Végre beszereztem: Bobbi Brown termékek (tus, rúzs, highlighter) /swatchok+vélemény

2020.10.22.

A Bobbi Brown márka géles tus már évek óta a várólistámon van. Aki olvassa a blogot az tudja, hogy nekem egy tus sosem lehet elég jó, mindig el tudok még feketébbet, még jobbat képzelni. Mivel sokan állítják, hogy ez a tus a legjobb, nem volt kérdéses, hogy egyszer beszerzem. És ha már Bobbi Brown termékek, akkor szert tettem néhány rúzsra és egy highlighterre is. Swatchok és vélemény a cikkben:)

Mit kell tudni a márkáról?

A Bobbi Brown márkát (milyen meglepő:) Bobbi Brown sminkes alapította 1991-ben. Első termékei rúzsok voltak. Elsősorban smink termékeik vannak, de az arcápolók is igen ismertek (hidratáló krém, arclemosó olaj). 1995-ben megvásárolta az Estée Lauder, így egy olyan nagy kozmetikai családba került, melynek tagjai többek között a Mac, a Clinique vagy a Smashbox.

A márka filozófiája a természetesség, hogy mindenki legyen önmaga abban a sminkben, amit visel. Nekem mindig is ez volt szimpatikus a Bobbi Brown sminkekben. Most, amikor divat, hogy teljesen új arcot rajzolunk (és akkor még a rengeteg retusról és filterről nem is beszéltem), üdítően hat, ha valaki a természetességet tűzi ki céljául. Amikor a sminkes nem akarja megváltoztatni az arcot, csak azt szeretné, hogy az illető a lehető legjobb formáját mutassa. Amikor benézünk a tükörbe és azt mondjuk: Igen ez vagyok én és milyen jól nézek ki!

Ebben a cikkben megosztottam Bobbi Brown szépségippjeit 50 felett

A termékek high end (magasabb) árkategóriájúak. Ennek megfelelően magasabb minőséget is vártam el. Aki olvassa a blogot, az tudja, hogy általában high end párti vagyok (annak ellenére, hogy van több drogériás termék, amit használok és szeretek). Nagy általánosságban azt gondolom, hogy a magasabb ár általában jobb minőséget és termékösszetételt jelez. Például van jónéhány rúzsom, de valahogy mindig a kicsit drágábbaknál kötök ki, amikor választanom kell, hogy melyiket tegyem fel. Mert pont olyan a színe, pont olyan a textúrája és pont annyira tart, amennyire elvárom. Amikor a Notinoról beszereztem a Bobbi Brown termékeket, akkor is ezek voltak az elvárásaim.

Beszereztem a régen vágyott tust és szerettem volna, ha végre megtalálom azt, amelyik nagyon fekete, szépen lehet vele dolgozni és tartós is. Ebben az árkategóriában már nem szívesen vállalok kompromisszumot. Örömmel láttam, hogy vannak mini termékek (persze az öröm csak mérsékelt volt, mert a rúzsok darabja még ebben a kiszerelésben is 5.000.- Ft körül volt, a pirosítók és highlighterek pedig közel 10.000.- forintba kerültek). Végül mind a két mini rúzst (Mini crushed lip colour) beszereztem,  ami kapható volt (Babe és Ruby) színekben. Egyértelműen azzal a szándékkal tettem ezt, hogy lesz kér olyan rúzsom, amit tudok hordani hétköznapokon és fogom annyira szeretni, hogy sokat használjam őket. Szerencsémre ajándék akció volt, ezért kaptam egy harmadik mini rúzst ajiba. Az utolsó szerzemény pedig a highlighter volt, Pink Glow színben. Ennél a terméknél az volt az elvárásom, hogy találok egy finom őrlésű, nem tolakodó fényű, nem darabos, nem csillogós, mindennap viselhető highlighter, ami az én 40+ korszakomban is simán hordható. Főleg azért , mert a márka valóban nem szab korhatárt. A videóikban simán szerepelnek, 40, 50 vagy 60+-os hölgyek.

Tehát ezek voltak az elvárásaim és most nézzük, hogy megfeleltek-e ennek a Bobbi Brown termékei. 

Bobbi Brown Long-wear eyeliner géles tus:

Nem csalódtam:) Fekete, nagyon könnyű dolgozni vele. Kicsit szárazabb textúrájú, nem annyira krémes. Tulajdonképpen egy vonallal meghúzta a tust. Nem kenődött, nem ragadt fel a felső szemhéjra (pedig az én rejtett szemhéjamon ez előfordul:) Egyenlőre nagyon elégedett vagyok:)

A tusok használatáról itt írtam részletesen: Szemhéjtus kisokos: Minden, amit tudni kell

Ez a tus nem csak feketében, hanem barnás árnyalatokban is kapható.

UPDATE 2022: Ez lett a kedvenc tusom:) Szinte csak ezt használom. Könnyű vele dolgozni, szép fekete és egyáltalán nem kenődik el. Még mindig az eredetileg megvett darabot használom és még (szerencsére) nem mutatja beszáradás jeleit...

Ebben a videóban is ezt a tust használtam a Topsminkblog Youtube csatornáján:

Bobbi Brown mini lip crush color rúzsok


Mindhárom rúzs erősen pigmentált, viszont nagyon könnyű textúrájú, ezért nagyon szépen mutat az ajkakon és nagyon kényelmes viselni. A Babe egy rózsaszínes, barackos árnyalat. Én elsősorban tavaszra tudom elképzelni. A Ruby számomra inkább téli rúzs, sötétebb árnyalat, de a könnyű, krémes állag miatt nagyon természetesen hat. A nagy kedvencem pedig az ajándékba kapott Neutral rose lesz:) Pont az nude szín, amit imádok. Bár a rúzsok nálam ritkán fogynak teljesen, valahogy az az érzésem, hogy ezek teljesen elfognak (már csak a mini kiszerelés miatt is). Ezek a rúzsok szerintem kimondottan jó 40+ korban. Nagyon természetes, hidratált a hatás, viszont van valamennyi színe, egy kicsit élénkek, ezért friss hatást adnak.

A sminkes képeken a rúzsokon kívül rajtam van a tus és a highlighter is. (ez utóbbi az orron és a száj  fölött látható jobban). 

Mini highlighting powder Highlighter


Ez is olyan amilyet elképzeltem. Nagyon természetes fényt ad (Pink glow árnyalat). Finoman őrölt, nagyon szépen oszlik és egyáltalán nem ül be a ráncocskákba. Valami ilyesmire gondoltam, ezért ezzel is elégedett vagyok.

A highlighterek használatáról itt írtam részletesen: Highlighter kisokos

Ezt a highlightert használtam ebben a Topsminkblog Youtube videóban is:

 Egyenlőre úgy tűnik, hogy a Bobbi Brown rendelésem egy sikertörténet, egyenlőre mindegyik nagyon tetszik, majd updatelek, hogy hosszú távon mennyire váltak be.

UPDATE 2022: Itt is ugyanarról tudok beszámolni, mint a tus esetében. Ez az a highlighter, amit egyértelműen a legtöbbet használok.

Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:) Ha igen klikk a képre és már olvashatod is:)

vissza

Hozzászólások