Márka kisokos: Revolution + kedvenc termékeim

2021.08.02.

A Revolution egy trendeket követő, nagyon népszerű márka, mely most már nem csak sminkekkel, de bőrápoló -és hajtermékekkel is foglalkozik. Ebben a cikkben a brandet mutatom be röviden és említést teszek a kedvenc termékeimről is.

A Makeup Revolution egy angol márka, mely azért jött létre, hogy professzionális sminktermékeket gyártson, megfizethető áron. Az biztos, hogy Magyarországon a palettáik népszerűsége verhetetlen. A legnagyobb kedvenc a Fortune Favours of the Brave (róla még lesz szó a későbbiekben), de a Soph X és a Redemption paletták is a legnépszerűbbek között vannak. A Revolution termékeiben az is vonzó, hogy nagyon sok paletta kapható és nemcsak szemre. Találunk pirosító, arcformázó vagy akár korrektor palettákat is, gyakran annyiért, amennyiért más márkánál egy színt vásárolhatunk meg. 

A Revolution egy olyan márka, mely nagyon gyorsan követi az aktuális trendeket és akár az extrémebb sminkhez is kapunk náluk termékeket.

Ha jól emlékszem két éve indult el a Revolution Skincare, a márka bőrápoló vonala. A The Ordinary-hez hasonlóan elsősorban magas hatóanyag tartalmú szérumok kaphatóak a kínálatukban, különböző bőrproblémákra. De olyan eszközök is megtalálhatóak mint a Jade roller vagy pamut arclemosó korongok. A márka legtöbb terméke vegán, nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. Én egyetlen terméket próbáltam eddig az arcápolók közül. A 5% Caffeine Solution + Hyaluronic Acid szemkörnyék ápolót, amit nagyon megszerettem. Nekem a legtöbb zsíros krémre könnyezik a szemem, de ez egy folyékony állagú szemkörnyék ápoló, ami semmi problémát nem okozott és valóban látható volt a hatása.

Szinte teljesen friss hír, hogy elindult a márka hajápoló vonala is (Revolution Haircare). Ez még annyira új, hogy semmit nem próbáltam, de ami késik nem múlik:))

És most következzen néhány termék, amit szeretek és sokat használok.

A legnagyobb kedvencem a márkától (sokat is írtam már róla:) a Makeup Revolution Cheek Kit Highlighter paletta. 4 árnyalatban kapható bőrtónustól függően és mindegyikben 4 szín van. Van olyan amit highlighternek és van olyan amit pirosítónak vagy bronzernek használhatunk. Én folyamatosan ehhez nyúlok, ha csillogósabb, nagyon fényes highlightert szeretnék. Ár/ érték arány csillagos ötös (az ára 2.000.- Ft alatt van:)

Kezdő sminkelőknek jó szolgálatot tehet a Fortune Favours of Brave szemfesték paletta. Egy nagyon jól kihasználható szemfestékről van szó. Nem extrán pigmentált, de szerintem kezdőknek pont ez az előnye, mert nem lehet vele tévedni. Nagyon könnyű összesatírozni a színeket, ezért aki most kezdi magát sminkelni, annak nagyon jó szolgálatot tehet. 

Meg szeretnék még említeni egy terméket, ami arra példa, hogy mennyire trendkövető sminkeket is kaphatunk a márkánál. 

Néhány éve kezdődött el, elsősorban a közösségi médiában az a trend, hogy a szemöldököt szappannal fixálták. Így a szálak teljesen különváltak egymástól és teljesen rásimultak a bőrre. Ez váltotta fel a tömören (porral vagy ceruzával) kitöltött szemöldökök divatját. Természetesen gyorsan megjelentették a márkák a termékeiket, melyekkel szappan nélkül érhetjük el ugyanazt a hatást. A Revolution Soap Styler is ezt a célt szolgálja. Egy kis kefe is tartozik hozzá ezzel lehet felfelé fésülgetni a szálakat a benedvesített termékkel. Én most kezdtem el használni, sokat még nem tudok róla megosztani, de ígérem, ahogy komolyabb értékelést tudok írni beszámolok a tapasztaltaimról...

Egyszóval, ha szeretsz sminkelni vagy most ismerkedsz a sminkeléssel, akkor érdemes körülnézni a Revolution kínálatában.

Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink

Ezek a cikkek is érdekelhetnek...Ha igen klikk a képre és már olvashatod is:)

vissza

Hozzászólások