Melyik a legjobb glitter paletta?

2022.02.28.

Kipróbáltam három glitter palettát...Itt az ideje, hogy összehasonlítsam őket:)

Az elmúlt időszakban nagyon megszerettem a csillogós villogós sminkeket. Jónéhány glittert is beszereztem és szerettem volna glitter palettát is, melybe több szín van. Három palettára is szert tettem, valamelyik nagyon bevált, valamelyik egyáltalán nem. Össze is hasonlítottam őket ebben a Topsminkblog Youtube videóban (swatchokat is látni benne), a videó alatt pedig írok mindegyikről egy kicsit részletesebben:

Essence Get your Glitter on


ár: 2.000.- Ft (Én akcióban 1.000.-forintért vettem)/  10 szín van benne

Ez volt az első paletta, amit megvásároltam. Semmi jót nem tudok mondani róla. A Glitterek általában szemcsés termékek, ami alá kell egy glitter ragasztó vagy bázis, amibe beleragadnak a szemcsék. A palettákban azonban sokszor eleve egy zselés, krémes anyagban vannak, ami alá már nem kell külön ragasztó. Ez is egy ilyen paletta volt. A szemcsék egyáltalán nem csillogtak, fénytelen kis pöttyöknek tűntek. Maga az anyag pedig borzalmas volt, a zselé nem tartotta fixen a szemcséket, ezért azok mozogtak (szépen lassan bele a szemhéj redőibe, tehát egy idő után ott voltak egy csíkban). Ráadásul lassan feloldotta az alatta lévő szeméjfestéket, ami szintén elmozdult . Még azt is kipróbáltam, hogy teszek alá glitter bázist, de az sem segített a helyzeten. Számomra ez a termék használhatatlan volt.

Ezek a swatchok:(((


Makeup Revolution Pressed glitter palette

Ár: 3.000.- Ft körül / 9 szín van benne

Ez már kicsit jobban teljesített. Préselt glitterek vannak a tégelyekben, ezek alá kell glitter ragasztó, mert csak úgy tapadnak meg. Swatchok alapján nagyon bizakodó voltam, mert gyönyörűek voltak...Ugyan szemen már nem volt ennyire látványos, de szépen mutatott. Viszont viselni már nem volt ennyire kényelmes. Elkerülhetetlen volt, hogy szemcsék kerüljenek a szemembe (a ragasztó ellenére) és nagyobb kemény szemcséket kell elképzelni. Elég kelletlen volt. Ráadásul ezt a glittert rémálom eltávolítani a szemhéjról. Lemosókkal jól meg kell küzdeni vele...Régebben, amikor még csak szemcsés glitterek voltak kaphatók, akkor celuxal szedtük le. Ez az a típus, amihez feltétlenül ezt javasolnám.

Rude Cosmetics/ United shades of glitter


Ár : 9.000.- Ft körül /  21 szín

Egyértelműen ez volt a legjobb. Gyönyörűek a színek, valóban csillognak, van köztük néhány irrizáló is.

Egy krémes anyagban vannak, melyek nagyon jól a helyükön tartják a csillámokat a szemen. Aplikálni a legegyszerűbben úgy lehet, ha ujjal feltapogatjuk a szemhéjra. Tartósan ott maradt, viszont nagyon könnyel el lehetett távolítani (én erősebb smink esetén a Clinique sminklemosó balzsamot szoktam használni és az nagyon könnyen leszedte, viszont a a nagy szemcsék miatt a Revolution glitterekkel ez is nehezen bírt). Aránylag sokat használom ezt a palettát, akár arra, hogy egyszerű sminket feldobjak vele, akár arra, hogy látványos sminket készítsek. (Viszont arra számítani kell, hogy egy egy potban nincs rengeteg...A kép akkor készült, mikor még csak swatcholtam néhányszor a palettát és van olyan szín (a világoskék), aminek sikerült elérni az alját. Összességében ezt nem érzem nagy gondnak, mert a glitter paletta nem az a termék, amit naponta használok, de azért jó tudni:)

Időközben készítettem egy Swatch videót erről a palettáról a Topsminkblog Youtube csatornára:

Hasonló termék összehasonlításokat találsz még a blogon:

Melyik a legjobb alapozó? Mac Fix Fluid vs. Estée Lauder Double Wear

TOP 8  legjobb highlighter (szerintem)

Melyik a legjobb gél állagú tus? Mac vs. L'oreal vs. Maybelline vs. Sigma

Kedvenc drogériás szempillaspiráljaim

TOP12 legszebb rózsaszín rúzs / cikk+ videó

TOP5 Nyári körömlakk: Essie, OPI, Essence, Sally Hansen

Melyik a jobb micellás víz? Garnier vs. Bioderma Sensobio H2O

Melyik a legjobb gél állagú tus? Mac vs. L'oreal vs. Maybelline vs. Sigma

Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink

Ezek is érdekelhetnek...Ha igen, akkor klikk a képre és már olvashatod is:)

 

vissza

Hozzászólások

Social Media

Kapcsolat

TOPSMINK BLOG -RIEDER OTÍLIA

E-mail:

topsminkblog@gmail.com


Legnépszerűbb bejegyzések

Teafaolaj- Hogyan használom?

Ajakradír házilag- 3 összetvőből

Ombre haj képek - A legjobb 50 ombre haj fotó

Hogyan tisztítsd a sminkes ecseteidet

Milyen a jó alap sminkkészlet ?

Kérlek a Blog tartalmát ne másold, ne jelentesd meg más online és offline felületen.

Topsmink.hu egyedi szöveges és képi tartalom. Copyright 2015-2021, R. Otília. Minden jog fenntartva!



BLOG