A sminkelés alapjai - Ne engedd, hogy a sminkelés kudarc legyen!

2015.10.29.

Legyen öröm forrása, legyen kis idő , amikor csak magaddal foglalkozol.
Igen, de nehéz, amikor a hibátlanul kisminkelt sztárokat látjuk (legtöbbször photoshoppal tökéletesítve) és sehogy sem hasonlítunk rájuk.
De miért is kéne?

Hiszen minden nő lehet szép, és ha sminkeletlen sztárfotókat nézünk, kiderül, hogy még a szomszéd Marika néni is jobban néz ki.
Kellő önbizalommal és egy boldog mosollyal mindenki gyönyörű.
A szép sminkhez pedig ezek a lépések vezetnek.

Találd ki milyen sminket szeretnél! Minden nap sminkelnél vagy csak alkalmakkor? Gyűjts inspirácót blogokról, pinterestről és tervezd meg a saját sminked, amiben jól érzed magad.

A Topsmink Pinterest oldalát megnézheted itt:

 https://hu.pinterest.com/topsmink/

Több ezer inspirációs smink képet gyűjtöttem már össze:)

Vásárolj tudatosan! Ne vegyél össze mindenféle terméket a drogériában (ez úgyis általában mindenféle szemfesték, meg rúzs lesz, aztán lehet, hogy korrektorod még egyáltalán nincs, holott arra lenne a legnagyobb szükséged). Hiába van ezer szemhéjpúder, ha nincs hozzá egy jó ecset. Írd össze mire van szükség a kitalált sminkhez, nézz körül több helyen, hol- mi van és mennyibe kerül. Ha van rá lehetőség próbáld ki!

Gyakorolj ! Kezdj el gyakorolni, elsőre senkinek nem lesz tökéletes a sminkje, de minden alkalommal jobb lesz, a végén pedig már behunyt szemmel is meg tudnád rajzolni.

Teszteld !Na ne anyukádat vagy barátnődet kérdezd meg, hogy milyen a smink és főleg ne a pasidat vagy férjedet, aki úgyis azt fogja mondani: „Hogy nekem smink nélkül vagy a legszebb” Fotózd le  sminket és úgy nézd meg tetszik-e, amit látsz. Neked kell viselned a sminket, neked kell jól érezned magad benne.

 Viseld önbizalommal sminked és gyűjtsd be az irigykedő pillantásokat nap, mint nap!

Nézd meg a sminkelés alapjai Topsmink gyűjteményt, ahol a bőrápolástól kezdve, az alapozáson keresztül a műszempilla felrakásáig- minden sminkes témában megtalálhatod a legjobb cikkeket. Elolvashatod itt: A Sminkelés alapjai: Sminkelés kezdőknek

Ezek a cikkek is érdekelhetnek...Ha igen, klikk a képre és már olvashatod is:)


Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink


vissza

Hozzászólások