Kipróbáltam Catrice Eyebrow set / Szemöldök ápoló készlet /Őszinte vélemény

2020.04.15.

A Catrice szemöldök termékei (is) nagyon népszerűek. Gondoltam kipróbálom ezt a szettet, mel egy por állagú termék szemöldökre.

Én mindennap megrajzolom a szemöldököm, mert a formája és a mennyisége messze van az ideálistól. Ehhez a művelethez különböző típusú termékeket használok.

Ezek használatáról  és a kedvenceimről itt írtam: Hogyan formázd a szemöldököd? + kedvenc szemöldök termékeim

Mivel a legnépszerűbb sminktermékeket igyekszem kiróbálni, sorra került a Catrice szemöldök készlete is. A márka szemöldök ceruzáját használom és nagyon szeretem, reméltem ez is beválik.

Ezeket tapasztaltam:

-Ez a termék egy nagyon praktikus kis doboz. Számomra nem egyértelmű, hogy hol nyílik, ezért van hogy elszórakozom vele egy kis ideig:) A tetejét kinyitva van benne a két szemöldök púder, illetve a tetőn a tükör. Alul pedig van egy kis fiók egy mini két oldalú ecsettel (egyik oldala vágott a másik fésűs) és egy mini szemhéjcsipesz.


-Ez a két kis eszköz valóban mini. A szemhéjcsipesz teljes szemöldökszedésre szerintem nem a legpraktikusabb, viszont arra nagyon jó, hogy amikor szemöldök rajzolás közben találunk egy-két szálat, ami kilóg, akkor azt gyorsan eltávolítsuk.

-Őszinte leszek, ez az ecset annyira kicsi, hogy meg sem próbáltam használni. Sokszor felmerül bennem a kérdés, hogy olcsóbb kategóriájú termékeknél (szemhéjtusoknál, palettáknál vagy ennél a terméknél) rögtön nyúlok a profi ecseteimhez, amikkel nyílván szebb lesz az eredmény...

-Én ebből a termékből egy árnyalatot találtam, mely két színt tartalmaz. Én elsősorban a sötétebbet használtam, de a képeken is lehet látni, hogy ez sem nagyon sötét. (Nekem pont ideális volt)

-Nagyon szerettem a termék állagát. Nagyon könnyű volt vele bánni (MAC ecsettel...), szépen fogott, nem porzott. Bármilyen formájú szemöldököt könnyen meg tudtam vele rajzolni.

-Alapvetően tartós, mindennapi használatra megfelel. Nekem minimálisan kopott és valamiért foltokban. (Talán ahol zsírosodott a terület?) Ez nem volt nagyon észrevehető, viszont amikor vakuval fotóztam be sminket (az is lehet, hogy a meleget nem bírta annyira), akkor a fotón látszódott...

Összegzés:

Csomagolás, külső 5/4,5

Nekem nagyon tetszik ez a kis kompakt megoldás, hogy minden egyben van. Én kicsit egyértelműbbé tenném, hogy melyik része hol nyílik...

Textúra 5/5

Nagyon szerettem ezzel az anyaggal dolgozni.

Applikáció 5/4

Megígérem, hogy kipróbálom az ecsetével és updatelek... Mivel nem a saját ecsetét szoktam használni, ezért egyenlőre nem tudom teljesen megítélni.

Tartósság 5/4

Szerintem mindennapi használatra elég, professzionális felhasználásra nem...

Ár/ érték arány 5/5

Nagyon kedvező az ára, felhasználóbarát, sok az extra (tükör, csipesz), jól használható, praktikus  termék.

Ennél a sminknél is használtam ezt a terméket:

A smink részletes leírását és terméklistáját megtalálod itt: Tavaszi smink, rózsaszín ajkak

Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink

Ezek a cikkek is érdekelhetnek...Ha igen csak klikk a képre és már olvashatod is:)


vissza

Hozzászólások