Kipróbáltam: Garnier Micellás víz /őszinte vélemény

2020.05.06.

A Garnier micellás víz az egyik legnépszerűbb szépségápolási termék (nem csak a lemosók közt, hanem az összes termék közül). A micellás vizek egyszerűsítették az arctisztítást, hiszen azt hirdetik, hogy egy termék elég a smink lemosására és az arctisztításra. De valóban így van ez? Kipróbáltam és az őszinte véleményemet megírtam ebben a cikkben.



Garnier micellás arctisztító víz

Mi ez a termék?

A Garnier márka arctisztító víze.

Mit ígér?

Egy mozdulattal eltávolítható a smink (arc, szem, száj). Tökéletesen megtisztítja a bőrt. A micelláknak köszönhetően az arctisztító mágnesként vonza magához a szennyeződéseket (bármit is jelentsen ez:) Illatanyag mentes. Minden bőrtípusra alkalmas (érzékeny bőrre is). A 400 ml-es kb. 200 alkalomra elég.

Azért ezek nem kis vállalások...És most nézzük, hogy mindezekből mit teljesített:

Milyen a csomagolás?

Öntős, műanyag flakon. Elég jól adagolható. Aránylag nagy mennyiség (400 ml). Létezik mini, utazó kiszerelés is. 

Milyenek az összetevők?

Kevés, alacsony kockázatú összetevőből áll. Ahogy nézegettem a listát, tulajdonképpen vízmegkötő anyagokkal, glycerinnel és állagjavítokkal dúsÍtott vÍz. 

Mennyire tisztít?

Nekem a micellás vizekkel általában ez a fő problémám, hogy nekem nem eléggé. Én micellás vizet elsősorban smink előtti, gyors arcbőr áttörlésre használom. Az "egy mozdulattal eltávolítható a teljes smink", ez számomra egyáltalán nem volt igaz. Ha komolyabb sminket távolítottam el, akkor egyik vattakorongot használtam a másik után és 8-10 után sem éreztem úgy, hogy 100%-ban eltávolította a sminket. De ha sima artctisztításra használom, nekem még akkor sincs az az érzésem, hogy tökéletesen tiszta lenne a bőr. (Vannak olyan lemosók, amelyekkel ez igaz). A micellás vizek azért lettek ilyen népszerűek, mert az hirdetik, hogy ezzel az egy termékkel teljesen tiszta lesz a bőr...

Itt egy vízálló ceruzát eltávolító teszt, amit csináltam: (hát az az egy mozdulat, az nem annyi volt...)

Az arcápolási rutinomról (melyben természetesen többlépéses arctisztítást használok) itt írtam: Arcápolási rutinom+kedvenc termékeim

Jó érzékeny bőrre?

Amikor még vállaltam  sminkelést, egy rövid ideig használtam ezt a terméket és többen is panaszkodtak, hogy csíp, akkor váltottam Biodermara, mert az senki számára nem volt irritáló. Nekem nem csíp, ha hosszasan dörzsölgettem a sminket akkor nem volt kellemes, de az semmivel sem az...

Mennyi ideig elég?

A 200 alkalom, ha reggel és este használjuk, akkor kb. három hónap lenne. Nekem eddig nem bírta (1,5-2 hónap alatt fogyott el), de ez még az árához képest jó. De az igaz, hogy nekem este nem volt elég egy koronggal áttörölni az arcot.

Összegzés:

Csomagolás 4/5

Műanyag flakon. Jól használható, de a műanyag csomagolású termékeknél le szoktam vonni egy pontot, mert kevésbé környezetbarát.

Termék: 3.5/ 5

Talán kicsit sokat vállal. A sminklemosásnál én komolyan küzdöttem...

Ár/érték arány 4,5/5

Én általában nem vagyok teljesen kibékülve a micellás vizekkel, nekem nem elég ez az egy termék arctisztításra. Viszont meglehetősen kiadós darabról van szó, ha valaki micellás vizet szeretne használni, akkor a Garnier terméke ár/érték arányban nagyon jó választás.

Ezekről az arctisztítókról írtam még a blogon:

Bioderma Sensobio H2O micellás víz

Melyik a jobb micellás víz? Garnier vs. Bioderma Sensobio H2O

Kipróbáltam: Eredeti Konjac szivacs

Manna Ében arctisztító szappan

Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink

Ezek a cikkek is érdekelhetnek...Ha igen klikk a képre és már olvashatod is:)




vissza

Hozzászólások

Social Media

Kapcsolat

TOPSMINK BLOG -RIEDER OTÍLIA

E-mail:

topsminkblog@gmail.com


Legnépszerűbb bejegyzések

Teafaolaj- Hogyan használom?

Ajakradír házilag- 3 összetvőből

Ombre haj képek - A legjobb 50 ombre haj fotó

Hogyan tisztítsd a sminkes ecseteidet

Milyen a jó alap sminkkészlet ?

Kérlek a Blog tartalmát ne másold, ne jelentesd meg más online és offline felületen.

Topsmink.hu egyedi szöveges és képi tartalom. Copyright 2015-2021, R. Otília. Minden jog fenntartva!



BLOG