BLOG

VIDEÓ: Natúr, természetes smink 40 felett lépésről lépésre

2021.07.22. VIDEÓ: Natúr, természetes smink 40 felett lépésről lépésre

Elkészült az első smink videó a Topsminkblog Youtube csatornájára. Aki olvassa a blogot annak talán nem meglepő, hogy ez egy mindennap hordható természetes smink...

tovább

Kipróbáltam: Bourjois Perfect 123 CC krém / őszinte vélemény

2021.06.28. Kipróbáltam: Bourjois Perfect 123 CC krém / őszinte vélemény

Én sokáig csak alapozókat használtam (és gyakran indokolatlanul erős fedésűeket:), aztán valahogy eljött az idő, amikor nem igényeltem a makulátlan arcbőrt, csak egységesíteni szerettem volna az arcképet. Ekkor léptek be az életembe a BB és CC krémek, amik közül többet nagyon megkedveltem...Ebben a cikkben a Bourjois nagyon népszerű Perfect 123 CC krémről írom le a tapasztalataimat...

tovább

TOP 5 nyári körömlakk /Essie, Opi, Essence, Sally Hansen

2021.06.18. TOP 5 nyári körömlakk /Essie, Opi, Essence, Sally Hansen

Nyáron előkerülnek nálam a vibráló élénk körömlakkok. A kedvenceimet mutatom meg ebben a cikkben:)

tovább

Kipróbáltam és nagyon bevált: Tresemmé Purify & Hydrate sampon, balzsam, fejbőrradír

2021.06.18. Kipróbáltam és nagyon bevált: Tresemmé Purify & Hydrate sampon, balzsam, fejbőrradír

Nemrég írtam egy cikket a kedvenc hajápoló termékeimről. Ott is leírtam, hogy nehéz jó termékeket találnom, mert zsírosodásra hajlamos a hajam, viszont a festésről és a formázástól a vége száraz és igénybe vett. Ezért nehéz termékeket választani. Amikor megláttam (egy reklámban:) a Tresemmé Purify és Hydrate termékcsaládot, amit kimondottan erre a típusú hajra készítettek, akkor tudtam, hogy ezt ki kell próbálnom:)

tovább

Kipróbáltam: Vichy M89 Probiotic szérum / őszinte vélemény

2021.06.03. Kipróbáltam: Vichy M89 Probiotic szérum / őszinte vélemény

Ami az arcápolást illeti: szérumfüggő vagyok. Közel 20 éve állandó része a napi arcápolási rutinomnak. Ezért amikor lehetőségem nyílt kipróbálni a Vichy M89 Probiotics szérumot, lelkesen vetettem bele magam a tesztelésbe. A tapasztalataimat olvashatod ebben a cikkben.

tovább

ÚJ VIDEÓK: Sminkecsetek tisztítása

2021.05.24. ÚJ VIDEÓK: Sminkecsetek tisztítása

A sminkecsetek tisztítása a legnépszerűbb cikk jelenleg a blogon. Ezért a videó változatát is elkészítettem a Topsmink YouTube csatornájára, vagyis mindjárt két videót... A cikkben megtalálod a két videót és arról is írok, hogy miért készült egy helyett kettő kisfilm a témából.

tovább

Kipróbáltam: Organic Shop testradírok / őszinte vélemény

2021.05.24. Kipróbáltam: Organic Shop testradírok / őszinte vélemény

A bőr radírozása fontos. Elsősorban azért mert eltávolítjuk vele az elhalt hámsejteket, a bőrfelület simább egyenletesebb lesz, a hidratáló termékek
pedig könnyebben beszívódnak. Én most találtam rá az Organic Shop radírjaira, kipróbáltam őket és ebben a cikkben összefoglalom a tapasztalataimat:)

tovább

Ezek lesznek a trendek 2021-ben?

2021.04.29. Ezek lesznek a trendek 2021-ben?

Minden évben közzé teszem a Pinterest listáját, ami a legújabb trendeket osztja meg. A keresési statisztikák alapján listázzák azokat a trendeket, amelyekre nagyon nő a keresés. Hogy ebben az évben mit jelöltek meg trendeknek, az derül ki ebből a cikkből.

tovább

TOP12 legszebb rózsaszín rúzs

2021.04.22. TOP12  legszebb rózsaszín rúzs

Én csak tavasszal viselek rózsaszín rúzst, akkor viszont folyamatosan. Élénkebb és természetes árnyalatokban egyaránt. A kedvenceimet gyűjtöttem össze ebbe a cikkben (drogériás és high end termékek is szerepelnek a listán:)

tovább

Oral B 3D White elektromos fogkefe / őszinte vélemény

2021.04.19. Oral B 3D White elektromos fogkefe / őszinte vélemény

Kicsit több mint egy éve váltottam hagyományos fogkeféről elektromosra. Vélemények és értékelések alapján az Oral B Vitality 100 3D White modellt választottam. Most már van annyi tapasztalatom erről az elektromos fogkeféről, hogy megírjam a saját véleményem ebben a cikkben...

tovább