BLOG

Ezek voltak a legnépszerűbb cikkek 2019-ben

2019.12.27. Ezek voltak a legnépszerűbb cikkek 2019-ben

Íme a Top posztok az elmúlt évből. Ha még nem olvastad vagy újraolvasnád, akkor itt a remek alkalom.

tovább

Kipróbáltam 5 Mac alapozót / Hogyan használd, hogy tökéletes legyen?

2019.12.18. Kipróbáltam 5 Mac alapozót / Hogyan használd, hogy tökéletes legyen?

A Mac alapozók a legnépszerűbbek között vannak, viszont meglehetősen sok típus kapható, bőrtípust, fedést és kiszerelést (folyékony, púder, compact) illetően.. Igyekszem segíteni, hogy melyik lehet a legjobb választás, bizonyos problémákra, illetve leírom a saját tapasztalataimat az egyes alapozókról.

tovább

Kipróbáltam: Nuxe száraz olaj /Első benyomások, őszinte vélemény

2019.12.17. Kipróbáltam: Nuxe száraz olaj /Első benyomások, őszinte vélemény

A nuxe száraz olaj igazi klasszikus, ikonikus szépségtermék. Használható arcra, testre, hajra, igazi multifunkcionális darab. Mivel száraz a bőrtípusom és általában is kedvelem a bőrtápláló olajakat, úgy gondoltam itt az alkalom, hogy kipróbáljam. Egyenlőre néhány napja tesztelem és az eddigi tapasztalataimat osztom meg ebben a cikkben...

tovább

A legjobb karácsonyi szettek ajándékba (vagy magadnak)

2019.12.13. A legjobb karácsonyi szettek ajándékba (vagy magadnak)

A tavalyihoz hasonlóan idén is készítettem egy ajánlót, a legjobb karácsonyi szettekből. Az ilyen csomagok nemcsak akkor hasznosak, ha meg szeretnél lepni valakit, hanem saját részre is...Remek alkalom arra, hogy spóroljunk vagy kipróbáljunk egy terméket, amivel már régóta kacérkodunk...

tovább

Hogyan válaszd ki a tökéletes alapozót?

2019.12.06. Hogyan válaszd ki a tökéletes alapozót?

Az alapozó választás az egyik legnehezebb és legfontosabb dolog a sminkelés során. Ez a termék képezi a smink teljes alapját. Ha az alapozó nem tökéletes, akkor az egész makeup rosszabbnak tűnik. Hogyan találd meg a tökéletes alapozót? Erről írok ebben a cikkben.

tovább

Ez a legjobb alapozó? - Estée Lauder Double Wear/ Őszinte vélemény

2019.11.19. Ez a legjobb alapozó? - Estée Lauder Double Wear/ Őszinte vélemény

A Double Wear alapozó az Estée Lauder márka legnépszerűbb terméke, sokan kikiáltották már a legjobb alapozónak. Én sokat használtam magamra és sminkesként is. Ugyan egy összehasonlító cikket már írtam róla, azt gondolom megérdemel egy önálló posztot. A cikk a saját tapasztalataimat és véleményemet tartalmazza.

tovább

Jobb későn, mint soha - Elindult a Topsmink Instagram oldala

2019.11.12. Jobb későn, mint soha - Elindult a Topsmink Instagram oldala

Sokáig úgy gondoltam nem szeretnék a Topsmink blognak Instagram oldalt, bár privát fiókkal rendelkezem. Ennek több oka is volt, de végül mégiscsak elhatároztam magam...Hogy mik voltak az okok?

tovább

Kipróbáltam: Clinique High Impact szempillaspirál/ Őszinte vélemény

2019.10.22. Kipróbáltam: Clinique High Impact szempillaspirál/ Őszinte vélemény

Ez a szempillaspirál a Clinique egyik legnépszerűbb terméke, melyet talán 10 évvel ezelőtt próbáltam először és azóta újra és újra visszatérek hozzá, mert egy megbízható darab a mindennap sminkhez. Mivel sokat használtam már, ezért gondoltam megosztom a tapasztalataimat erről a termékről.

tovább

Bemutatkozik egy profi sminkiskola - Backstage Makeup School

2019.08.05. Bemutatkozik egy profi sminkiskola - Backstage Makeup School

Melyik a legjobb sminkiskola, sminkes képzés? Hol tanuljak, ha profi sminkes szeretnék lenni? Ezek a leggyakoribb kérdések, melyekkel kapcsolatban a legtöbben írtok. Mindig bajban voltam a válasszal, mert nincs személyes tapasztalatom a most működő iskolákkal. Most viszont, hogy két általam elismert szakember iskolát nyitott van egy olyan sminkes képzés, melyet őszintén tudok ajánlani.

tovább

Kipróbáltam: Carmex /Őszinte vélemény

2019.07.24. Kipróbáltam: Carmex /Őszinte vélemény

A Carmex ajakápoló ikonikus termék, minden sminkes táskájában ott lapul. Mi az oka a népszerűségének? Ennek jártam utána...

tovább