Kipróbáltam: Kallos Serical Latte tejproteines hajpakolás

2020.06.19.

Ez a hajpakolás nagyon népszerű. 1000.- Ft-ért szinte ipari mennyiségű terméket kapunk. Hogy mennyire hatásos erre voltam kíváncsi.


Mi ez a termék?

A Kallos márka tejproteines hajpakolása. 

Mit ígér?

Intenzíven hidratál, regenerálja a hajszálakat, megújítja a haj szerkezetét, javítja a hajszálak rugalmasságát. Bármilyen hajtípusra használható, de kimondottan javasolják szőkített, igénybe vett hajra.

Hol kapható és mennyiért?

Szerintem az a legfőbb ismertetőjegye, hogy ipari mennyiséget (1000 ml) kapunk, kb. 1.000.- forintért. Fodrászkellékesnél szerezhető be, de van a Kallosnak webáruháza is (Kallos.com), ahonnan lehet rendelni. Én az enyémet a Notino webáruházból rendeltem. Viszont most amikor írtam a cikket ránéztem mind a két oldalra és a Kallos oldalán nem volt kapható a termék, a Notinon pedig 3.000.- Ft felett volt...Én még 1000-ért rendeltem. Nem tudom, hogy ez csak egy átmeneti állapot vagy így marad....

Milyen a csomagolás?

Egy nagy műanyag bödön, jó nehéz:)

Milyenek az összetevők?

Nem mondom, hogy kimondottan szép lenne az összetevőlista. Van benne illatanyag és egy magas kockázatú tartosítószer. Több közepes kockázatú összetevő is van benne (adalékanyagok, még tartosítószer). A számomra érdekes összetevő a tejfehérje volt (elég hátul a listában, ami azt jelenti, hogy nem az a fő összetevő). Őszintén az összetevőlista alapján nem volt annyira meggyőző, hogy ezt feltétlenül használnom kell...Mondjuk ezért az árért nem is gondoltam, hogy különleges, drága összetevőket fogok kapni.

Ezeket tapasztaltam a használatakor: (kb. fél éve használom hetente)

-Elég megosztó az illata, van aki utálja, van aki imádja. Engem eléggé irritál (pdig nem vagyok különösebben érzékeny az illatokra). Édeskés, szerintem műkókusz illata van (olyan, mint az olcsóbb kókuszos csokiknak). Szerencsére én használat után már nem nagyon éreztem.

-Egy sűrű krém, amit nedves hajra kell tenni, rajtahagyni,  majd lemosni. Én a sampon után használtam, rajta hagytam valmeddig majd lemostam (ahogy kell). Volt egy olyan érzésem, hogy nehezen tudom kimosni (valószínűleg a sűrűsége miatt.

-Nekem kicsit elnehezítette a hajamat. Az első alkalommal a hajtövekre is tettem, akkor úgy éreztem, hogy nagyon zsírosítja, nehezíti, ezért a későbbiekben csak a haj hosszára használtam.

-Összeségében én semmi extrát nem tapasztaltam, de kétségtelenül ápolta a hajamat, jobb volt, mint, ha csak sampont használtam volna. Könnyebb volt kifésülni is. Úgy mondanám, hogy egy sima pakolás. Volt már olyan hajápolóm (igaz drágább kategóriából), amikor sokan megjegyezték, hogy mennyire szép a hajam. Ez ennél nem fordult elő, de összességében el voltam vele.

-Nagyon nagy mennyiség. Mivel sok van benne, hajlamos voltam egy kicsit többet használni belőle, mint más termékekből, de ennek ellenére még rengeteg van benne. Közel fél éve használom hetente egyszer és még több, mint a fele megvan.

Összegzés:

Csomagolás külső 4/5

Műanyag csavaros tetejű doboz, semmi extra.

A termék 3,5/ 5

Én elvoltam vele, de nem hiszem, hogy újravenném, még a kedvező ára ellenére sem, kicsit nehezíti a hajam. 

Ár /érték arány 4/ 5

Nagyon olcsó és nagy mennyiség, de nem győzőtt meg annyira (sem az összetevőivel, sem a hatásával)

Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink

Ezek a cikkek is érdekelhetnek...Ha igen klikk a képre és már olvashatod is:)

vissza

Hozzászólások