BLOG

Végre beszereztem: Bobbi Brown termékek (tus, rúzs, highlighter) /swatchok+vélemény

2020.10.22. Végre beszereztem: Bobbi Brown termékek (tus, rúzs, highlighter) /swatchok+vélemény

A Bobbi Brown márka géles tus már évek óta a várólistámon van. Aki olvassa a blogot az tudja, hogy nekem egy tus sosem lehet elég jó, mindig el tudok még feketébbet, még jobbat képzelni. Mivel sokan állítják, hogy ez a tus a legjobb, nem volt kérdéses, hogy egyszer beszerzem. És ha már Bobbi Brown termékek, akkor szert tettem néhány rúzsra és egy highlighterre is. Swatchok és vélemény a cikkben:)

tovább

Legendás termékek: Kipróbáltam: Glamglow Supermud tisztító maszk / őszinte vélemény

2020.10.21. Legendás termékek: Kipróbáltam: Glamglow Supermud tisztító maszk / őszinte vélemény

A Glamglow tisztító maszkját először a Popsugar Beauty ikonikus beauty termékek listáján láttam. Ez egy világsztárok által is használt, high end kategóriájú tisztító maszk, melyről blogger és vevővéleményekben is rengeteg dicséretet lehet olvasni. Ezért én is tettem vele egy próbát, őszinte véleményem olvasható a cikkben.

tovább

Hogyan tüntesd el a maszk alatti pattanásokat?/ Mi az a maskne és hogyan ápold?

2020.10.05. Hogyan tüntesd el a maszk alatti pattanásokat?/ Mi az a maskne és hogyan ápold?

A maszkviselés a mindennapjaink része lett. A szájmaszk alatti nedvesség, meleg és a szájmaszk dörzsölődése irritálja az arcbőrt. A maszk alatti pattanásos, kiütéses tüneteknek külön neve is van, ez a maskne. Hogyan előzd meg és hogyan ápold ezt a területet, erről szól ez a cikk.

tovább

Lábápolás lépésről lépésre + kedvenc termékeim

2020.09.25. Lábápolás lépésről lépésre + kedvenc termékeim

A manikűrős cikk után gondoltam írok egy lábápolás cikket is:) A lábról kevesebb szó esik, mint a sminkről vagy a bőrápolásról (talán azért, mert főleg télen nem is látszik), de ugyanolyan fontos az ápolása. Illetve van néhány termék, amit mostanában fedeztem fel vagy nagyon bevált. Ezeket is megosztom ebben az írásban.

tovább

Kipróbáltam: Urban Decay Born to run paletta / Őszinte vélemény + swatchok

2020.09.22. Kipróbáltam: Urban Decay Born to run paletta / Őszinte vélemény + swatchok

Az első Urban Decay palettámat (Naked Honey) idén vettem meg és a lejtőn nincs megállás:) Annyira megszerettem, hogy beszereztem még eg palettát a márkától. A Born to Run palettára esett a választásom. Hogy ez is annyira bevált-e mint a másik, erről szól ez a cikk...

tovább

Hogyan készítsd el a tökéletes manikűrt? + kedvenc termékeim

2020.09.10. Hogyan készítsd el a tökéletes manikűrt? + kedvenc termékeim

Én azok közé tartozom, akik soha nem járnak körmöshöz, hanem minden vasárnap megcsinálom a körmeimet és (köszönhetően a mai termékeknek) egy hétig bírják. Hogyan készítem el és milyen termékek váltak be? Erről szól ez a cikk.

tovább

A száraz, vízhiányos bőr ápolása + kedvenc termékeim

2020.07.27. A száraz, vízhiányos bőr ápolása + kedvenc termékeim

A száraz, feszülő bőr kellemetlen érzés, ráadásul hajlamosabb a ráncosodásra is, mint a többi bőrtípus. Ebben a cikkben azokat a termékeket és bőrápolási rutint mutatom be, ami nekem bevált. Sok közülük használható vízhiányos, de nem száraz bőr esetén is.

tovább

Szempillaspirál kisokos /Melyik mire jó+ kedvenceim

2020.07.13. Szempillaspirál kisokos /Melyik mire jó+ kedvenceim

Szempillaspirál sokféle van: hagyományos kefés, szilikon sörtéjű, hajlított fejű...De melyik mire jó és kinek melyiket érdemes használni. Erre válaszolok ebben a cikkben + minden típusból bemutatom a kedvencemet is.

tovább

Olcsó, de nagyon jó: Delia hialuronsavas szérum

2020.07.09. Olcsó, de nagyon jó: Delia hialuronsavas szérum

Amikor a hialuronsavról írtam cikket, beszereztem néhány terméket, mely tartalmazza ezt az anyagot. Köztük volt (mint a legolcsóbb ilyen termék) a Delia széruma is. Az 1.500.- Ft körüli ára miatt túl sokat nem vártam tőle, aztán alaposan meglepett (pozitív értelemben:)

tovább

2 hónapig csak L`oreal arcápolás termékeket használtam: Mi történt a bőrömmel?/ képekkel

2020.06.30. 2 hónapig csak L`oreal arcápolás termékeket használtam: Mi történt a bőrömmel?/ képekkel

Elhatároztam, hogy elindítok egy új sorozatot, melyben hosszabb ideig egy arcápolási márka termékeit használom. Kíváncsi voltam, hogy érzek-e változást a bőrömön. Az első kísérleti alany a L`oreal Paris arcápolási családja volt.

tovább