Kipróbáltam Catrice Eyebrow set / Szemöldök ápoló készlet /Őszinte vélemény

2020.04.15.

A Catrice szemöldök termékei (is) nagyon népszerűek. Gondoltam kipróbálom ezt a szettet, mel egy por állagú termék szemöldökre.

Én mindennap megrajzolom a szemöldököm, mert a formája és a mennyisége messze van az ideálistól. Ehhez a művelethez különböző típusú termékeket használok.

Ezek használatáról  és a kedvenceimről itt írtam: Hogyan formázd a szemöldököd? + kedvenc szemöldök termékeim

Mivel a legnépszerűbb sminktermékeket igyekszem kipróbálni, sorra került a Catrice szemöldök készlete is. A márka szemöldök ceruzáját használom és nagyon szeretem, reméltem ez is beválik.

Ezeket tapasztaltam:

-Ez a termék egy nagyon praktikus kis doboz. Számomra nem egyértelmű, hogy hol nyílik, ezért van hogy elszórakozom vele egy kis ideig:) A tetejét kinyitva van benne a két szemöldök púder, illetve a tetőn a tükör. Alul pedig van egy kis fiók egy mini két oldalú ecsettel (egyik oldala vágott a másik fésűs) és egy mini szemhéjcsipesz.


-Ez a két kis eszköz valóban mini. A szemhéjcsipesz teljes szemöldökszedésre szerintem nem a legpraktikusabb, viszont arra nagyon jó, hogy amikor szemöldök rajzolás közben találunk egy-két szálat, ami kilóg, akkor azt gyorsan eltávolítsuk.

-Őszinte leszek, ez az ecset annyira kicsi, hogy meg sem próbáltam használni. Sokszor felmerül bennem a kérdés, hogy olcsóbb kategóriájú termékeknél (szemhéjtusoknál, palettáknál vagy ennél a terméknél) rögtön nyúlok a profi ecseteimhez, amikkel nyilván szebb lesz az eredmény...Nem vagyok benne biztos, hogy ha a hozzá csomagolt ecsetet használnám, akkor ugyanilyen lenne a végeredmény...

-Én ebből a termékből egy árnyalatot találtam, mely két színt tartalmaz. Én elsősorban a sötétebbet használtam, de a képeken is lehet látni, hogy ez sem nagyon sötét. (Nekem pont ideális volt)

-Nagyon szerettem a termék állagát. Nagyon könnyű volt vele bánni (MAC ecsettel...), szépen fogott, nem porzott. Bármilyen formájú szemöldököt könnyen meg tudtam vele rajzolni.

-Alapvetően tartós, mindennapi használatra megfelel. Nekem minimálisan kopott és valamiért foltokban. (Talán ahol zsírosodott a terület?) Ez nem volt nagyon észrevehető, viszont amikor vakuval fotóztam be sminket (az is lehet, hogy a meleget nem bírta annyira), akkor a fotón látszódott...

Összegzés:

Csomagolás, külső 5/4,5

Nekem nagyon tetszik ez a kis kompakt megoldás, hogy minden egyben van. Én kicsit egyértelműbbé tenném, hogy melyik része hol nyílik...

Textúra 5/5

Nagyon szerettem ezzel az anyaggal dolgozni.

Applikáció 5/4

Megígérem, hogy kipróbálom az ecsetével és updatelek... Mivel nem a saját ecsetét szoktam használni, ezért egyenlőre nem tudom teljesen megítélni.

Tartósság 5/4

Szerintem mindennapi használatra elég, professzionális felhasználásra nem...

Ár/ érték arány 5/5

Nagyon kedvező az ára, felhasználóbarát, sok az extra (tükör, csipesz), jól használható, praktikus  termék.

UPDATE 2022: Sajnos nem jól öregedet idővel a termék. Már az egyéves lejárati határidő után (de poros termékeknél ezt nem nagyon szoktam figyelni, mert általában tovább lehet őket használni), ha hozzányúltam az ecsettel teljesen szétporlott, szinte alig lehetett használni. Olyan volt mintha kiszáradt volna...Ezért most már csak 3,5 vagy esetleg 4 csillagot adnék...

Ebben a Topsminkblog Youtube videóban is ezt a terméket használtam a szemöldök hangsúlyozására (rögtön az elején van a szemöldökös rész, mert gyakran kezdem azzal a sminket):

És ebben a videóban is:) Szintén az elején van...

Szemöldök formázással kapcsolatban még ezeket a cikkeket találod a blogon:

Hogyan formázd a szemöldököd?

Catrice szemöldök ceruza/ vélemény+ swatchok

Essence szemöldök ceruza


Catrice termékek közül ezekről olvashatsz cikket a blogon:

Catrice HD Liquid Coverage teszt és vélemény

TOP5 legjobb Catrice termék szerintem

Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink

Ezek a cikkek is érdekelhetnek...Ha igen csak klikk a képre és már olvashatod is:)


vissza

Hozzászólások

Social Media

Kapcsolat

TOPSMINK BLOG -RIEDER OTÍLIA

E-mail:

topsminkblog@gmail.com


Legnépszerűbb bejegyzések

Teafaolaj- Hogyan használom?

Ajakradír házilag- 3 összetvőből

Ombre haj képek - A legjobb 50 ombre haj fotó

Hogyan tisztítsd a sminkes ecseteidet

Milyen a jó alap sminkkészlet ?

Kérlek a Blog tartalmát ne másold, ne jelentesd meg más online és offline felületen.

Topsmink.hu egyedi szöveges és képi tartalom. Copyright 2015-2021, R. Otília. Minden jog fenntartva!



BLOG