Kipróbáltam a legnépszerűbb szempillaspirált: Lovely Curling pump up

2020.05.13.

Ez a legnépszerűbb szempillaspirál a hazai piacon. Már csak ezért is kíváncsi voltam rá, valóban olyan jó-e. Nem volt egyértelműen pozitív a véleményem, hogy miért az kiderül a cikkből.

Mi ez?

A Lovely márka Curling pump up szempillaspirálja. Nagyon népszerű, még high end spiráloknál is gyakran olvasni: "hogy ennyit a Lovely spirálom is tud"... A Lovely márka itthon (véleményem szerint az ára miatt) nagyon népszerű, de ez az a brand, amiről külföldi oldalakon szerintem még soha nem olvastam. (Ellentétben az Essence-el, melynek elsősorban a spiráljai gyakran feltűnnek külföldi blogokban, értékelésekben és sokan szeretik, dícsérik). A magyar értékelésekben is szembetűnő, hogy elsősorban a húsz év alattiak használják és szeretik...

Mit ígér?

Göndörít és megemeli a pillákat. 

Hol és mennyiért kapható?

Drogériákban. 1.000.- Ft körül.

Milyen a külseje?

 Hát, nem fog formatervezési nagydíjat nyerni, de (sokakkal ellentétben) nekem nem volt gondom vele. Nem éreztem úgy, hogy (ahogy sokan írják) gagyi lenne.

Összetevők:

Tartalmaz parabént (mint sok szempillaspirál).

Saját tapasztalataim:

Ezeket szerettem benne:

- Hajlított, szilikon keféje van. Aránylag könnyű vele dolgozni. Valóban emelte, göndörítette is a pillákat. Én általában használok szempillagöndörítőt, ennél a tesztnél természetesen nem használtam és határozottan látszódott a különbség.

-Amikor először feltettem, rögtön megértettem, hogy miért ilyen népszerű. Nagyon látványos, mélyfekete pillákat kaptam. Ha magasabb árkategóriához szeretném hasióonlítani, akkor a MAC Extra Dimension jut eszembe. Az is göndörít és ilyen látványos pillákat készít.

És számomra a pozitívumok itt be is fejeződtek...

Amit nem szerettem benne:

-Nekem pergett. Már amikor feltettem, akárhogy is igyekeztem , maradtak apró göbök a szempillák végén, amiket kézzel próbáltam leszedegetni. (ez olyan spiráloknál, ami sok anyagot visz fel ez előfordul). De az hogy napközben is találtam a szemem alatt lepotyogott apró darabokat, (sőt volt, hogy a szememben is), az már nem tetszett. Én gyakran könnyezem és minimálisan maszatolódott is. Nem volt egyik sem vészes, de bőven vannak spirálok (olcsóbb árkategóriában is), amikkel ez nem fordul elő...Nekem az évek alatt az lett a legfontosabb egy sminktermék esetén, hogy megbízható legyen. Hogy fel sem merüljön bennem, hogy nem úgy néz ki, mint ahogy feltettem reggel. Sajnos ezt az érzést ez a spirál nem adta meg, ha belenéztem a tükörbe, akkor mindig le kellett szednem egy két apró fekete szemecskét...

-Nekem nagyon kemények lettek a pilláim tőle. Én szeretem, ha a pillák puhák, rugalmasak maradnak (ezt inkább high end spirálok szokták teljesíteni...)

-Nekem ahányszor ezt használtam, este néhány pillám kihullott. (megnyugtatásomra vevővéleményekben is több helyen olvastam ezt, másoknál is). A lemosásánál mindig volt a vattakorongon egy, két pilla, sőt volt, hogy napközben is találtam a szemem alatt...Ez még húsz évvel ezelőtt sok spirálnál előfordult, de azóta a sminkek nagy változáson mentek keresztül és mostanában már nem igazán találkozom ilyesmivel. Sőt még olyan is van (Clinique High Impact spirál), hogy egy szempillaspirál kimondottan ápol. Egy hét használat után (miután mindennap veszítettem 1-2 pillát) úgy voltam vel, hogy én ezt a spirált nem nagyon szeretném többet használni... Hangsúlyozom, hogy mindez az én tapasztalatom, lehet valakinek nincsenek ilyen problémái...

-Aránylag hamar (kb egy hónap) el kezdett beszáradni. Egy spirált kb három hónapig lehet használni, de nekem annyit nem bírt ki. 

Összegzés:

Nem írom kategóránként, mert nem sokat tudnék hozzátenni ahhoz, amit  eddig írtam. Én valószínűleg nem fogom többet használni és ha választanom kéne ebből az árkategóriából, akkor biztos egy Essence spirált használnék..

Ár/ érték arány

Ezt itt nagyon nehéz eldönteni. Én talán egy 3-ast adnék az ötből, de ha valkinek nincsenek problémái a használata során, nem hat rosszul a pilláira akkor 4. (a pergést, maszataolódást nem tudom megbocsájtani)

Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink

vissza

Hozzászólások