Youtube sminkes videók - TOP 8 átalakulás

2017.09.22.

Én személy szerint nem kedvelem, mikor a smink által valakiből új embert készítenek, de az a nyolc videó, amit összeválogattam vagy olyanokról szól, akik valamilyen betegség vagy bőrhiba miatt kénytelenek sminkelni vagy a minden képzeletet felülmúló kreativitásról.
Fogadjátok szeretettel ezt a kis összeállítás :)

Update 2020: Közben a Topsmink Youtube csatornája is elindult és az első videók között volt az az összeállítás, amiben a 2020-ban készült sminkjeimet veszi sorra

1. Nikkie Tutorials_ The Power of makeup

Ez a videó az egyik legnézettebb (a mai napon 38 millió (!) megtekintésnél tart) és elég sokat is cikkeztek róla. Nikkie, akinek remek sminkes csatornája van, azzal kezdi, hogy sokan elítélik, amiért erősen sminkel hétköznapokon is. Hogy sokszor azt sugallják, bűnősnek kéne éreznie magát, amiért imád sminkelni és saját bizonytalanságát rejti smink mögé. Ezért a fél arcát sminkelte a videóban, a másikat természetesen hagyta. Ezáltal a videó tényleg látványos lett. Én azért is szeretem, mert egyrészt megmutatja, hogy mennyit tehet hozzá a külsőhöz a smink és a sokak által példaképnek tekintett hírességek sokszor mennyit köszönhetnek a makeup-nak. Illetve Nikkie sok olyan problémával küzd (arc pirosodása, kevés szemöldök, rejtett szemhéj), amivel sokan és remek megoldásokat kínál.

2. Kandee Johnson - Barbie doll makeup transformation

Ez a videó is nagy favorit, több, mint 30millió megtekintéssel. Kandeenek remek átváltozós videói vannak, szinte már művészi szinten. Ebben a videóban Barbie babává válik. (Amúgy a videóban is látható, hogy Barbinak már szinte nem is emberi a megjelenése - gondolok a pupilla méretére, a méteres szempillákra stb. :)

3. Cheri Lindsay - Camo confessions

És egy teljesen más típusú átváltozás. Cheri vitiligo betegséggel él és a csatornája nem sminkes csatorna, hanem elsősorban ezzel a betegséggel kapcsolatos kisfilmek sorozata. Ez a videó azt mutatja be, hogyan teszi a bőrét egyenletessé és a sminknek arról az erejéről szól, amikor ahhoz segít hozzá, hogy valaki magabiztosabbnak érezze magát.

Update: sajnos ezt a videót idő közben eltávolították. Azért hagytam benne a listában, mert ha valahogy rá tudtok keresni érdemes. Keveset beszélünk, arró, hogy vannak akik nem úri hóbortból sminkelnek vagy végeztetnek plasztikai műtétet, hanem azért mert valamilyen károsodással születtek vagy szenvedtek el később.

4. Lisa Eldridge - Best and worst makeup moments in history

Történelmi áttekintés a sminkekről, egy igazán kreatív videó... (ahol tényleg a koroknak megfelelő sminkek készültek:) Lisa Eldridget nekem nagy favorit, imádom amit csinál...

5. WatchCuts- 100 Years of Beauty

A watchcuts csatornának mindenféle videói vannak, de egy teljes sorozatot szenteltek annak, hogy melyik országban hogy alakultak a sminkelési szokások az elmúlt 100 évben. Vannak jobban és rosszabbul sikerült kisfilmek, ez volt az első darab (USA), amit még több, mint 60 ország követett (Németország, Izrael, Korea...). Tehát elég érdekes :)

A teljes sorozat megnézhető itt: 100 év szépség

6. My Pale Skin - You look disgusting

Ez a videó, mindig megdöbbent, ahányszor látom. Em Ford yt csatornája a MyPaleSkin. Erősen pattanásos, aknés bőr problémájával küzd. Ez egy megdöbbentő kisfilm arról, hogy, amikor natúr arccal kezdett képeket posztolni a kommentek nagy része csúnyának, ápolatlannak és visszataszítónak látta, míg a sminkelt képeket szépnek és tökéletesnek. Amikor kiderült, hogy ugyanarról a lányról van szó, az emberek becsapva érezték magukat ...

Tényleg ennyire a külső alapján ítélnénk?

A videóra (20millió megtekintés felett tart) rengeteg reakció videó készült, sokan foglaltak állást arról, hogy a személyiség vagy a külső a fontos?

Em vállalja az arcát a videóiban, ami sokaknak inspiráló, illetve sok terméket tesztel erre a típusra,  ami szintén hasznos lehet.

7. Michelle Phan- Lady Gaga Bad romance look

És az örök klasszikus Michelle Phan egyik legnépszerűbb videója ( 55millió megtekintés:)


8. Linda Hallberg- The ultimate Makeup inspiration video

És a végén a személyes kedvencem és a pinterest királynője Linda Hallberg. Ebben a videóban az összes 2016-os sminkjét lehet megnézni. Lenyűgöző...

A csatornáján pedig sok kreatív videó van még...

Közösségi médiával kapcsolatban még ezeket a cikkeket olvashatod a blogon:

Elindult a Topsmink YouTube csatornája

TOP10 magyar Youtube sminkcsatorna

Legnépszerűbb beauty trendek a közösségi oldalakon- 2019

Hogyan sminkelj, hogy jól mutass a fotókon?

Hogyan retusáld a sminkfotóidat?

Angol magyar sminkes kisszótár

A 10 legkeresettebb beauty trend a közösségi oldalakon-2017

Elindult a Topsmink Pinterest oldala


Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink

Ezek a cikkek is érdekelhetnek...Ha igen klikk a képre és már olvashatod is:)

vissza

Hozzászólások