Januári kedvencek - HeliaD, Carmex és társai

2019.02.11.

Összegyűjtöttem azokat a kedvenceimet, melyeket nagyon sokat használtam vagy éppen az elmúlt hónapban fedeztem fel.


Helia D termékek

A Helia D termékeit két ok miatt szerettem volna kipróbálni (eddig valahogy kimaradtak az életemből) Egyrészt mert magyar márka, másrészt, mert cruelty free és ez a kettő előnyt élvez nálam (Cruelty free termékekről itt írtam részletesen). Még a próbálgatás fázisában vagyok, de majd tervezek írni egy részletes cikket róluk. Amiket próbáltam: Aquaboom hidratáló krém, Hajerősítő sampon, Micellás arclemosó kendő, Botanic concept hidratáló krém. Azt már most ki merem jelenteni, hogy ár/érték arányban nagyon jó termékeket kapunk, melyek sokszor felveszik a versenyt  drágább termékekkel.

Update 2020: Részletes véleményt Helia D krémről ebben a cikkben olvashatsz: Kipróbáltam a legnépszerűbb arcápoló krémet: Hélia D Botanic concept Tokaji aszús hidratáló krém

Műszempilla felhelyező eszköz

Ehhez véletlenül jutottam. A Pink Pandáról rendeltem és szerettem volna műszempilla ragasztót, de nem volt, azért megrendeltem egy szettet, amiben volt két pár pilla, egy kis méretű ragasztó és ez az eszköz. Én többször írtam arról, hogy műszempillát szemöldök csipesszel felrakni, nem veszélytelen, mert éles és megsértheti a szemet. Én általában kézzel rakom fel, de nehéz nagyon pontosan odailleszteni. De most (tényleg) megváltozott az életem. Ennek az eszköznek az egyik vége egy tompa csipesz, amivel a szempillatőhöz helyezhetjük a pillát, a másik egy vastagabb pálcika, amivel, ha valahova nem ragadt a pilla (pl. a két végén) akkor oda lehet nyomni. Ez a vége szilikonos ezért nem ragad oda. Valóban szuper kis eszköz. Az a kategória, amit sajnálok, hogy nem használtam előbb. 

A műszempilla használatáról itt írtam le mindent

Carmex Stift

Én eddig mindig tubusos Carmex ajakápolót használtam, de most (elsősorban azért , mert szeretnék egy összehasonlító cikket írni a különböző típusokról), kipróbáltam a stiftes változatot és most úgy tűnik ezt jobban fogom szeretni.

A Carmex ajakápolóról részletesen itt írtam:Carmex-Őszinte vélemény

Ennyit a januárról, jöhet a február :)

Kedvenc alapozáshoz használt termékeimet ebben a (nagyon) rövid videóban mutattam meg a Topsminkblog Youtube csatornán:Kedvencek témakörben még ezeket a cikkeket találod a blogon:

Ezek a legjobb alapkrémek

Kedvenc szemkörnyék ápolóim

TOP 8 legjobb highlighter (szerintem)

TOP12 legszebb rózsaszín rúzs /cikk+videó

Ennek a videó változata is elkészült a Topsminkblog Youtube csatornára:


3 termék, amit feltétlenül szerezz be, ha itt a hideg

3 termék zsírosodó, igénybe vett hajra- ami nagyon bevált

TOP5 nyári körömlakk: OPI, Essie, Essence, Sally Hansen

Ennek a cikknek a videó változata is elkészül a Topsminkblog Youtube csatornájára:


A legjobb sminktermékek 40 felett

MAC TOP 10- A legjobb Mac termékek szerintemItt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsminkEzek a cikkek is érdekelhetnek...:) Ha igen klikk a képre és már olvashatod is...

vissza

Hozzászólások