3 termék, amit feltétlenül szerezz be, ha itt a hideg

2020.01.10.

Tél van, hideg van. A jeges levegő, a szél és a környezeti hatások miatt a bőrünknek fokozottan szüksége van hidratálásra, védelemre és ápolásra. Íme az a három termék, amit én mindig beszerzek télen.


1. Klasszikus NIVEA

A NIVEA azon kevés kozmetikumok közé tartozik, amit már gyermekkoromban is lehetett itthon kapni. Akkoriban úszóedzésekre jártam és mindig ezt a krémet rakta be anyu. (mondjuk a már akkor is száraz, pirosodásra hajlamos bőrömre akkor is ráfért). Amikor edzés után kimentem a hidegre, olyan volt, mintha védőréteg lenne rajta. Ez egy tömény, sűrű, zsíros krém (bár nem hiszem, hogy valakinek be kell mutatni:) A Nivea kibírta az idő próbáját, szerintem mindenkinek van otthon. Nekem is. Kenem magamra, a könyökömre, a térdemre, a gyerekre stb. Igazi családi krém. Akinek túl sűrű az állaga érdemes kipróbálni a NIVEA softot, ami sokkal könnyebb textúrájú, mégis igazi NIVEA termék.

Kedvenc NIVEA termékeimről itt írtam: TOP5 kedvenc NIVEA termékem 

2. EOS Lip balm

És a design verseny győztese..

Én annak idején csak a formabontó, újító külsejének tudtam be a sikerét ( a stick forma helyett, egy helyes kis gömböcske és maga a balzsam is gömb alakú:) Sokáig nem is próbáltam ki, aztán végül megvettem, majd újravettem, majd újravettem... Én a klasszikus, mentazöld csomagolásúra esküszöm. Ez mentolos, mint a Carmex, de nem annyira. Nagyon jól hidratál. És az a típusú ajakbalzsam, ami akár szájfény helyett is megfelel.

Az EOS ajakbalzsamról itt írtam részletesen: EOS ajakbalzsam / vélemény

3. Neutrogena  kézkrém

A kézkrémekkel úgy vagyok, mint sokan mások. Rengeteget kipróbáltam, de nem váltak be. Mert lehet, hogy abban a pillanatban hidratáltak, de néhány óra múlva már úgy éreztem, mintha be sem kentem volna a kezeimet. Én azt is elvárom egy kézkrémtől, hogy védjen is a hidegben. Hosszas keresés után találtam meg a Neutrogénat, ami mindazt tudja, amit én egy kézkrémtől szeretnék. (ez most olyan lett, mint egy nyálas love story:))) Én a Concentrated változatot használom, ami tulajdonképpen már egy balzsam. 

Kedvenc Neutrogena termékeimről itt írtam: TOP5 Kedvenc Neutrogena termék

Ez az én téli túlélőkészletem, amit mindig beszerzek:)

Téli sminkkel és télen hasznos termékekkel kapcsolatban ezeket a cikkeket találod a blogon:

Kipróbáltam: Cera Ve hidratáló krém

Kipróbáltam a legnépszerűbb testápolót: Alverde testvaj

Kipróbáltam: Nuxe száraz-olaj

Sudocrem /őszinte vélemény

Organic Shop testradírok

L'occitane shea vajas kézkrém

Ezek a legjobb alapkrémek

Ajakradír házilag 3 összetevőből

Ennek a cikknek a videó változata is elkészült a Topsminkblog Youtube csatornájára:

Karácsonyi csillogás Sigma termékekkel

Smink Inspiráció- Jégkirálynő smink

A tökéletes karácsonyi smink titkaiItt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink


vissza

Hozzászólások