Kipróbáltam: CeraVe hidratáló krém / Őszinte vélemény

2020.06.17.

A CeraVe termékek igazán tavaly robbantak be itthon a köztudatba. Egyszerű összetételű, bőrgyógyászokkal együttműködve kidolgozott termékeik közül talán a legnépszerűbb a Moisturising Cream. Elsősorban száraz, nagyon száraz bőrre ajánlják, tehát én is a célcsoportba tartozom. Hurrá! Már meg is rendeltem, hogy kipróbáljam...


Mi ez a termék?

A CeraVe Moisturizers a CeraVe márka hidratáló krémje és slágerterméke, mely elsősorban száraz, nagyon száraz bőrre ajánlott.  Használható hivatalosan arcra és testre is.

Mit kell tudni a CeraVe márkáról?

Mivel a CeraVe aránylag új a magyar piacon gondoltam írok róla néhány szót. A márka bőrgyógyászokkal együtt fejleszti a termékeit. A kozmetikumaik segítik a bőrgát feltöltését, megújulását és optimalizálását. Termékeikben használnak egy speciális ceramid komplexet. A ceramidok olyan lipidek, melyek természetesen jelen vannak a bőrben, megújítják a bőrgátat és hosszantartó hidratálást biztosítanak. Azonban a száraz bőrből hiányoznak a ceramidok, ezért pótolni kell azokat. A CeraVe termékei parfümmentesek, egyszerű összetételűek. 

Mit ígér?

Tulajdonképpen a legfontosabb ígérete a hosszan tartó hidratálás (akinek folyamatosan száraz a bőre, mint nekem, akármit is csinálok, annak ez nagyon fontos), ill. segít helyreállítani a bőr természetes védőrétegét. Ekcémára hajlamos bőrre is használható.

Hol kapható és mennyiért?

Gyógyszertárakban,  de rendelhető a Notino-ról is, én onnan szereztem be. Sok kiszerelés létezik belőle, 50 ml-től (1.600.- Ft körül) a 454 grammig (5.500.- Ft körül). Én egy közepesen nagy méretet rendeltem. Ez 340 gramm és 4,500,. ft körül volt.

Milyen a csomagolás?

Ha jól tudom a kisebbek tubusosak, én egy jó nagy tégelyt kaptam:) Az a típusú termék, amit letesz az ember valahova a lakásban, aztán mindig és mindenkire keni. Magára, gyerekre...

Milyenek az összetevők?

Aránylag kevés összetevőből áll, egyik sem magas kockázatú. A már említett ceramid komplexen kívül van benne Glycerin, de hialuronsav és E vitamin is.

Ezek voltak a tapasztalataim:

Elöljáróban annyit, hogy bár használható arcra is,  én testápolónak használtam. Én annak a híve vagyok, hogy az arcbőrnek speciális ápolásra van szüksége és soha nem használok univerzális termékeket az arcbőrömre.

UPDATE 2022: Azóta kipróbáltam az arckrémeket is. Itt írtam róluk: Kipróbáltam: Cerave arckrémek (nappali és éjszakai)

Milyen volt az állaga és az illata?

Mivel nem tartalmaz illatanyagot semleges, úgy mondanám gyógyszertári illata volt. Közepesen sűrű volt az állaga.

Milyen volt használni?

Ugyan közepesen sűrű, de ennek ellenére könnyen kenhető. Gyorsan felszívódott, egyáltalán nem hagyott ragacsos utánérzetet. Viszont mintha egy leheletvékony védőréteget is képezett volna, amit én nagyon szeretek. Összességében nagyon jó volt használni.

Mennyire hidratált?

Tulajdonképpen ez az egy nagy vállalása van ennek a krémnek és nem akarok spoilerezni, de tökéletesen meg is valósította. Az elmúlt egy évben akármilyen új terméket próbáltam, tulajdonképpen egy felszíni hidratálás történt csak, aminek néhány óra múlva már nem volt hatása. Valóban hosszabb idő után ez az első termék, ami valóban a következő használatig hidratál.  Az egyetlen észrevételem, hogy aránylag nagyobb mennyiséget használok belőle egy alkalommal, mint a normál testápolóból. Kíváncsi leszek, hogy egy tégely meddig tart...Én még csak 3 hete használom, de már kezdem érezni, hogy valóban mintha általánosságban is javítana a bőröm állapotán. Nagyon meg vagyok vele elégedve, megváltás volt a bőrömnek:)

Testápolással kapcsolatban még ezeket a cikkeket találod a blogon:

Kipróbáltam a legnépszerűbb testápolót: Alverde testvaj

Kipróbáltam: Nuxe száraz-olaj

Sudocrem /őszinte vélemény

Organic Shop testradírok

L'occitane shea vajas kézkrém

Crystal Deo/ őszinte vélemény


Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink

Ezek a cikkek is érdekelhetnek...Ha igen klikk a képre és már olvashatod is:)

vissza

Hozzászólások