Kipróbáltam - Ardell press on lashes /öntapadós műszempilla

2017.08.17.

Mindig az igények határozzák meg a választékot.
Hogyan lehetne egyszerűbb a műszempilla felrakása? Ragasztóval nem annyira könnyű mint a sminkvideókon látszik, így hát megszületett az öntapadós műszempilla.


Mi ez a termék?

Ardell öntapadós műszempilla.

Miért választottam?

A menyasszonyi dömpingben vettem. Sokszor ragasztok fel pillát, de vevő lennék ragasztó nélküli, egyszerűbb megoldásra. Illetve a ragasztócsík vékonyabbnak tűnt, ezért abban reménykedtem, hogy még szebb lesz az összhatás, mintha ragasztóval tenném fel. Amúgy ugyanitt kapható csak ragasztócsík is, ami más pillával is használható.

Hol vettem?

Rendeltem. (makeupplaza) A rendelésről véleményt itt írtam: Kipróbáltam: Makeup Plaza rendelés

Mennyibe került?

3.280.- (1 pár)

Milyen anyagból készült?

100 %-ban természetes. (haj)

Többször felhasználható?

Igen.

Mit ígér?

"Felhelyezést könnyítő, innovatív applikátoros soros műszempilla. A pillasor előre rá van helyezve az applikátorcsipeszre és előre be van ragasztózva fekete színű instant latex ragasztóval. Csak nyomja a szempilla tövébe és már kész is. Ragasztóval is rögzíthető"

És mi történt a való életben?

A pilla nagyon szép. A kicsomagolásnál láttam, hogy nem egy teljes csipeszben van a pilla, hanem csak a pilla alatt van egy műanyag lap, amivel együtt ki kell pattintani a pillát. A pillasor gyengén, ehhez a laphoz van ragasztva.

Itt már voltak gondjaim:

1. A lap kipattintásánál a pilla egy része elmozdult. A maradék viszont a felragasztás után sem igazán engedett, ezért leszedtem a pillát a lapról és kézzel igazítottam a helyére.

2. A lappal való felhelyezést az is nehezíti, hogy pont az igazi és a műpilla közé kerül, ez nekem nehezítette a pontos, szempillatőhöz igazítást.

3. Ragadt? Tulajdonképpen igen, de nem éreztem annyira stabilnak. Én menyasszonynak raktam fel a pillát és mivel éles esküvő volt nem mertem így elengedni, így maradt a hagyományos ragasztós megoldás. Azzal viszont semmi gond nem volt, szépen mutatott. Lehet ha saját magam használom kipróbálom meddig tart, de mivel láthatóan kezdett itt-ott elengedni és nyomásra sem ragadt biztosan vissza, nem kockáztattunk.

Amit sajnálok, mert nagyon szép volt a hatás. Nem kellett volna rá tust húzni, szinte nem is lehetett látni a ragasztót.

Tehát pont az újszerű technika volt a gyenge pontja, sajnos :((

Az applikátor használata és a hogy nem ragadt meg eléggé. Tulajdonképpen ugyanúgy szükséges hozzá ragasztó, így viszont drágább, mint a sima Ardell pilla (sokkal). Tehát szerintem nem éri meg az árát. 

Krémmánián nem találtam értékelést, sem magyar videót róla. De amikor a külföldi értékeléseket megnéztem, megnyugodtam, mert mindegyikben ugyanez a visszajelzés volt. Nem tudtak gyakorlott sminkelők sem pontosan dolgozni az applikátorral , egyik videósnak sem ragadt meg a széle (ahogy nekem sem), sőt többen beszámoltak arról is, hogy előbb utóbb leesett.

Kár érte, mert az ötlet szuper...

Műszempilla témakörben még ezeket a cikkeket olvashatod a blogon:


Műszempilla: Minden, amit tudni kell /típusok, felrakás, trükkök

Kipróbáltam: Ardell termékek/ műszempilla és egyebek

Kipróbáltam: DUO műszempilla ragasztó

10+1 legfurcsább műszempilla

Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink

Ezek a cikkek is érdekelhetnek...Ha igen klikk a képre és már olvashatod is:)

vissza

Hozzászólások