Sminktermékek - Beauty újdonságok külföldről

2017.09.25.

Néha kicsit olyan az érzésem, mintha párhuzamos valóságban élnénk smink szempontból. Ha külföldi blogokat nézek, megjelennek a legújabb trendek, márkák (pl: arctisztító stick, chrome highlighter), itthon pedig van egy catrices, essences második dimenzió.

Arctisztító stick? Újévi Beauty naptár? Ázsia meglepetés doboz Estée Lauder márka termékeiből? Chrome folyékony highlighter?

Ebben a cikkben néhány mostanában megjelent beauty újdonságot mutatok be. Itthon nem kaphatóak, de szerintem érdemes néha kitekinteni:)

1. Origins Modern Friction cleansing stick


Ez a termék volt az első, amit felfedeztem, mint arctisztító sticket, de kiderült, hogy néhány márka már hamarabb előrukkolt vele. Ez is egy koreai újdonság volt (a SU:M37 terméke volt az első), mely szerintem egy új trend lehet. Én elsősorban utazáshoz találom praktikusnak ezt a kis terméket.

De hogy is kell használni?

A nedves arcot bekenni vele, majd vízzel felhabosítani és hagyományos módon lemosni. Ennyi. Az Origins terméke radírozó szemcséket is tartalmaz.

2. The Body Shop- New Year Count Down Calendar


Adventi naptárat láttunk már a Body Shop-tól és mástól is. De mit adjunk el a veőknek az ünnepek után?

Ez a naptár december 25-én kezdődik és az év utolsó napján ér véget.

Ugyan teljes méretű termékeket tartalmaz , de 99 Font így is borsosnak tűnik.

Én semmi nyomát nem láttam, hogy itthon kapható lenne...

3. Estée Lauder Asiana Beauty Box


Ez a második ilyen jellegű összeállítása a márkának. A dobozban az Estée Lauder márka brandjeinek termékei vannak ( Mac, Clinique, Origins, Estée Lauder, Bobbi Brown, Dorphin, Smashbox). Az Egysült Királyság legnagyobb Ázsiai esküvői magazinjával együtműködve készült el, elsősorban keleti igények alapján, de nagyon jó ár-érték arányban.

4. Barry M Liquid Chrome Highlighter

A Highlighter terchnikáról itt írtam egy nagyon részletes cikket: Highlighter kisokos/ minden, amit tudni kell

Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsminkvissza

Hozzászólások