjobban szeretne ajándékba adni (vagy kapni:)

Az előző évi ajánlót itt találod:

A legjobb szettek sminkrajongóknak karácsonyra 2020

Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook@topsmink

Pinterest: @topsmink

vissza

Hozzászólások