Kipróbáltam: Catrice szemöldök ceruza /vélemény+swatchok

2020.04.16.

A szemöldök ceruza az a termék, amit minden nap használok és szerintem sokan vannak ezzel mások is így. Ezért nagyon fontos, hogy legyenek olyan termékeim, amik megbízhatóak és ha lehet, akkor nem kerülnek sokba.

A Catrice szemöldök ceruzája nagyon népszerű termék. Mivel szemöldök termékekből nekem sosem elég én is beszereztem néhány színt.

Ezeket tapasztaltam:

-Ez egy hegyezős ceruza, a végén van egy kis kefe.


-Drogériában kapható termék, kimondottan olcsóbb árkategóriájú (1.000.- Ft alatt).

-A kefe valóban használható (sajnos ez sok terméknél nem így van). Miiután megrajzoltuk a szemöldököt át lehet fésülni és csak nagyon keveset szed vissza az anyagból. Természetesebb lesz a végeredmény.

-Szeretem a ceruza színeit. Mindegyik nagyon természetes hatású, egyiknek sincs erősen vöröses beütése. Én webáruházból rendeltem az összes elérhető színt. Ott nagyon világos és egészen sötét (fekete hajhoz) nem volt. (közben utánanéztem és hivatalosan is csak három szín kaható, tehát nem is létezik...) Nekem a barna hajamhoz mindegyik jó (őszintén: legtöbbször nem is nézem melyiket használom...) Akinek nagyon világos  vagy sötét hajszíne, esetleg vöröses, annak a színekkel kapcsolatban kompromisszumot kell kötnie. 

-A ceruzával alapvetően szépen lehet rajzolni. Én sosem tudtam tűélesre kihezni, ezért inkánbb természetesebb hatású szemöldök rajzolására alkalmas.

-Nekem sokszor kellett hegyezni, még egy smink közben is. Kopott is a hegye és kevésbé és írt egy szemöldök megrajzolása után. Ehhez a ceruzához rögtön érdemes beszerezni egy hegyezőt is...

- Alapvetően tartós, nekem egy átlagos napot simán bír, annyira amennyire elvárom. Nagyon minimálisan kopik. Én sokszor fotózok be magamon sminkeket, akár körvakuval is, amikor minden milimétert látni és ott észrevettem a kisebb kopásokat, illetve, hogy vannak olyan helyek (valószínűleg a zsírosabb részek), ahol nem teljesen fog. Általában igaz, hogy az alapozott, korrektorozott részeken egy kicsit küzd, többször át kell húzni)

-Még a rendszeres hegyezés ellenére is több hónapig elég lehet. Kiadós darab.

Összesítés:

Csomagolás/ külső 5/5

Minden rendben van vele. A kefe használható. Papírdoboza nincs (szemét sincs :)

Textúra 5/ 4,5

Alapvetően szerettem, az én ízlésemnek lehete még egy kicsit kevésbé krémes. Szemöldökre szeretem a keményebb ceruzákat...

Használat 5/ 4,5

Jól lehet vele rajzolni, nekem néhány helyen át kellett huzogatni és kellett közben hegyezni.

Tartósság 5/ 4,5

Mindennapi használatra tökéletesen megfelel, profi sminkeléshez nem ezt választanám...

Ár/ érték arány 5/ 4,5

Nagyon jó termék az árához képest. A néhány apróságért, amikről írtam azért levontam fél pontot, de ennek ellenére nagyon jó választás a mindennapokra.

Megvenném-e újra?

Igen valószínűleg fogok belőle tartani itthon. Mindennapi sminkhez nagyon sokat használom.

Ebben a videóban is (Natúr, természetes smink lépésről lépésre) is ezt a ceruzát használtam:

Ezek a cikkek is érdekelhetnek...Ha igen, klikk a képre és már olvashatod is:)

vissza

Hozzászólások