Top 5 kedvenc Nivea termékem

2020.12.11.

A krém, amit mindenféle túlzás nélkül mindenki használt már. Nincs aki ne találkozott volna a klasszikus kék/ fehér fémdobozzal. A Nivea a klasszikus krém mellett még több terméktípussal is a legnépszerűbbek között van (testápolók, tusfürdők stb.) Ebben cikkben a kedvenceimet gyűjtöttem össze.

Ezt a márkát tényleg mindenki ismeri. Nekem is van néhány NIVEA termékem, amit folyamatosan újra veszek...

1. Klasszikus NIVEA, NIVEA soft, NIVEA care


A NIVEA az egyik legismertebb kozmetikai márka. Első emlékem a márkáról (mint oly sokaknak :) a hagyományos fém dobozos NIVEA volt gyermekkoromban....Úszni jártam és anyukám mindig ezt adta, hogy vigyem magammal (mondjuk a 70-es években nem sok minden mást tudott volna adni:)) Szerintem ezt a krémet senkinek nem kell bemutatni. Egy sűrű, Glycerint, vazelint és panthenolt is tartalmazó krém. Nekem az állaga miatt soha nem volt a legnagyobb kedvencem, viszont azóta megjelent a piacon a Nivea Soft és a Nivea Care. Mind a kettő a hagyományos krémnek egy könnyebb, továbbfejlesztett változata. A Nivea soft a leglazább textúrájú, legkönnyebben kenhető krém, a NIvea Care (talán ennek van a legszebb összetevő listája, pl. Shea vajat is tartalmaz) pedig valahol a kettő között van állagra. Viszont illatra mindhárom ugyanaz:) A hagyományos Nivea krémet én túl zsírosnak találom (bár sokan pont ezt a sűrű textúrát szeretik benne), a Nivea soft és care között hatásában nem érzek nagy különbséget, mindkettő jól hidratál. Viszont az összetevő lista miatt általában a Nivea Care-nél kötök ki. 

Minden családban kell lenni egy univerzális krémnek, amit kenhetünk gyerekre, férjre, magunkra vagy akárkire. Én erre tartom otthon:)

2. NIVEA krém Tusfürdők


A magyar tusfürdő piacot egyértelműen a Dove és a Nivea uralja. A Top 20-ból 7 (!) NIVEA termék. A tusfürdő olajokat külön vettem, de a hagyományos hidratáló tusfürdők közül a Creme care, Care &Roses, Care&Orange, a Creme Soft és a Care& Star fruit is a legnépszerűbek között van. Nekem évszakonként változik, hogy melyik illatot használom. Télen a narancsos a kedvenc, tavasszal a rózsás és nyáron az egzotikus csillag gyümölcsös. A Creme Care és a Creme Soft sűrű, hidratáló, krémes tusfürdők, ezért leginkább ősszel és télen használom őket (akkor viszont folyamatosan:)

3. NIVEA olaj tusfürdők


Mivel az olaj tusfürdők teljesen más állagúak, mint a krémesek (és árban is drágábbak) ezért őket külön csoportba vettem. Azért szeretem őket, mert olajos tusfürdőkről lévén szó nagyon jól hidratálnak, viszont alapvetően friss érzetet hagynak maguk után, nincs az a fullasztó érzés, ami előfordul más fürdő olajoknál. A legnépszerűbbek a Water Lily &Oil (ez egy virágos számomra tavaszias illat), a Hawaiian flower& Oil pedig egzotikus, számomra nyári illat.

3. Nivea Q10 power arckrém


Ezt a krémet azért vettem bele Top 5-be, mert szerintem ár érték arányban, akár 40 felett is az egyik legjobb krém. Én legutóbb a 20 ml-est vettem 1200.- Ft körül, az 50 ml pedig olyan 3000.- Ft körül van. Összetételét tekintve van benne shea vaj, E vitamin és méhviasz, de talán a legfontosabb a Q10-koenzim, mely az emberi sejtben is megtalálható és fontos szerepet játszik a sejtek energia termelésében. Bőrtípust tekintve elsősorban normál és száraz bőrre ajánlott. Intenzíven hidratál (viszont könnyen beszívódik), mérsékeli a ráncokat és megelőzi a kialakulásukat, regenerál és vitalizál. Nekem általában van itthon egy kicsi tégely, hogyha kifogynék a drágább vagy kedvenc krémekből. Személyes tapasztalatom, hogyha luxus krémekkel nem is , de az 5-10 ezer forint közötti krémekkel simán felveszi a versenyt. Tehát aki nem akar különösebben sokat költeni egy hidratáló krémre, annak kimondottan jó vétel lehet.

4. NIVEA  Pearl&Beauty golyós dezodor


Ez a termék nem mindenkinek válik be, nekem az egyik kedvenc deom (a Borotalco mellett). Elsősorban azért , mert száraz bőröm van és nem is vagyok különösebben izzadós. Ez pedig egy könnyű hidratáló dezodor. Tulajdonképpen mindent szeretek benne. Az illatát, ami egy könnyű virágos, tisztaság illat. Nagyon finom, egyáltalán nem tolakodó vagy meghatározó. A krémes állagát (fontos összetevő benne az avokádó olaj). Mivel száraz bőröm van ezért fontos, hogy hidratáljon. Nekem nagyon gyorsan beszívódik, de puha érzetet hagy maga után. Alkoholmentes, ezért bármilyen szárító hatás kizárt. Nekem egész nap tart a hatása. Olvastam olyan véleményeket, hogy nem szívódik be, vagy az izzadás gátló hatás nem tart ki egy napig. Lehet, hogy aki izzadósabb, vagy zsíros bőrtípusba tartozik annak így van, nekem viszont nagyon bevált és folyamatosan újra veszem.

Nektek melyik a kedvenc Niveátok?

Ezekről az arc- és testápolási termékekről írtam véleményt a blogon:

Eredeti Konjac szivacs

Bioderma Sensibio Micellás víz

Garnier Micellás víz

Manna Ében arctisztító szappan

Delia Hyaluronsavas szérum

Helia D Botanic Concept Tokaji Aszús krém

La Roche Posay Effaclar Duo arckrém

L'oreal Paris Hydra Genius arckrém

Pompom Neroli virágvizes zselé

Glamglow Supermud maszk

Carmex ajakápoló

EOS ajakbalzsam

Alverde Testvaj

CeraVe Hidratáló krém

NUXE száraz olaj

Sudocrem

L'occitane Shea vajas kézkrém

Crystal dezodor

Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink

Ezek a cikkek is érdekelhetnek...Ha igen klikk a képre és már olvashatod is:)

vissza

Hozzászólások