Kipróbáltam: L`oreal Paris Hydra Genius /Őszinte vélemény

2020.05.26.

Elhatároztam, hogy egy-egy időszakban egy márka arcápolóit fogom használni, hogy jobban érezzem a hatásukat és később jó kis cikkeket tudjak írni róla:) A L`oreal Paris volt az egyik ilyen márka és így került sor a Hydra Genius hidratáló gélre, ami kimondottan ajánlott a a vízhiányos, száraz bőrömre. A tapasztalataimat írtam meg a cikkben.

Mi ez a termék?

A L'oreal Paris Hydra Genius egy szinte folyékony állagú hidratáló. Az ázsiai bőrápolás inspirálta. Reggel és este is lehet használni, hidratáló krém helyett magában vagy akár szérummal kiegészítve. Három típus kapható bőrtípustól függően, én a száraz érzékeny bőrre ajánlottat próbáltam ki ( de kapható normál-kombinált és normál-száraz bőrre is).

Hol és mennyiért kapható?

Én a Notinoról rendeltem, de kapható drogériákban is. Az ára 3.500.- Ft körül van (70 ml).

Mit ígér?

A fő ígérete az az intenzív és mély hidratálás (pont erre volt szükségem:). A folyékony állag miatt mélyebben, folyamatosan, 72 órán keresztül hidratál. Egészséges ragyogást és teltséget ad a bőrnek.

Milyenek az összetevők?

A fő összetevője (mint a legtöbb kozmetikumnak) a víz. De tartalmaz kamilla kivonatot (bőrnyugtató, gyulladás csökkentő), aloe vera kivonatot (vízmegkötő, gyulladás csökkentő, antibakteriális hatású), hialuronsavat (vízmegkötő), C és E vitamint.

Csomagolás:

Pumpás kiszerelés, ami nagyon praktikus. Könnyen használható. Meglehetősen nagy mennyiséget (70 ml ) tartalmaz, viszont a folyékony állag miatt gyorsabban is fogy.

Ezek voltak a tapasztalataim:

-Én két hónapig (a tervemnek megfelelően) csak L'oreal Paris arcápoló termékeket használtam (a teljes cikket elolvashatod itt: 2 hónapig csak L'oreal arcápolást használtam / Mi történt a bőrömmel? ). Az első alapban egy alap arcápolást állítottam össze (micellás víz, L'oreal Paris Hyaluron Specialist nappali feltöltő krém, ill. ugyanennek a termékcsaládnak az éjszakai és szemkörnyékápoló krémét). Majd a második hónapban ezt egészítettem ki a márka más termékeivel. A Hydra Geniust én szérumnak rendeltem a krém alá és amikor megkaptam, akkor szembesültem vele, hogy tulajdonképpen ez egy magában használható hidratáló. Gondoltam megnézem mennyire hidratál és ha szükséges ráteszem a hidratáló krémet...

Az arcápoló rutinomról itt írtam: Arcápolási rutinom+kedvenc termékeim

-Az illatával kapcsolatban megdöbbentem, hogy több negatív véleményt olvastam, mert őszintén szólva nem emlékeztem, hogy bármilyen illata lenne:), de az biztos, hogy engem nem zavart. Elmentem a termékért kinyomni belőle, hogy leteszteljem az illatát: egy minimálisan valóban férfias illat, de nekem ez kimondottan tetszik, mivel nem kedvelem az édes illatokat.

-Amit imádok benne az az állaga. Fehér színű, nagyon vizes állagú termék, ami nagyon gyorsan beszívódik, nem hagy semmilyen ragacsos utánérzést. Olyan, mintha vizet pumpálnék a bőrömbe...

-Éppen ezért nagyon jól működik sminkalapnak. Ha valakinek vízhiányos a bőre, akkor különösen fontos, hogy hidratált alapra kerüljön az alapozó, de ne legyen zsíros. Ennek ez a krém tökéletesen megfelel.

-Jól hidratál, viszont nekem magában nem volt elég. Ezért végül úgy használtam, ahogy eredetileg terveztem. Előbb a Hydra Genius gélt, majd rá a nappali vagy az éjszakai krémet.

-Mivel egy hónapig csak a krémeket használtam, össze tudtam hasonlítani, hogy milyen volt a bőröm a Hydra Genius használatával és nélküle. A hidratáló hatása az első napoktól nagyon erősen érezhető volt, ami nagyon jól esett a bőrömnek. Nagy volt a különbség érzetre és látszatra is, ahhoz képest, mint amikor "csak" a krémeket használtam. Tulajdonképpen úgy tudnám jellemezni, hogy amikor a krémeket használtam azok szinten tartották a bőröm állapotát, de amikor bevontam a Hydra Genius gélt, akkor látványos javulásnak indult. Sokkal hidratáltabb lett az összhatás, a szárazság foltok eltűntek, és láthatóan feszesebb, tömörebb lett a bőröm. Nagyon szerettem használni. Azt nem tudom, hogy ha csak ezt az egy terméket használtam volna , akkor ennyire nagy lett volna-e a változás (valószínűleg nem és önmagában talán elég sem lett volna), viszont így ez a kombináció számomra tökéletes volt. 

-Nekem egy hónap alatt, reggeli és esti, napi használat mellett kb. az egy harmada fogyott el. Úgy, hogy általában két nyomást használtam egy alkalommal (ahogy olvastam, sokaknak elég egy). Ez elegendő volt az arcomra, a nyakra és a dekoltázsra. Ennek alapján úgy saccolom, hogy ilyen használat mellett kb. három hónapig lesz elég egy üveg. 

Összesítve nekem nagyon bevált, szeretem használni.

Még ezekről a L'oreal termékekről írtam véleményt a blogon:

Két hónapig csak L'oreal arcápolást használtam- Mi történt a bőrömmel?

L'oreal Tattoo Signature filces tus

L'oreal casting Creme Gloss hajfesték

Melyik a legjobb gél állagú tus? Mac vs. L'oreal vs. Maybelline vs. Sigma

Még ezeket a hidratáló krémeket értékeltem a blogon:

Helia d Botanic Concept Tokaji aszús hidratáló

La Roche Posay effaclar duo

Pompom Neroli virágvizes zselé

2 hónapig csak L'oreal arcápolást használtam / Mi történt a bőrömmel?

Kedvenc termékeim száraz bőrre

Ezek a legjobb alap krémek

Kedvenc szemkörnyék ápolóim

Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink

Ezek a cikkek is érdekelhetnek...Ha igen, akkor klikk a képre és már olvashatod is:)

vissza

Hozzászólások