TOP 8 legjobb highlighter (szerintem)

2021.04.08.

Újra itt a tavasz, majd jön a nyár és ez számomra azt (is) jelenti, hogy elővehetem a kedvenc highlightereimet:) Ebben a cikkben a (kategóriánként) legjobbakat mutatom be.

Egy highlighter vagy highlighter paletta beszerzése tavasszal mindig jó ötlet...

Ha nem tudod melyiket válaszd, íme ezek a legjobbak (szerintem):

Ha drogériás termékeket használsz:

Catrice High Glow Mineral Highlighter (ár 1.500 és 2.000.- Ft között)

Én alapvetően azon a véleményen vagyok, hogy vannak olyan termék típusok (és ilyen a highlighter is) amiből érdemes egy jól megválasztott high end darabot beszerezni. A magasabb árkategóriájú termékek általában finomabban őröltek, ezért szebb a fényük, és nagyon kevés kell belőlük, ezért tovább is tartanak. Viszont, ha csak ritkán használnád és nem szeretnél drágább terméket venni, akkor a Catrice highlightere jó választás. Ez egy nem igazán csillogós, diszkrétebb fénnyel rendelkező highlighter, mely a hétköznapokra is használható. Szép összetevőlistája van, fő összetevője a Mica és a Talcum, de tartalmaz jojoba olajat is. Nekem a 010 Light Infusion színű árnyalat van meg, ez egy színtelen, tulajdonképpen csak fényt adó highlighter. A kevésbé finoman őrölt highlightereket, mint a Catrice jobb nagyobb fejű ecsettel feltenni. Az őszinte vélemény az, hogy ebből a termékkategóriából érdemes egy drágább minőségi termékre beruházni ...

A legnépszerűbb:

theBalm Mary Lou Manizer highlighter (ár 7.000.- ft körül)

A theBalm márkának a legnépszerűbb termékei egyértelműen a highlighterek. Női nevekkel jelölik őket (Bonnie, Betty és Mary Lou:) Egyértelműen az utóbbi a legnépszerűbb, ez egy halványan arany fényű (de nem sárgás), finoman őrölt highlighter. Előnye, hogy hivatalosan használható szemre is, és a színe alapján is (főleg kék szeműeknek) nagyon jó választás szemfestéknek is. Egyszerű és szép összetevő listával rendelkezik. Ugyan van egy erősebb fénye, de még beilleszthető a hétköznapi sminkbe is. Praktikus, hogy tükörrel ellátott dobozban van (sajnos ez a legtöbb highlighterről nem mondható el...)

Ha egészen diszkrét fényt szeretnél:

Idősödő vagy száraz bőrre nagyon előnyösek a finoman őrölt, de nem csillogó highlighterek, melyek valóban csak fényt adnak, élettel teli bőrt eredményeznek. Ha valaki igazán fényes highlightert szeretne, annak nem ez lesz a terméke, de szatén finisű bőrképhez tökéletes. Ezt a típust érdemes kisebb, tömörebb fejű ecsettel felvinni.  Ebből a típusból két kedvencem is van.

Maybelline Face Studio Master Chrome Metallic highlighter (ár 3.000.- Ft körül)

Több árnyalatban kapható, nekem a rózsaszínes van. Én azért szeretem, mivel minden évszakban használható és egészséges bőrképet ad és a textúrájának köszönhetően nem ül be a ráncocskákba. 

Ennél a sminknél (is) ezt használtam:

És íme ez a három highlighter swatchokban: 

Bobbi Brown Highlighting Powder (ár: 19.000.-Ft körül, Mini: 9.000.- ft körül)

Az igazi luxus darab. Én a rózsaszínes Pink Glow árnyalatot használom. Egyértelműen ez az a highlighter, amit a legtöbbet használok. Ez a kedvence Kate Middletonnak is (az esküvőjén is ezt viselte:) A Bobbi Brown luxus márka, de jó hír, hogy néhány termékből (többek között ebből is) van mini kiszerelés. És bár mini, úgy érzem egy életre elég lesz, szinte egyáltalán nem látni, hogy fogyna...

Ennél a sminknél is ezt használtam:

Illetve ebben a Topsminkblog Youtube videóban (Natúr temészetes smink lépésről lépésre, 40 felett) is ezt használtam:

Ha igazán erős fényt szeretnél:

MAC Mineralize powder (ár: 10.000.- Ft felett)

A Mac highlightere egy valódi sikertermék. Finoman őrölt, fényes púder. A legnagyobb kedvenc  (én is ezt használom) a Soft&Gentle, ez egy halvány bézs szín. De kapható egészen világos bőrhöz passzoló (Lightscapade) vagy erős arany/ bronz árnyalat is (Gold Deposit). Annyi mennyiséget tartalmaz, hogy kis túlzás nélkül egy életre kitart. (Viszont vigyázni kell, hogy ne essen le, mert mint a többi Mac Minera termék ez is darabokra tud törni. Sajnos tapasztalatból beszélek :(((

Itt is ezt használtam:

Ha palettát szeretnél:

Makeup Revolution Cheek Kit (ár: 2.000.- Ft alatt)


Ez egy nagyon jól kihasználható paletta. A barnás árnyalat, akár bronzer helyett, a narancsos pirosítónak, a világos színek highlighternek. A két világos szín valóban fényes én pl. nagyon szeretem belső szemzugba is használni. Nekem a legvilágosabb Take a Breather árnyalat van meg. Az árához képest finoman őrölt.

Egy kép, amikor szinte csak ezt a palettát használtam a teljes sminkhez (rúzs helyett a MAC Creme Colour Base / Hush árnyalatát tettem fel)

Illetve ebben a Topsminkblog Youtube videóban (gyors nyári smink lépésről lépésre, csak drogériás termékekkel) is ezt használtam:


Ha krémes terméket szeretnél:

MAC Creme Colour Base


Szerintem a MAC egyik alulértékelt terméke. Divatbemutatókon rengeteget használják, mert hivatalosan is használható arcra, szemre és szájra is. Nekem több is van belőle, de a legnagyobb kedvencem egyértelműen a Hush. Egy szép természetes rózsaszínes termék, mely magában is használható, de ha még poros állagú highlightertt is teszünk rá, akkor igazán fényes végeredményt kaphatunk. 

Egy példa arra, hogy lehet rétegezni a Highlightereket ( a fotón: Mac Creme Colour base/ Hush + Mac Mineralize/ Soft&Gentle)

Folyékony állagú highlighter

Revolution Pro The Illuminator (ár: 2.000.- Ft körül)


Ez egy folyékony állagú highlighter, elsősorban látványosabb sminkhez vagy fotózásra. Nagyon szeretem, hogy applikátoros ezért nagyon pontosan lehet dolgozni vele. Először a bronzos (Picturesque) árnyalat volt meg, amit én inkább pirosító helyett használtam, de annyira bevált, hogy beszereztem a szinte majdnem fehér Distinctive árnyalatot is (elsősorban az Instagram fotóimhoz:)

UPDATE 2022: A cikk írása óta szert tettem egy Sigma Highlighter palettára, amit imádok:) Itt írtam róla: karácsonyi csillogás Sigma termékekkel

A Highlighterek használatáról ebben a cikkben írtam részletesen: Highlighter kisokos - Minden, amit tudni kell

Még ezeket a "Best of" cikkeket találod a blogon:

Ezek a legjobb alapkrémek

Kedvenc szemkörnyék ápolóim

TOP12 legszebb rózsaszín rúzs /cikk+videó

Ennek a cikknek a videó változata is elkészült a Topsminkblog Youtube csatornájára:


A legjobb sminkecsetek, amit mindenképp szerezz be

3 termék, amit feltétlenül szerezz be, ha itt a hideg

TOP5 nyári körömlakk: OPI, Essie, Essence, Sally Hansen

Ennek a cikknek a videó változata is elkészült a Topsminkblog Youtube csatornájára: 



Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink

Ezek a cikkek is érdekelhetnek...Ha igen akkor klikk a képre és már olvashatod is:)


vissza

Hozzászólások

Social Media

Kapcsolat

TOPSMINK BLOG -RIEDER OTÍLIA

E-mail:

topsminkblog@gmail.com


Legnépszerűbb bejegyzések

Teafaolaj- Hogyan használom?

Ajakradír házilag- 3 összetvőből

Ombre haj képek - A legjobb 50 ombre haj fotó

Hogyan tisztítsd a sminkes ecseteidet

Milyen a jó alap sminkkészlet ?

Kérlek a Blog tartalmát ne másold, ne jelentesd meg más online és offline felületen.

Topsmink.hu egyedi szöveges és képi tartalom. Copyright 2015-2021, R. Otília. Minden jog fenntartva!



BLOG