Smink ereje - Azzá válsz, akivé akarsz...

2017.10.30.

Amíg a Mac-ben dolgoztam, sok kreatív feladatot kaptunk. Most találtam meg képeket, amikor egy héten keresztül minden nap különböző arcunkat kellett mutatni és dokumentálni (sajnos vagy szerencsére csak 4 képet találtam meg :) + egy meglepetés videó

Első kép: Natúr smink

Ez egy előtte / utána fotó. A két kép között fél óra telt el. Smink nélkül szinte soha nem mutatkozom (bár erős sminkben is ritkán).

Mint a képekből kiderül, küzdök az arcpirosodással (ez egy téli kép, és olyankor sokkal erősebb) és egyenetlen bőrfelülettel, a szemöldököm fiatalon túl volt szedve, ezért ritkás, a szempillám szinte nem is látszik.

Nekem (de szerintem szinte mindenkinek) a legfontosabb a harmonikus bőrkép. Én általában korrektorral (Mac prolong) javítom a bőrhibákat, a szem alatti egyenletlenségeket, a pirosságot. Így már egy színezett hidratáló is elég a szép bőrképhez és a réteg sem vastag. Fontos a szemöldök javítása, a szempilla, a harmonikus pirosítás, tusvonal a szempillatőbe a szempillák hangsúlyozására.

Lépésről lépésre itt íram le, hogy készül a natúr, természetes smink https://www.topsmink.hu/blog/nappali-natur-smink-lepesrol-lepesre/39269/

2. kép - Vörös száj, hangsúlyos szemöldök

Ha alkalmi smink, akkor én a hangsúlyos ajkakat részesítem előnyben (valószínűleg azért, mert a szemem elég érzékeny és nem szeretem rajta a sok festéket). 

Itt hangsúlyosak lettek a szemöldökök, egy fényes fehér szemhéjfesték volt az alap, műszempillával kiegészítve. Csontosítás és vörös rúzs. Szeretem ezt a képet, most a privát oldalamon is ezt használom profilképnek.

Ha hangsúlyos ajkakat szeretnél készíteni, olvasd el előtte ezt https://www.topsmink.hu/blog/smink-lepesrol-lepesre-tusvonal-es-voros-ruzs/41578/

3. Smink - Dupla tusvonal

Szerettem volna egy tusvonalas sminket is, de kicsit csavartam a dolgon és dupla tusvonalat rajzoltam:

Mindent, amit a tusvonalról tudok leírtam itt https://www.topsmink.hu/blog/szemhejtus-kisokos-minden-amit-tudni-kell-milyen-tusok-vannak-es-hogy-hasznald-oket-/42150/

4. Smink - amikor már nem jutott semmi az eszembe

Ma már nem így csinálnám meg ezt a sminket, valószínűleg jobban és lágyabban satíroznám el a festéket szem körül, de a hullafehér bőrkép, a szemöldök halványítása (világos korrektorral) és a száj szerintem jól sikerült. A szemre ajakkontúr ceruzát használtam.

Mindez összesítve :)

+1 Megtaláltam még egy képet amikor fotó után kellett sminkelni és ezt is nagyon szerettem :)

A 2020-as év átalakulásai (az összes sminkem abból az évből, kicsit jobb minőségű fotókon, mint ebben a cikkben:) megnézhetőek ebben a videóban:



Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink


Ezek a cikkek is érdekelhetnek...Ha igen, klikk a képre és már olvashatod is:)

vissza

Hozzászólások

Social Media

Kapcsolat

TOPSMINK BLOG -RIEDER OTÍLIA

E-mail:

topsminkblog@gmail.com


Legnépszerűbb bejegyzések

Teafaolaj- Hogyan használom?

Ajakradír házilag- 3 összetvőből

Ombre haj képek - A legjobb 50 ombre haj fotó

Hogyan tisztítsd a sminkes ecseteidet

Milyen a jó alap sminkkészlet ?

Kérlek a Blog tartalmát ne másold, ne jelentesd meg más online és offline felületen.

Topsmink.hu egyedi szöveges és képi tartalom. Copyright 2015-2021, R. Otília. Minden jog fenntartva!



BLOG