ESKÜVŐI SMINKTIPPEK


Az esküvő az az alkalom, amikor azok is készíttetnek sminket, akik soha nem tették ezt addig.

Sokaknak az esküvő az egyetlen alkalom, amikor sminkessel találkoznak. 

Minden nő az esküvőn szeretne a legszebb lenni, ezért -bár ezt kevesen vallják be - nagy nyomás nehezedik a sminkesre. Hiszen azt a külsőt kell megalkotnia, amit a menyasszony elképzelt.

 

Ezért többször írtam is az esküvői sminkről. Ha a közeljövőben aktuális lesz Nálad az esküvő vagy csak érdekel a téma, érdemes beleolvasni ezekbe a cikkekbe :)

Írtam egy alap cikket arról, hogy milyen a jó esküvői smink. Próbáltam belesűríteni mindazt, ami tíz év sminkes tapasztalattal a hátam mögött, fontosnak tartok megosztani. Elolvashatod a cikket itt: Milyen a jó esküvői smink? 


Ha kíváncsi vagy, hogyan készül egy esküvői smink lépésről lépésre, vagy esetleg úgy döntesz, hogy magad készítenéd el a menyasszonyi sminket (amit én egyáltalán nem ajánlok, több ok miatt sem: technikai tudás és megfelelő, profi anyagok hiánya). Tehát, ha szeretnéd megtudni, hogyan készül egy ilyen smink lépésről lépésre olvasd el ezt a cikket: Hogyan készül egy esküvői smink lépésről lépésre?

Az esküvői smink egyik kritériuma, hogy tartós legyen. Azokat a tippeket, hogyan lehet tartósabb a egy smink (kitérve az arc, a szem és a száj sminkelésére) ebben a cikkben gyűjtöttem össze: Tartson a sminked egész nap!- Tippek, trükkök


A profi szakemberrel készített smink nem tartozik a legtöbb nő mindennapi rutinjához. Ezért készítettem egy listát azokról a dolgokról, melyek fontosak egy ilyen helyzetben. Hogyan készülj elő egy sminkeltetésre? Mennyire szólhatsz bele a sminkbe? Mit tehetsz azért, hogy olyan legyen az elkészült smink amilyet elképzeltél? Ha szeretnél választ kapni ezekre a kérdésekre, olvasd el ezt a cikket: 6 fontos dolog, ha profi sminkeshez mész - Mivel könnyítheted meg a munkáját?

Remélem mindez hozzásegít ahhoz, hogy olyan gyönyörű legyél a nagy napon, ahogy elképzelted :)

Itt is megtalálsz:

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink


Social Media

Kapcsolat

TOPSMINK BLOG -RIEDER OTÍLIA

E-mail:

topsminkblog@gmail.com


Legnépszerűbb bejegyzések

Teafaolaj- Hogyan használom?

Ajakradír házilag- 3 összetvőből

Ombre haj képek - A legjobb 50 ombre haj fotó

Hogyan tisztítsd a sminkes ecseteidet

Milyen a jó alap sminkkészlet ?

Kérlek a Blog tartalmát ne másold, ne jelentesd meg más online és offline felületen.

Topsmink.hu egyedi szöveges és képi tartalom. Copyright 2015-2021, R. Otília. Minden jog fenntartva!BLOG