Kipróbáltam: AVON Supershock Volume Szempillaspirál / Őszinte vélemény

2020.03.27.

Az Avon Supershock szempillaspirált már használtam több mint 10 évvel ezelőtt és akkor imádtam. Kíváncsi voltam, hogy ennyi idő elteltével, ha most kipróbálom, akkor mi lesz a véleményem. Ez derül ki ebből a cikkből.

A Supershock szempillaspirál az Avon egyik sikerterméke. Emlékszem, hogy nekem több, mint tíz évvel ezelőtt ez volt az első WOW hatású szempillaspirálom. Amire azt mondtam, hogy ennyire látványosnak addig nem láttam a pilláimat. Ezért gondoltam, hogy érdemes lenne újra beszerezni egyet és megnézni, hogy most mi a véleményem róla.

Ezeket tapasztaltam:

-Ez a spirál már kinézetre is nagy méretű. Aránylag sok anyag is van benne (10 ml). Összehasonlításként a nagyon népszerű lovely spirálban 7 ml az Yves Rocher spirálban 9 ml van. Átfutva az adatokat azt láttam, hogy a Maybelline és az Avon amelyben átlagban 10+ ml, illetve az Essence spirálokban még több (átlagban 12 ml) és ennek a három márkának a legnépszerűbbek a spiráljai. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy ezek a spirálok lassabban fogynak ki, hanem sokszor azt (hogy elsősorban a nagy keféknek köszönhetően) egyszerre több anyagot visznek fel a pillákra, látványosabb hatást érnek el.


-Ezzel el is jutottunk a keféhez. Az AVON Supershocknak igazán nagy, szilikon keféje van. Egyszerre sok anyagot visz fel a pillákra, viszont nagyon jó benne, hogy nem tapasztja össze őket, szépen külön maradnak a pillák, elsősorban a szilikontüskéknek köszönhetően. A nagy kefe miatt nem kell sokat festegetni.

-Sűrű és hosszú pillákat tudok elérni ezzel a spirállal. A képen szempillagöndörítő nélkül használtam és lehet látni, hogy valamennyi göndörítő hatása is van. Közepesen fekete a színe. Most már nem mondom azt, hogy annyira kivételes lenne a végeredmény, más spirálokkal is értem már el hasonlót, de a drágább spirálok közül is van, ami nem tud ennél többet.

-Tartós spirálnak tartom. Én futástesztet is csináltam benne, gyakran könnyezem is és egyszer sem maszatolódott el. 

-Hosszú távú használat esetén én nem tapasztaltam ápoló hatást (mint pl. a Clinique High Impact spirálnál), de egyáltalán nem volt rossz hatással a pilláimra, ugyanolyan állapotúak maradtak.

-Sminklemosóval, sőt micellás vízzel is aránylag könnyen el tudtam távolítani.

Arról, hogyan fessük ki a pillákat tökéletesen itt írtam: 5 hiba, amiért nem tökéletesek a szempilláid

Értékelés:

Csomagolás/ Külső 5/5

Nagyon szeretem, hogy az AVON minden egyes spirált, szájfényt, rúzst egyenként befóliáz. így 100%-ban biztosak lehetünk abban, hogy nem használta előtte más. Bennem a drogériákban mindig van egy kis félelem, hogy amit elveszek, azt már valaki kinyitotta, rosszabb esetben kipróbálta (mert a legtöbb ott nincs fóliázva)

Anyag 5/4,5 

Az én ízlésemnek lehetne egy kicsit feketébb. 

Kefe, aplikáció 5/5

Könnyen lehet vele dolgozni, nem kell vele trükközni, nem kell sokszor áthúzni.

Tartósság 5/ 5

Nekem egy alkalommal sem kenődött el.

Ár /érték arány 5 / 4,5

Ár /érték arányban jó vétel. 1.500.- Ft körül van az ára. Csak azért vontam le fél pontot, mert ebben és az még az olcsóbb kategóriában is van néhány spirál, amit jobban szeretek. 

Újravenném?

Azt nem mondom, hogy állandóan tartanám itthon, de még biztos, hogy jövőben lesz olyan, hogy veszek belőle.

Ennél a sminknél használtam ezt a spirált. A smink részletes leírását és a használt termékek listáját megnézheted itt: Tavaszi smink/ rózsaszín ajkak

Szempillaspirálok közül még ezekről írtam a blogon:

Cliniqe High Impact szempillasirál

Lovely Curling Pump up / vélemény

Maybelline Great lash szempilaspirál / vélemény

Maybelline Lash Sensational 

Maybelline The colossal Volume Express

Kedvenc drogériás szempillaspiráljaim


Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink


Ezek a cikkek is érdekelhetnek...Ha igen klikk a képre és már olvashatod is:)

vissza

Hozzászólások