KAPCSOLAT / RÓLAM

 

Rieder Otília make up artist, profi sminkes

Telefon:   +36/70-882-7727

E-mail:  info@topsmink.hu

 

 

„Ha szépülni szeretnél a lelkeddel és a szíveddel kell kezdened, mert addig egyetlen kozmetikum sem fog hatni” - Coco Chanel

Többen óvtak attól, hogy ezt az idézetet mottóként használjam, hiszen egy sminkes oldalnak azt kéne tükröznie, hogy csak a smink számít, semmi más.

Viszont őszintén hiszek benne, hogy minden nő szép és nem a sminktől válik azzá. Viszont abban is hiszek, hogy a jó smink segít abban, hogy saját legjobb formánkat lássuk vissza a tükörben. Ami szép az legyen kiemelve, amit szeretnénk elrejteni az ne látszódjék. Hogy a smink után egy nő azt mondja: „Igen ez én vagyok és milyen jól nézek ki!”

Nem hiszek a személyiséget megváltoztató, az arcot teljesen másként mutató sminkben vagy inkább maszkban. Nem gondolom, hogy filterezett, retusált fotók és halloween sminkek mutatják meg egy sminkes igazi tudását. Sokkal inkább egy hibátlan tusvonal vagy egy tökéletesen megrajzolt vörös száj lehet a szakmai tudás fokmérője.

És a szakmai hitvallás után néhány szó rólam :)

Rieder Otília vagyok makeup artist, profi sminkes,  a topsmink megálmodója.

2008 óta sminkelek, szépítek menyasszonyokat, tanítok hölgyeket arra, hogy hozzák ki magukból a legtöbbet a mindennapokban. Készítek mennyasszonyi sminket, esküvői sminket, szalagavató és báli sminket. Segítek abban, hogy a fontos alkalmakon, a megjelenés is hibátlan legyen. Büszke vagyok rá, hogy ezt 6 éven keresztül a MAC magyarországi csapatán belül tehettem. 2008-tól 2013-ig  hat éven át erősítettem a Mac Aréna csapatát, mint Make up Artist és egyben ennek az üzletnek a üzletvezetője is voltam. Sminkelések, tanácsadások, rendezvények, kreativitás, tanulás a legjobb mesterektől- erről szóltak a mindennapok.

2013-tól 2015-ig az Estée Lauder és Clinique brandek senior retail managereként dolgoztam.  Ezalatt havi rendszereséggel vezettem csoportos és egyéni sminktanácsadásokat és exkluzív sminkes bemutatókat.

Jelenleg nagy örömömre önálló sminkesként dolgozom.

Miért engem válassz?

Mert kiemelkedő tapasztalattal rendelkezem a mindennapi smink terén. Mac Makeup Artistként naponta 5-10  sminket készítettem, hat évre kiszámolva ez elég szép szám..

Legyen szó esküvői vagy alkalmi sminkről, szalagavató sminkról vagy báli sminkről ahol a nagy napon kel elkápráztatni mindenkit a megjelenésünkkel, vagy sminktanácsadásról, ahol azt tanítom meg, hogy napi néhány perc ráfordítással, hogy hozhatjuk minden nap a legjobb formánkat.

A MAC-nél töltött idő arra tanított meg, hogy az a legfontosabb, hogy az akit szépítek legyen elégedett és érezze jól magát a sminkben.

Hiába gondolom azt, hogy jól állna a vörös rúzs, ha valakinek idegen a természetétől, bizonytalanul fogja hordani. Olyan mint a miniszoknya, lehet hogy szép a lábunk és jól áll, de ha feszengünk benne, akkor semmi értelme.

Az általam készített smink Rólad szól, hiszen te fogod viselni.

Ehhez a hitvalláshoz adom hozzá minden szakmai és technikai tudásomat, amit az évek folyamán elsajátítottam.

Letisztult formák, precíz eszközhasználat, tökéletes összhatás- ez jellemzi a munkáimat. A galériába gyűjtött képek tökéletesen mutatják azt, amit képviselek.

Sminkeléshez csak első osztályú anyagokat használok, elsősorban MAC-et, de más márkák is előfordulnak a sminkes bőröndömben. Bármilyen jellegű sminkhez rendelkezem termékekkel, akármilyen színű sminket találsz ki biztos, hogy meg tudjuk valósítani.

Miért a topsmink?

Mert a topsmink nem egyszerű sminkes oldal, megtalálod rajta alkalmi smink szolgáltatásaimat, de ennél sokkal többet is.

Blogot, melyen tippeket, trükköket, lépésről-lépésre sminkeket találsz. Gyakorlatias, profi blog melyből tényleg tanulhatsz.

Blog itt

Esküvői smink, menyasszonyi smink, alkalmi smink, szalagavató smink 

tudnivalók és árak itt

Sminktanácsadás szolgáltatást, melyen megtanulhatod magadat sminkelni.

részletek itt

Böngéssz, tanulj, szépülj!