KAPCSOLAT / RÓLAM

 

Rieder Otília make up artist, profi sminkes

Telefon:   +36/70-882-7727

E-mail:  info@topsmink.hu

 

 

 

Rólam

Rieder Otília vagyok makeup artist, profi sminkes,  a topsmink megálmodója.

2008 óta sminkelek, szépítek menyasszonyokat, tanítok hölgyeket arra, hogy hozzák ki magukból a legtöbbet a mindennapokban. Készítek mennyasszonyi sminket, esküvői sminket, szalagavató és báli sminket. Segítek abban, hogy a fontos alkalmakon, a megjelenés is hibátlan legyen. Büszke vagyok rá, hogy ezt 6 éven keresztül a MAC magyarországi csapatán belül tehettem.2008-tól 2013-ig  hat éven át erősítettem a Mac Aréna csapatát, mint Make up Artist és egyben ennek az üzletnek a vezetője is voltam. Sminkelések, tanácsadások, rendezvények, kreativitás, tanulás a legjobb mesterektől- erről szóltak a mindennapok.

2013-tól 2015-ig az Estée Lauder és Clinique brandek senior retail managereként dolgoztam.  Ezalatt havi rendszereséggel vezettem csoportos és egyéni sminktanácsadásokat és exkluzív sminkes bemutatókat.

Jelenleg nagy örömömre önálló sminkesként dolgozom.

Miért engem válassz?

Mert kiemelkedő tapasztalattal rendelkezem a mindennapi smink terén. Mac Makeup Artistként naponta 5-10  sminket készítettem, hat évre kiszámolva ez elég szép szám..

Legyen szó esküvői vagy alkalmi sminkről, szalagavató sminkról vagy báli sminkről ahol a nagy napon kel elkápráztatni mindenkit a megjelenésünkkel, vagy sminktanácsadásról, ahol azt tanítom meg, hogy napi néhány perc ráfordítással, hogy hozhatjuk minden nap a legjobb formánkat.

A MAC-nél töltött idő arra tanított meg, hogy az a legfontosabb, hogy az akit szépítek legyen elégedett és érezze jól magát a sminkben.

Hiába gondolom azt, hogy jól állna a vörös rúzs, ha valakinek idegen a természetétől, bizonytalanul fogja hordani. Olyan mint a miniszoknya, lehet hogy szép a lábunk és jól áll, de ha feszengünk benne, akkor semmi értelme.

Az általam készített smink Rólad szól, hiszen te fogod viselni.

Ehhez a hitvalláshoz adom hozzá minden szakmai és technikai tudásomat, amit az évek folyamán elsajátítottam.

Letisztult formák, precíz eszközhasználat, tökéletes összhatás- ez jellemzi a munkáimat. A galériába gyűjtött képek tökéletesen mutatják azt, amit képviselek.

Sminkeléshez csak első osztályú anyagokat használok, elsősorban MAC-et, de más márkák is előfordulnak a sminkes bőröndömben. Bármilyen jellegű sminkhez rendelkezem termékekkel, akármilyen színű sminket találsz ki biztos, hogy meg tudjuk valósítani.

Miért a topsmink?

Mert a topsmink nem egyszerű sminkes oldal, megtalálod rajta alkalmi smink szolgáltatásainkat, de ennél sokkal többet is.

Esküvői smink, menyasszonyi smink árak, alkalmi smink, szalagavató smink 

tudnivalók és árak itt

Sminktanácsadás szolgáltatást, melyen megtanulhatod magadat sminkelni.

részletek itt

Blogot, melyen tippeket, trükköket, lépésről-lépésre sminkeket találsz. Gyakorlatias, profi blog melyből tényleg tanulhatsz.

Blog itt

Ingyenesen letölthető könyvet  (103 sminktip..), melyben olyan trükköket írok le, amelyekről lehet hogy eddig még nem hallottál. letöltés itt

letöltöm

Böngéssz, tanulj, szépülj!

A topsminkben minden Rólad szól.