Ezek a kedvenc L`oreal termékeim

2021.10.26.

A L`oreal Paris termékeket a teljes kozmetikai palettán találunk. Sminktermékek mellett arcápolás és hajápolás kategóriában is vannak nagy kedvenceim. Ezeket osztom meg ebben a blogban.

A L'oreal Paris több mint 100 éves múltra visszatekintő cég, mely hajápolási termékek gyártásával indult. Mára teljes termékpalettával rendelkeznek: bőrápoló, hajápoló és smink termékek mellett férfi arcápolókat és hajfestékeket is gyártanak.

Én is sok terméket próbáltam a márkától (de ki az aki nem nem:) Ezek a kedvenceim:

Arcápolás

Hydra Genius Daily Liquid Care Hidratáló


Száraz, vízhiányos a bőröm, nincs az a mennyiségű hidratáló, amit ne szívna be. Nagy kedvencem a Hydra Genius hidratáló, ami egy könnyű, vízhiányt pótló krém. Több bőrtípusra is kapható, én a száraz, érzékeny bőrre valót használom. Nagyon könnyű, gyorsan beszívódik, nagy kedvencem. Itt írtam róla részletesen: L'oreal Paris Hydra Genius hidratáló

Hyaluron Specialist szemkörnyék ápoló


A szemkörnyék ápolókról írtam már egy cikket, amiben leírtam, hogy csodát egyik sem tesz. Viszont ezt a krémet már többször is újravettem, mert ár/érték arányban a legjobbak között van. Én használok alá egy szérumot (Revolution Skincare 5% Caffeine Solution) és a kettő együtt nekem megfelelő hatást nyújt. 

Age Specialist 45+ szövetmaszk


A szövetmaszkok (számomra) nagyon vonzó termékek, viszont ár/érték arányban egy tubusos maszkhoz viszonyítva nem a legjobbak. Ráadásul a legtöbb nem is hoz nagyon nagy eredményt. Kivételt egyedül a L'oreal Age Specialist szövetmaszk képezett nálam, amit szintén többször újravettem. Látványos volt a változás a bőrömön a használata után (látványosan hidratált és simította ki az arcbőrt), ami igencsak kedvemre való volt. 

Egy előtte / utána fotó:

Volt egy olyan kísérletem, hogy két hónapig csak L'oreal arcápolást használtam. Erről egy nagyon részletes cikket is írtam itt (többek között ez a maszk is szerepel benne):

2 hónapig csak L'oreal arcápolást használtam / Mi történt a bőrömmel?

Smink

Super liner Gel Intenza géles tus

A géles tusok közül az egyik legnagyobb kedvencem (még a Maybelline Lasting Dramanal is jobban szeretem), elsősorban az igazán, mélyfekete színe miatt. Könnyen használható, még javítható, majd száradás után nagyon tartós. Ha igazán intenzív hatást szeretnénk, akkor rétegezhető is. 

Ebben a nyári Topsminkblog Youtube smink videóban is ezt a tust használtam:

Hajápolás

Elseve Extraordinary Hajápoló olaj

Ez az olaj a (sokkal) drágább termékekkel is felveszi a versenyt. Nekem a töveknél zsírosodásra hajlamos, a végeken igénybevett száraz hajam van, ezért azokra a részekre használok plusz balzsamot, pakolást és a hajvégekre speciális olajat. Nekem eddig a a hajolaj vált be a legjobban. Az a típusú termék, ami teljesen beszívódik a hajba, regenerálja, puhítja a hajvégeket, de nem hagy olajos hatást. Ráadásul imádom az illatát:)

Casting Creme gloss hajfesték


A legnépszerűbb hajfesték itthon. Én is állandóan visszatérek hozzá. Elsősorban azért, mert megbízhatóan fedi az őszhajszálakat, könnyű használni (nem csöpög) és egészségesen fénylővé teszi a hajat. Részletesen itt írtam róla: Casting Creme Gloss hajfesték és videót is készítettem arról, hogy hogyan használom, a Topsminkblog Youtube csatornájára:

Még ezekről a márkákról írtam a blogon:

TOP5 Catrice termék (szerintem)

TOP5 NIVEA termék

TOP5 Neutrogena termék

Kipróbáltam: Invisibobble hajgumik és csattok

5 márka az Estée Laudertől: MAC, Smashbox, Bobbi Brown...

Itt is megtalálsz:

Youtube: @topsminkblog

Instagram: @topsminkblog

Facebook: @topsmink

Pinterest: @topsmink

Ezek a cikkek is érdekelhetnek...Ha igen klikk a képre és már olvashatod is:)

vissza

Hozzászólások

Social Media

Kapcsolat

TOPSMINK BLOG -RIEDER OTÍLIA

E-mail:

topsminkblog@gmail.com


Legnépszerűbb bejegyzések

Teafaolaj- Hogyan használom?

Ajakradír házilag- 3 összetvőből

Ombre haj képek - A legjobb 50 ombre haj fotó

Hogyan tisztítsd a sminkes ecseteidet

Milyen a jó alap sminkkészlet ?

Kérlek a Blog tartalmát ne másold, ne jelentesd meg más online és offline felületen.

Topsmink.hu egyedi szöveges és képi tartalom. Copyright 2015-2021, R. Otília. Minden jog fenntartva!



BLOG