Karácsonyi csillogás Sigma termékekkel / vélemény, swatch, smink

2021.11.09.

Nagyon örültem, amikor lehetőségem nyílt, hogy kipróbálhattam a Sigma Beauty palettáit és ecseteit. Ahogy megláttam az aranyban játszó színpalettát, megálmodtam egy csillogó karácsonyi sminket. Ebben a cikkben elolvashatod a véleményem a Sigma termékeiről, megnézheted a swatchokat és bemutatok egy igazi ünnepi sminket, ami tökéletes viselet karácsonykor.


A Sigma Beauty márkáról:

A Sigma története 2009-ben kezdődött az Egyesült államokban. Az első termék egy sminkecset szett volt és a mai napig a Sigma márka egyet jelent a minőségi ecsetekkel. Innovatív brand, elsőként kezdtek a sminkecsetek tisztításához használható kiegészítőket (alátéteket, szárításhoz használható eszközöket) forgalmazni. Az ecsetek tisztításáról szóló cikkemben én is bemutattam az egyik alátétet a Sigmatól, amit sokat használok és nagyon szeretem:) Az ecsetek mellett a Sigma a közelmúltban egyéb sminktermékekkel is bővítette kínálatát, elsőként szemhéjpúder paletták jelentek meg. Személyes kedvencem tőlük a géles tus, amit szintén már több cikkben említettem:)

Mit tartalmaz a szett?


Az Ambiiance Complete Collection ajándékszettben található (természetesen:) egy ecsetszett (Radiant Glow Brush Set), egy szemhéjpúder paletta (Ambiance eyeshadow palette), egy highlighter paletta (Glowkissed Highlight Palette) és két szájfény. A teljes szettben dominálnak a fényes textúrák, az arany és ezüst színkombinációk. A termékek külön is kaphatók. 

Radiant Glow ecsetszett


Ez a szett kimondottan olyan ecseteket tartalmaz, melyek jól használhatók fényes textúrákhoz és ragyogó sminket készíthetünk velük. A tömörebb alapozó ecsettel természetes hatású alapozást érhetünk el úgy, hogy megfelelő fedést is adunk az arcnak. A ferde vágású, nagyfejű ecsettel természetes hatású kontúrozást, pirosítást készíthetünk, de használhatjuk púderekhez is. A ferde kialakítás nagyon praktikus (nekem általában ez a kedvenc típusú pirosító ecsetem, amit használok), mert felfekszik az arccsontra és pontosan lehet dolgozni vele. A közepes méretű, kúpos ecset remek highlighterekhez, nagyon pontosan lehet vele a kívánt pontokra helyezni a fényes anyagokat. A két szemfestő ecset közül a tömörebbel a fényes textúrákat tudjuk nagyon szépen feltenni a szemhéjra, hogy visszaadja a tégelyben látható csillogást. A lazább fejű fehér ecsetet pedig használhatjuk árnyékoláshoz vagy a mélyítő vonalba. Ezekkel az ecsetekkel egy teljes sminket készíthetünk, tulajdonképpen nincs szükség más ecsetre.

Ambiance eyeshadow palette ,szemhéjpúder paletta


Tizennégy színt tartalmaz, fényes, csillogós és matt textúrákat egyaránt. Elsősorban meleg barna és arany árnyalatokat, néhány hidegebb színnel kiegészítve.

Finoman őrölt, erősen pigmentált, de jól satírozható szemhéjpúderek, melyekkel nagyon könnyű volt dolgozni. (Már többször említettem a blogon, hogy a szemhéjpúder paletta az egyik olyan termék, aminél érdemes egy minőségi darabra egy kicsit többet költeni. Elég akár egy jól megválasztott, minőségi paletta is a sminkkészletben...)

Glowkissed highlighter paletta


Hat színt tartalmazó highlighter paletta. A minőségi highlightereket (többek között) az különbözteti meg olcsóbb társaitól, hogy nagyon finoman vannak őrölve. Szinte krémesnek tűnnek, tökéletesen polírozhatók a bőrbe. Valóban fényt adnak az arcnak.

Én nemcsak az arccsontra szoktam használni, hanem szemöldök alá, orrnyeregre és a száj felső ívének hangsúlyozására is. így tettem a bemutatott sminknél is:)

A highlighterek használatáról írtam egy nagyon részletes cikket, elolvashatod itt: Highlighter kisokos: Minden, amit tudni kell

Smink

Természetesen rögtön készítettem egy sminket is:) Karácsonyi hangulatban, az ünnepi fények által inspirálva egy aranyban tündöklő smink készült.

A Sigma ecseteket használtam, amivel makulátlan alapozást tudtam készíteni. Nagyon könnyű volt dolgozni a fekete, kúp alakú ecsettel, amivel pontosan oda tudtam tenni a highlightert ahova szerettem volna... A highlightereknek gyönyörű fényük van, még magam is meglepődtem, amikor sminkeltem velük, hogy mennyire  csillognak...

A szem sminkjéhez két fényes árnyalatot használtam a mozgó részre (az egyiket nedves ecsettel vittem fel, hogy fényesebb legyen), melyet egy középbarna matt színnel kereteztem a mélyítő vonalba, a sarkokat pedig egy sötétbarnával árnyékoltam...

Szájfestés szempontjából két változatot készítettem. Az egyik egy természetesebb összhatású smink, melyben a Sigma szájfényt használtam az ajkakra:

Én imádom az erős rúzsokat, ezért kipróbáltam milyen lenne ez a smink egy bordós vörös rúzzsal...Igazán ünnepi hangulatú lett a végeredmény:

És végezetül egy smink előtt/után fotó:

Remélem sikerült kedvet csinálnom a karácsonyi készülődéshez és a Sigma termékekhez:)

Ennek a sminknek a videó változata is elkészült a Topsminkblog Youtube csatornára:


Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink


Ezek a cikkek is érdekelhetnek...Ha igen klikk a képre és már olvashatod is:)


vissza

Hozzászólások

Social Media

Kapcsolat

TOPSMINK BLOG -RIEDER OTÍLIA

E-mail:

topsminkblog@gmail.com


Legnépszerűbb bejegyzések

Teafaolaj- Hogyan használom?

Ajakradír házilag- 3 összetvőből

Ombre haj képek - A legjobb 50 ombre haj fotó

Hogyan tisztítsd a sminkes ecseteidet

Milyen a jó alap sminkkészlet ?

Kérlek a Blog tartalmát ne másold, ne jelentesd meg más online és offline felületen.

Topsmink.hu egyedi szöveges és képi tartalom. Copyright 2015-2021, R. Otília. Minden jog fenntartva!



BLOG