Kipróbáltam: Revolution Pro lipstick collection

2020.02.19.

Jó rúzsokat nem is olyan könnyű beszerezni, mint amennyire tűnik. Mert milyen a jó rúzs? Pont olyan színű, mint szeretnénk (nem sötétebb, nem világosabb), pont olyan a textúrája, amilyet elképzeltünk (matt, fényes vagy krémes), kényelmes és lehetőség szerint tartós...
Ha pedig jó áron találunk szuper rúzsokat, az kész főnyeremény...

 A minőségi rúzsok darabja gyakran 8-10 ezer forinttól kezdődik. Ami akkor megéri, ha olyan darabról van szó, amit sokat használunk (nekem ilyen a Mac Vevet Teddy vagy Angel rúzsa), de vadászom az olcsóbb alternatívákat, ahol a minőségből sem kell engednem.

Mikor megláttam a Notino oldalán a Revolution Pro (a Makeup Revolution profi használatra szánt termékcsaládja) Lipstick Collection szettjét, gondoltam teszek egy próbát. Ezekben a szettekben a rúzsok darabja 1000 forintnál kevesebbre jön ki.

A szettekben öt rúzs van és többféle színösszeállításban kapható (nude- matt vagy fényes, piros- matt vagy fényes, sötét színek, pinkek). Nekem a nude matt összeállításra esett a választásom, mert főleg natúr színeket viselek a hétköznapokon. (Közben Updatelek: rendeltem később a Reds összeállításból is és ott a textúrával közel nem voltam annyira megelégedve, mint a mattokkal. Majd arról is írok:) A mattok viszont nagyon beváltak.

A rúzsok egy csinos kis papírdobozban vannak, mindegyik rúzs műanyag tégelyben. Egyenként 3,2 gramm mennyiség van bennük.

Mikor megérkeztek gyorsan kézfejen swatcholtam is őket. Aztán el kezdtem őket használni.

Az első benyomásom az volt, hogy nagyon kényelmes viselni őket. Az a típusú matt rúzs, ahol maga a réteg egész vékony és egyáltalán nem száraz hatású. Nagyon jó érzés volt viselni. Átlagosan tartós rúzsok, étkezéseknél megkophat, igényli az újra rúzsozást, amúgy bírja a gyűrődést.

Most pedig következzenek a swatchok:)

Erről a szettről kiderült számomra, hogy elsősorban világos / nagyon világos bőrűeknek lehet jó választás. Nekem normál/világos bőröm van (ha nagyon általánosítani szeretnék, akkor valahol a light és a medium között), és nekem is volt  szín, ami már túlságosan világos volt. Néztem erről a termékről swatch videókat a YouTube-on, és akinek normál vagy sötétebb a bőrszíne, annak egyes színek ebből a válogatásból már egyáltalán nem jók. Ki fogok próbálni más összeállításokat is, valószínűleg azokban kevesebb világos színű rúzs lesz.

Az összes színösszeállítást megnézhetd itt: Revolution Pro Lipstick Collection

A képeken az álló rúzsok színe van közelebb a valódi termékek színéhez, nem a dobozon látható árnyalatok.

Nagy kedvencem a Protect nevű rúzs lett. Ez egy sötétebb, nem barnás, de határozottan nude rúzs. Mostanában szeretek kicsit sötétebb rúzsokat használni, a szájfényes időszakom után, és most nekem ez a szín tökéletes.

Nagyon szeretem használni a Naked árnyalatú rúzst, ami kicsit világosabb és tökéletes...

A Real egy narancsos-barnás árnyalat.

És van a szettben két egész világos, egymáshoz hasonlító szín:Truth és Raw néven. Ezeket erősebb szemfestés esetén tudom inkább elképzelni.

Itt egy példa füstös szemfestéssel, amikor a Raw árnyalatot tettem fel.

Ennyit gondoltam fontosnak megírni erről a szettről. Én ajánlom, hogy érdemes tenni vele egy próbát, mert állag és textúra szempontjából nagyon jó minőségű rúzsokról van szó.

Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:) Ha igen klikk a képre és már olvashatod is...

vissza

Hozzászólások