Olcsó, de nagyon jó: Delia hialuronsavas szérum

2020.07.09.

Amikor a hialuronsavról írtam cikket, beszereztem néhány terméket, mely tartalmazza ezt az anyagot. Köztük volt (mint a legolcsóbb ilyen termék) a Delia széruma is. Az 1.500.- Ft körüli ára miatt túl sokat nem vártam tőle, aztán alaposan meglepett (pozitív értelemben:)


Mi ez?

A Delia Cosmetics Professional Face Care Hyaluronic Acid egy hialuronsavas arc szérum, mely használható arcra, nyakra és dekoltázsra.

A Delia Cosmetics egy 1998-ban alapított lengyel márka. Több, mint 400 termékük van: arcápolás, dekorkozmetika, hajápolás, férfi kozmetikumok... A márkára azzal vívta fel a figyelmemet, hogy bár nem tartoznak a legnépszerűbbek közé, bárhol néztem értékeléseket, szinte minden termékről a lehető legjobbakat olvastam. És ehhez hozzá kell tenni, hogy kimondottan az alacsonyabb árkategóriába tartoznak. Olcsó és jó? Ez mindig érdekel...Az első termék, amit kipróbáltam tőlük az ez a szérum volt.

Hol kapható és mennyiért?

Én a Notinoról rendeltem. Az ára 1.500.- Ft körül van.

Mit ígér?

Intenzív ránctalanító és bőrfiatalító szérum az arc, a nyak és a dekoltázs bőrére. Koncentrált termék. Aktív összetevők: hialuronsav, hydromanil, rízs kivonat.

Milyenek az összetevők?

Kimondottan egyszerű és szép összetevő lista, mely nem tartalmaz magas kockázatú összetevőket és parabén mentes. A hialuronsavon és glycerinen kívül tartalmaz rízskivonatot is. Ez egy aránylag ritkábban használt összetevő. Sokat lehet olvasni arról, hogy a keleti nők titkos fegyvere az áztatott rízs, melyet napokig áztatnak vízben és a nyákkal mossák/ radírozzák le az arcot. Ugyan mindez felkeltette az érdeklődésemet, soha nem próbáltam ki, ezért kimondottan örültem ennek a ránctalanító összetevőnek a szérumban.

A hialuronsavról a közelmúltban írtam egy alapos cikket. Elolvashatod itt: Egy fontos összetvő: A hialuronsav

Ezeket tapasztaltam:

-A termék egy cseppentős, tetszetős kis üvegcsében van. Nagyon könnyen adagolható és használható.

-Nagyon jó az állaga. Ez egy folyékony állagú szérum, ami nagyon könnyen beszívódik. Egyáltalán nem hagy ragacsos érzetet.

-Én krém alá használtam és régebb óta használtam már azt a rutint amibe beépítettem, ezért meg tudtam figyelni a hatását. Kimondottan javított, szinte az első perctől kezdve a bőröm dehidratáltságán. Láthatóan töltötte, egészséges és ragyogó lett.

-A nagyon vékonyka kis ráncocskákon láttam a hatását, a mélyebbeken nem.

-Az egyetlen hiányosságának azt érzem, hogy meglehetősen kevés van benne. Én tettem belőle rendesen reggel és este is, és így egy szűk hónapig volt elég (inkább 3 hét..).  Viszont ár/ érték arányban még akkor is rendben van, ha havonta meg kell venni. Illetve a Delia Cosmeticsnek meglehetősen nagy választéka van szérumokból, ezért váltogatni is lehet őket. Amiket a közeljövőben ki szeretnék próbálni: C vitaminos szérum (bőrélénkítő), Kollagénes szérum (szintén a ráncok ellen), őssejtes szérum (feszesítő, ránctalanító) és A+E+F vitaminos szérum (szintén ránctalanító). 

UPDATE 2022: Azóta még két Delia szérumot próbáltam ki (No wrinkle serum-arannyal és kollagénnal ill. Lifting Face és Neckline serum) és igazán egyik sem vált be, nem sok hatását éreztem, viszont ugyanolyan gyorsan elfogyott...Igazán csak a hialuronsavas szérum vált be, amiről ez a cikk szól...

Összegzés:

Csomagolás, külső 5 / 5

Szép, igényes, praktikus. Nem jut róla eszembe, hogy olcsóbb árkategóriát képvisel...

A termék 5 /5

Az elvárásaimhoz képest jobban teljesített. Én elsősorban erőteljes hidratálást szerettem volna és azt, hogy fokozza a használt krémek hatását. Ezt maximálisan teljesítette is.

Ár / érték arány 5 /5

Egyértelműen maximális. Ez nem azt jelenti, hogy ez a legjobb szérum, amit valaha használtam, hanem azt, hogy hasonló hatású szérumokat eddig általában (jóval) drágábban szereztem be. Szerintem, aki száraz, dehidratált, ráncosodásra hajlamos bőrrel küzd, annak megéri tenni vele egy próbát...

Még ezekről az arcápolási termékekről írtam a blogon: 

Melyik a jobb micellás víz? Garnier vs. Bioderma Sensobio H2O

Kipróbáltam: Eredeti Konjac szivacs

Bioderma Sensobio H2O Micellás vÍz 

Garnier micellás víz

Manna Ében arctisztító szappan

Vichy M89 Probiotic szérum

Hélia D Botanic Concept tokaji aszús hidratáló / vélemény

La Roche Posay Effaclar Duo / Vélemény

L'oreal Paris Hydra Genius hidratáló

2 hónapig csak L'oreal arcápolást használtam / Mi történt a bőrömmel?

Pompom Neroli virágvizes zselé

Kedvenc termékeim száraz bőrre

Ezek a legjobb alap krémek

Kedvenc szemkörnyék ápolóim

Glamglow Supermud arcmaszk / teszt


Aktuális arcápolási rutinomat ebben a (nagyon) rövid videóban mutattam be a Topsminkblog Youtube csatornáján:



Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink

Ezek a cikkek is érdkelhetnek...Ha igen klikk a képre és már olvashatod is:)

vissza

Hozzászólások

Social Media

Kapcsolat

TOPSMINK BLOG -RIEDER OTÍLIA

E-mail:

topsminkblog@gmail.com


Legnépszerűbb bejegyzések

Teafaolaj- Hogyan használom?

Ajakradír házilag- 3 összetvőből

Ombre haj képek - A legjobb 50 ombre haj fotó

Hogyan tisztítsd a sminkes ecseteidet

Milyen a jó alap sminkkészlet ?

Kérlek a Blog tartalmát ne másold, ne jelentesd meg más online és offline felületen.

Topsmink.hu egyedi szöveges és képi tartalom. Copyright 2015-2021, R. Otília. Minden jog fenntartva!



BLOG