Tavaszi körmök Essence lakkokkal / 4 egyszerű manikűr képekkel

2020.03.31.

Nagyon szeretem az Essence körömlakkjait. A régi formula nagy kedvencem volt, az új textúrával most ismerkedem. Gyönyörű tavaszi színeket szereztem be és elkészítettem néhány egyszerű, az évszaknak megfelelő körömfestést. Ezeket osztom meg ebben a cikkben.

Az elmúlt években nagy felfedezésem volt a Essence the Gel  körömlakk kollekciója. Nem is hittem el, hogy ennyire jó minőségű lakkokat kapni ilyen kedvező áron. Vékony rétegű, szép színű, nagyon tartós lakkok, melyek nekem (Essence alap és fedőlakkal egy hetet is kibírtak).

Az essence bázis és fedőlakkja: (nekem bármilyen márkájú körömlakkal remekül együttműködik és 6-7 napot is bírnak)

Néhány hónapja ez a termékcsalád megújult, ez lett Essence Shine&Go kollekció. Akkor már terveztem ezt a cikket ezért tavaszi színeket szereztem be. Az új textúra teljesen más, sokkal krémesebb, ezért a réteg is vastagabb a körmön, viszont nagyon szépen oszlik, még a világos színek sem lesznek csíkosak. Valóban olyan hatása van, mint egy gél lakkozásnak. Négy egyszerű körömfestést készítettem ezekkel a lakkokkal.

1. Rózsaszín körmök

Én szinte csak tavasszal használok rózsaszín körömlakkot (és rúzst), akkor viszont nagyon sokszor.. Általában nem érzem közel az egyéniségemhez ezt a színt, de mikor beköszönt a tavasz én is elkezdek pasztell színeket használni. A bőr is ebben az időszakban a legvilágosabb, ezért nagyon jó mutatnak a halványabb színek.

A 30 Get ready, egy annyira szép rózsaszín, hogy magában, minden díszítés nélkül is viseltem. Nekem alap és fedőlakkal egy hétig bírta és nagyon szerettem.

2. Pasztell színek

Amikor a lakkokat válogattam, nagyon szép halvány tavaszi színeket találtam. Ez a manikűr az egyik nagy kedvencem tavasszal...Mentazöld, világoskék, rózsaszín és fehér. A nagyujj körmén látható matt fehér: 33 Wild White Ways. A kisujjon lévő halvány rózsaszín (sweet as candy) átlátszó, francia manikürhöz is használható.

3. Francia körmök

Amikor ezeket a lakkokat próbálgattam, kellemes meglepetésként ért, hogy nagyon szép francia lakkozást is lehet vele készíteni. Az alap és a fedőlakk közé, a 05 sweet as candy lakk került, a fehér pedig 33 Wild White Ways Essence lakk. Egy hétig tartó nagyon szép, szolid manikürt tudtam készíteni.

4. Rózsaszín körmök + csillogás

Találtam egy nagyon világos rózsaszín színt (04 Millenial Pink). Sajnos ez volt az egyetlen az összes közül, amely könnyebben kopott.:((( Viszont lehet helyettesíteni másik rózsaszínnel. Ez a körömfestét jó alkalom volt arra is, hogy kipróbáljam  a csillámos, ezüst lakkot. Az a körmöm amire a csillámos lakk került sokkal tovább bírta, mint a többi...

A blogon még ezeket a kéz-és körömápolással kapcsolatos cikkeket találod:

Tökéletes manikűr lépésről lépésre

Márvány körmök egyszerűen lépésről lépésre

Essence Shine Last&Go körömlakk / őszinte vélemény

Francia körmök kis csavarral

L'occitane she vajas kézkrém/ őszinte vélemény

Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink

vissza

Hozzászólások