BLOG

Hogyan válaszd ki a tökéletes alapozót?

2019.12.06. Hogyan válaszd ki a tökéletes alapozót?

Az alapozó választás az egyik legnehezebb és legfontosabb dolog a sminkelés során. Ez a termék képezi a smink teljes alapját. Ha az alapozó nem tökéletes, akkor az egész makeup rosszabbnak tűnik. Hogyan találd meg a tökéletes alapozót? Erről írok ebben a cikkben.

tovább

Ez a legjobb alapozó? - Estée Lauder Double Wear/ Őszinte vélemény

2019.11.19. Ez a legjobb alapozó? - Estée Lauder Double Wear/ Őszinte vélemény

A Double Wear alapozó az Estée Lauder márka legnépszerűbb terméke, sokan kikiáltották már a legjobb alapozónak. Én sokat használtam magamra és sminkesként is. Ugyan egy összehasonlító cikket már írtam róla, azt gondolom megérdemel egy önálló posztot. A cikk a saját tapasztalataimat és véleményemet tartalmazza.

tovább

Jobb későn, mint soha - Elindult a Topsmink Instagram oldala

2019.11.12. Jobb későn, mint soha - Elindult a Topsmink Instagram oldala

Sokáig úgy gondoltam nem szeretnék a Topsmink blognak Instagram oldalt, bár privát fiókkal rendelkezem. Ennek több oka is volt, de végül mégiscsak elhatároztam magam...Hogy mik voltak az okok?

tovább

Kipróbáltam: Clinique High Impact szempillaspirál/ Őszinte vélemény

2019.10.22. Kipróbáltam: Clinique High Impact szempillaspirál/ Őszinte vélemény

Ez a szempillaspirál a Clinique egyik legnépszerűbb terméke, melyet talán 10 évvel ezelőtt próbáltam először és azóta újra és újra visszatérek hozzá, mert egy megbízható darab a mindennap sminkhez. Mivel sokat használtam már, ezért gondoltam megosztom a tapasztalataimat erről a termékről.

tovább

Bemutatkozik egy profi sminkiskola - Backstage Makeup School

2019.08.05. Bemutatkozik egy profi sminkiskola - Backstage Makeup School

Melyik a legjobb sminkiskola, sminkes képzés? Hol tanuljak, ha profi sminkes szeretnék lenni? Ezek a leggyakoribb kérdések, melyekkel kapcsolatban a legtöbben írtok. Mindig bajban voltam a válasszal, mert nincs személyes tapasztalatom a most működő iskolákkal. Most viszont, hogy két általam elismert szakember iskolát nyitott van egy olyan sminkes képzés, melyet őszintén tudok ajánlani.

tovább

Kipróbáltam: Carmex /Őszinte vélemény

2019.07.24. Kipróbáltam: Carmex /Őszinte vélemény

A Carmex ajakápoló ikonikus termék, minden sminkes táskájában ott lapul. Mi az oka a népszerűségének? Ennek jártam utána...

tovább

1 alapozó 3 módon / Hogyan változtasd az alapozó fedését?

2019.07.11. 1 alapozó 3 módon / Hogyan változtasd az alapozó fedését?

Minden alapozó felvihető különböző fedéssel. Ez a cikk elsősorban arról szól, hogy ha erős fedésű alapozód van, de lazábban szeretnéd viselni, akkor hogyan teheted ezt meg?

tovább

Kipróbáltam - Ebelin ecsettisztító folyadék / Őszinte vélemény

2019.07.05. Kipróbáltam - Ebelin ecsettisztító folyadék / Őszinte vélemény

Az ecsettisztító folyadékokról mai napig nem tudtam eldönteni, hogy valóban szükség van-e rájuk vagy csak még egy terméket ránk akarnak sózni. Két ok miatt használnám: hogy gyorsabban száradjon ill. hogy ápolja is az ecseteket. Hogy megfelelt-e az ebelin terméke erre a célra az derül ki a cikkből.

tovább

Zero waste szépségápolás / Hogyan cseréld le a termékeidet, hogy ne termelj szemetet?

2019.06.25. Zero waste szépségápolás / Hogyan cseréld le a termékeidet, hogy ne termelj szemetet?

A mindennapi szépségápolás közben (is) szemetet termelünk. Eldobható vattakorongok, borotvák, műanyag flakonok. Milyen környezetbarát alternatívák vannak ezekre? Összegyűjtöttem egy csokorba a tudatos szépségápolás alap termékeit.

tovább

Melyik a legjobb micellás víz?- Garnier vs. Bioderma Sensobio H2O

2019.03.11. Melyik a legjobb micellás víz?- Garnier vs. Bioderma Sensobio H2O

Ha jól emlékszem a micellás vizek kb. 8 éve törtek be a piacra. Vizes hatású, egyszerűen használható, smink és arctisztító folyadékok. Ma már szinte uralják az arctisztítók piacát, a legtöbben ezt használják arctisztításra. Én a két legnépszerűbbet használtam hetekig. Őszinte véleményemet olvashatjátok a cikkben.

tovább