Kipróbáltam: Urban Decay Naked Honey paletta / Őszinte vélemény

2020.05.27.

Régi vágyam teljesült azzal, hogy be tudtam szerezni egy Urban Decay palettát. Most már sokkal könnyebb is megvenni őket, mert nem kell külföldről rendelni itthon is beszerezhetők. Sok véleményt elolvastam és végül a Naked Honey paletta mellett döntöttem, már csak azért is mert közeledik a nyár és ez egy igazi, meleg színeket tartalmazó paletta. Miután kipróbáltam már tudtam, hogy miért lettek ennyire híresek ezek a darabok...

Annak, hogy eddig nem volt Urban Decay palettám, az is volt az oka, hogy nehéz volt beszerezni őket. Csak külföldi oldalakról lehetett vásárolni. Most viszont bekerültek a Notino kínálatába, így már semmi nem állíthatott meg, hogy beszerezzem. 

Az Urban Decay egy viszonylag fiatal márka. 1996-ban alapították, jelenleg a L'oreal tulajdona. Sok brandnek vannak ikonikus darabjai, viszont az Urban Decay azok közé tartozik, melynek több olyan terméke van, melyet a legjobbnak kiáltottak ki. Külföldi és hazai blogokon egyaránt, éves összesítésekben több kategóriában is a legjobbnak tartják. Az Eyeshadow Primer Potion a legjobb szemhéj bázisnak , az All nighter a legjobb sminkfixálónak, a 24/7 Glide-on-eye a legjobb szemceruzának járó elismerést söpörte be számtalanszor. És ott vannak még a Vice lipstick rúzsok és persze a Naked paletták...

Mi ez a termék?

Az Urban Decay Naked Honey szemhéjfesték palettája.

Mit ígér?

Csillogó és matt színeket tartalmazó paletta, mellyel nappali és esti sminket is készíthetünk. Könnyen felvihető, erős pigmentációjú, sokáig tart. Tartalmaz tükröt és ecsetet.

Milyen a külső és a design?

Én azok közé tartozom, akik szeretik a szép és igényes csomagolásokat. Ennek a palettának a tokja azon kívül, hogy gyönyörű és látványos, fémből és erős műanyagból készült, ezért kevésbé sérülékeny. Én nagyon nem szeretem a papír és a vékony, szétesős műanyagból készült palettákat, amik 10 használat után kopottak. És ez nem csak külsőség, mert a paletta magát a festéket is védi és a helyén tartja, ezért nagyon is fontos. 

Milyenek a színek?

Meleg árnyalatú színeket találunk a palettában. Nagyon találó a mézre való utalás, nekem is az jutott volna eszembe...

Milyen a textura?

Fényes és matt színek egyaránt vannak benne. Összesen 12 szín, ebből 5 fényes.

Milyen a pigmentáció?

A pigmentáció, na az nagyon durva :)) Amikor először használtam és elsőként a mélyítő vonalat szerettem volna megrajzolni. Belemártogattam az ecsetemet az egyik matt közép barnába, majd megdöbbentem, hogy mennyire fog. Ebből következően nagyon keveset kell belőle használni.

Hogy lehetett vele dolgozni?

Tökéletesen:) Szépen tapad, nem porzik, könnyen satírozható, de nem folynak egymásba a színek (olcsóbb kategóriájú szemfestékeknél gyakran előfordul, hogy egy két óra múlva már nem lehet megmondani, hogy melyik melyik szín). Csak áradozni tudok róla...(aki olvassa a véleményeimet az tudja, hogy ez nálam elég ritka:)

Milyen az ecset, amit adnak hozzá?

Azon ritka esetek közé tartozik, amikor az ecset valóban jó minőségű és használható. Elkészíthető vele egy smink.

Mennyire tartós?

Nagyon. Nekem eddig minden esetben tartott, semmilyen gondom nem volt vele.

Milyen sminket lehet vele készíteni?

Az Urban Decay palettákra jellemző, hogy úgy vannak összeállítva, hogy akár egy egyszerű, szolid nappali sminkhez is jó, de egy glam alkalmi sminkhez is. Úgy mondanám, hogy egy natúr paletta egy kis csavarral...

Én ezt a sminket készítettem vele, amikor először kipróbáltam: (az mindent elmond, hogy mai napig ez sminkem kapta a közösségi média platformokon a legtöbb kedvelést és hozzászólást)

Szerintem a képek többet mondanak el erről a palettáról, mint amit tudnék még írni:

Időközben egy másik UD palettát is beszereztem. Arról itt írtam: Urban Decay Born to Run paletta/ Swatchok+ vélemény

Itt is megtalálsz:

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink

Ezek a cikkek is érdekelhetnek...Ha igen klikk a képre és már olvashatod is:)

vissza

Hozzászólások